Vincci Golf

Vincci Golf Hotel 1/1-31/1 1/2-26/3 27/3-3/4 4/4-12/4 13/27/4
7 nätter i dubbelrum med havsutsikt
frukost
4 greenfee
9 895 10 850 9 495 10 850 9 050
Välj mellan Golf del Sur, Amarilla, Las Americas, Costa Adeje, Buenavista Golf
sol och strand

 • Reina Sofia flygplats 8 km
  Los Cristianos 15 km
  Playa de las Americas 16 km
  Golf del Sur GC 3 km
  Las Americas GC 16 km
  Amarilla GC 4 km
  Costa Adeje GC 24 km
  Buenavista GC 68 km
 • Hotel Vincci

Golfpärla på Teneriffa!
Njut av en golfsemester vid sydspetsen av Teneriffa. Här bor du med ett underbart läge direkt vid havet med närhet till mängder av restauranger och barer och ett stenkast från en av Teneriffas allra bästa golfbanor, Golf del Sur.

Vincci Golf


Här bor du bekvämt vid fyrstjärniga Hotel Vincci Tenerife Golf som har ett spektakulärt läge på klipporna vid Atlanten intill Golf del Sur och bara minuter från flygplatsen.

Rum

Hotellet har 125 trevliga och rymliga rum, alla med havsutsikt. Rummen är utrustade med a/c, minibar, internet, värdeskåp, satellit-TV mm.

Restauranger

Restaurangen på hotellet erbjuder både lokala, nationella och internationella rätter, som utarbetats noggrant av deras exklusiva grupp av kockar.

Golf del Sur

Golf del Sur är en 27 håls anläggning som är en av de bästa golfbanorna på Teneriffa. De tre 9 håls slingorna går genom ett vackert böljande landskap. Hålen är varierande och den svarta vulkansanden i bunkrarna, vajande palmer och spektakulära kaktusarna är exotiska inslag. Efter rundan kan du njuta av en bit mat eller något att dricka från klubbhuset med fantastisk utsikt banan och havet.
Fakta
Amarilla

Amarilla Golf

Det här är en variationsrik 18-hålsbana med par 72, designad av Donald Steel. Den ligger i svagt ondulerad terräng belägen mellan raviner och Atlantkusten. Designern, Donald Steel, har lyckats dra fördel av de underbara kontrasterna på ön. Den mest imponerande delen av banan når sin höjdpunkt på 5:e hålet, där det krävs ett exakt slag över havet för att man ska nå greenen.
Fakta

Golf Las Americas

Denna 18-håls parkbana med par 72 ligger som i en amfiteater som skydd mot havsvindarna. Här finns flera sjöar, vattendrag och bunkrar samt breda fairways och lutande greener. Banan är 6 012 m från bakre tee och har många sjöar, vattendrag och bunkrar som skapar utmanande men belönande förutsättningar att njuta av rundan. Breda fairways leder till lutande greener som premierar precision och goda nerver. Har man bara det kommer det att bli en bra runda. n.
Fakta

Golf Costa Adeje

Banan är designad av den välkända golfarkitekten Pepe Gancedo. Samtliga hål är placerade i harmoni med naturen och från olika ställen har man utsikt över La Gomera, bergskedjan Adeje, Playa de la Americas och havet. Rundan inleds med ett långt par 5 med ett antal bunkrar som ligger och väntar på att sluka sneda utslag från tee. Tonen slås an för resten av rundan som innebär att komma till tals med raviner, dalar, knepiga doglegs och vatten. En intressant detalj är att varje träd och växt har sitt eget bevattningssystem.
Fakta
Buenavista Golf

Buenavista Golf

Denna 18-håls parkbana, designad av Seve Ballesteros, vilar över klipporna nära Teno Country Park. Den oförglömliga kustlinjen gör den definitivt till en av de vackraste banorna på ön. Denna golfbana, som öppnade 2003, har en varierad och intressant layout längsmed den hänförande kustlinjen och med utsikt över Isla Baja är den utan tvekan en av de mest spektakulära banorna på ön. Den 6,1 kilometer långa banan inkluderar ett stort utbud av olika hål, som alla erbjuder en ordentlig utmaning för spelare med både lågt och högt handicap. Många av greenerna omfamnar den sagolika kustlinjen och erbjuder överväldigande vyer över Atlanten.
FaktaAVSTÅND
Reina Sofia flygplats 8 km
Los Cristianos 15 km
Playa de las Americas 16 km
Golf del Sur GC 3 km
Las Americas GC 16 km
Amarilla GC 4 km
Costa Adeje GC 24 km
Buenavista GC 68 km