Clarion Collection Hotel Norre Park

Golfpaket till Halmstad, Clarion Norre Park 1/3-24/6 25/6-11/8
1 natt i dubbelrum
Frukost
1 middag
2 greenfee
1 595 1 750
2 nätter i dubbelrum
Frukost
2 middagar
2 greenfee
2 350 2 650
Välj mellan Ringenäs, Holms GK, Haverdal eller Halmstad GK (Tillägg för spel på Halmstad GK ring för pris)

 • Flygplats 5 km
  GOLF
  Halmstad GK 8 km
  Holm GK 9 km
  Ringenäs GK 11 km
  Skogaby GK 32 km

Halmstad - Sveriges golfhuvudstad!
7 golfbanor inom en halvtimme, kanske Sveriges finaste strand, shopping och ett stort utbud av trevliga restauranger. På Clarion Collection Hotel Norre Park bor du med en perfekt utgångspunkt för att uppleva allt!

Clarion Collection Hotel Norre Park

Clarion Collection Hotel Norre Park är ett populärt, vackert och livligt hotell med historia i centrala Halmstad. Här kan du se arkitektoniska kännetecken som kännetecknar 1909, och dess läge är verkligen idyllisk intill Norre Katts Park, nära shopping och restauranger. Halmstads sevärdheter och Galgberget Park ligger alla inom bekvämt avstånd.

Rum

Hotellet har en härlig varm och välkomnande atmosfär. Rummen är renoverade, vackert designade där vissa rum har kvar ursprungliga tak från början av 1900-talet. Fotografisk konst visas över hela hotellet som visar den lokala och väldigt vackra Norre Katts Park.

Restaurang

Här njuter du av en god frukostbuffé varje morgon. Som gäst hos Clarion ingår även en trevlig eftermiddagssöt samt kvällsmåltid. Hotellet har även en hotellbar vid receptionen där du kan köpa uppfriskande drycker, öl, vin och tilltugg.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Ringenas golf klubb

Ringenäs GK

En mycket trevlig golfbana som har ett spektakulärt läge nära havet med en spektakulär utsikt från kullen i söder till Falmenberg i norr. Banans 27 hål kan vara en riktig utmaning när västanvinden ligger på.
Fakta
Holms golfklubb

Holms GK

Banan slingrar sig fram i ett svagt kuperat jordbrukslandskap. Många av fairways är breda men kantas av en tjock ruff. Holms greener är omtalade för att vara stora och ondulerade. Klubben har en lantlig atmosfär. Klubbhuset med restaurang, shop och kansli ligger i en ombyggd lantgård.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta