ONA Valle Romano

Golfpaket till Costa del Sol och Ona Valle Romano

16/2-30/4 1/5-31/5
1/9-23/9
5 nätter i lägenhet (2 delar)
frukost
3 greenfee Valle Romano
4 550 3 950
7 nätter i lägenhet (2 delar rum)
frukost
5 greenfee Valle Romano
6 695 5 695
TOP GOLF!
7 nätter i lägenhet (2 delar rum)
frukost
5 greenfee (2* Valle Romano, 1* San Roque New, 1* Finca Cortesin, 1* Alcadeisa Links)
8 895 8 350
Long stay 16/2-1/5
1/10-14/11
2/5-31/5
1/9-30/9
28 nätter i lägenhet med självhushåll (2 delar rum)
8 x Valle Romano
6 x Almenara
Städning 1 gång per vecka, ej kök eller terass.
14 850 13 150
28 nätter i lägenhet med självhushåll(2 delar rum)
6 greenfee Valle Romano
6 greenfee Almenara
6 greenfee Alcadeisa
Städning 1 gång per vecka, ej kök eller terass.
17 495 15 550
I ovanstående paket går att välja La Cañada banan istället för Alcadeisa om man vill
lonstay paddleGrupprabatt

  • Malaga flygplats 90 km
    Estepona 5 km
    Estepona Golf 6 km (Dit vägen måste man ta vägen Buenas Noches på dit vägen 10,7 km totalt)
    Almenara Golf 35 km
    Marbella 29 km
  • Valle Romano

Golfa på den Spanska solkusten!
Den 20 mil långa spanska solkusten är en klassisk golfdestination här hittar man allt koncentrerat, golfbanorna, hotellen, städer och nöjen.

Ona Valle Romano


Den här fina, moderna golfresorten är bra belägen ett par minuter från charmiga kuststaden Estepona. Lägenheterna är fräscha och håller en hög standard.

Rum

De fina och rymliga lägenheterna har en bra layout. Alla har separat sovrum, välutrustade köksdel med vardagsrumsdel samt balkong. lägenheter som fungerar för självhushåll oavsett om man vill stanna ett par nätter eller en längre tid. De har sovrum, köksdel samt sällskapsyta med matplats, TV och soffa. Alla lägenheter har en stor härlig balkong eller terrass med utemöbler.

Restaurang> Klubbhuset som ligger några minuters promenadväg från hotellet har en trevlig restaurang. Man eerverar modern mat och baseras på lokala råvaror. Här njuter man av en fantastisk utsikt över golfbanan och havet i bakgrunden.

Aktiviteter

Vid lägenheterna finns pool, tennis och två paddle banor.
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Valle Romano

Det här är en mycket trevlig och variationsrik golfbanan som håller en mycket högklass. Den är högt belägen i en vacker miljö och man har fina vyer över medlehavet. Det finns ett bra träningsområde med upplyst range.
Fakta

Finca Cortesin

Det är en bana som ligger väldigt vackert med ett högt läge med Medelhavet som bakgrund. Det är en relativt ung bana omsorgsfullt designats så den naturligt smälter in i landskapet med stora uppvuxna träd som kantar fairways och med naturliga vattenhinder. Det är en påkostad banan som är minutiöst skött in i minsta detalj. Finca Cortesin har varit värd för många högprofilerade evenemang, bland annat Volvos världsmatchmatch i tre tillfällen, en av världens mest prestigefyllda professionella golfturneringar. De är en utmanande banan som kan välja att spelas från upp till åtta tees(!) Som längst mäter banan runt 6 800 m och från röd tee är den 2 km kortare. Här finns generösa fairways där utmaningen är den täta vegetationen som ramar in banan. All vegetation, träd och buskar, är naturliga i området, här finns inga palmer. Det är en bedrift att inte hamna i någon av banans 112 bunkrar
Fakta

San Roque New

New course är en suverän spelupplevelse även om den lever lite i skuggan av den mer kända San Roque Old Course. Från första tee till att du hålar ut på 18 njuter du av en banan som är i oklanderligt skick in i minsta detalj. Den har variationsrik layout testar din spelskicklighet varje hål. Här gäller det även att hitta rytmen för de snabba greenerna. Under rundan njuter du även av att spela i en vacker miljö utan störande byggnader och underbara vyer över medelhavet och omgivande landskapet. Ett stort plus är även att den inte kräver golfbil, relativt lättgången.
Fakta
Estepona

Estepona Golf

Det här är en storslagen och utmanande bana med breda fairways och stora greener. Man spelar i en härlig miljö med Bermeja bergen i bakgrunden och utsikt över medelhavet.
Fakta

Almenara

Almenara Golf har 27 hål fördelade på tre 9-hålsslingor – Alcornoques, Pinos och Lagos. De tre slingorna har genomgående en variationsrik och genomtänkt design som blir en härlig spelupplevelse både för nya och erfarna golfare. Banan har en del dolda hål så det lönar sig att spela om banan ett par gånger. Under rundan njuter man av den vackra omgivningen och strålande vyer mot Medelhavet. Banan är således förhållandevis kuperad en golfbil kan behövas om man tycker den blir för tuff.
Fakta

Alcaidesa Heathland Golf Course

Banan är ritad av Dave Thomas som även har designat den kända "The Belfrey". Banan bjuder på magnifik utsikt över landskapet med Gibraltar klippan i bakgrunden. Det är en banan som bjuder på en del spektakuära hål med naturliga bäckar och sjöar med vattenfall.
Fakta

Alcaidesa Links

Det här är en naturskön linksbana nära Valderrama GC. Banan har en härlig layout. Flera hål löper utmed utmed havet, med böljande dyner som kantar de breda fairways. Från banan har man spektakulära vyer över Medelhavet och Gibraltar.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malaga flygplats 90 km
Estepona 5 km
Estepona Golf 6 km (Dit vägen måste man ta vägen Buenas Noches på dit vägen 10,7 km totalt)
Almenara Golf 35 km
Marbella 29 km
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.a!
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!