Parador Malaga

Hotel Parador Malaga 1/9-31/12
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål på Parador Malaga
4 695 mer priser inom kort
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 18 hål på Parador Malaga
7 950
Tillval halvpension 290 kr dag.
sol och strand

  • Málaga 10 km
    Mijas 16 km
    Nerja 64 km
    Marbella 47 km
    GOLFBANA på området
  • Parador Malaga

Mellan hav och golf på spanska solkusten!
Här njuter du av den varma medelhavssolen på den intilliggande golfbanan och bor bekvämt på charmiga Parador Malaga. Här har du direkt tillgång till en långa stranden.

Parador Malaga

Närmare kan man inte komma! Bara ett par minuters transfer från Malagas flygplats är man på plats på den trevliga Parador resorten. Här bor du bekvämt med golfbanorna utanför rummet och direkt access till havet och Malagas utbud inom en kvart! Närheten till flygplatsen kan upplevas som störande.

Rum

Hotellet har 88 rymliga, välutrustade rum. Här finns platt TV med satellitkanaler, AC, minibar. Rummen har och rymliga terrasser med underbar utsikt över Medelhavet eller poolen.

Restauranger

Här kan du smaka på det goda andalusiska och njuta av fisk, gazpachuelo Malagueño och borrachuelos (stekt anis smaksatt bakverk) . Under sommarmånaderna kan du njuta av oförglömliga kvällar i utomhusmiljö, med utsikt över trädgården, golfbanan och Medelhavet . På menyn finns även ett stort urval av närproducerade råvaror som Málaga ostar, fisk och skaldjur från marknaden i Caleta de Vélez, oliver från Antequera, sockerrörssirap från Frigiliana och frukter och grönsaker från Guadalhorce.

Aktiviteter

Centalt vid hotellet hittar du ett skönt poolområdet. Här kan man ha en riktigt skön och avkopplande stund i solstolen!
Vid Parador Malaga bor man nära till hav, strand och stad. Det är enkelt att ta sig in till Malaga med taxi 10 km eller med tåg. Malaga har under de senaste åren förvandlats till en riktig pärla och det finns mycket att upptäcka!


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Málaga 10 km
Mijas 16 km
Nerja 64 km
Marbella 47 km
GOLFBANA på området
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Parador de Málaga Golf

Golfbana är den äldsta i Andalusien designad 1925 av Tom Simpson, en av de mest kända golfbanearkitekter under 1900 talet. Han ligger bakom banor som Turnberry och Muirfield i Skottland. Parador banan invigdes 1928 av den spanska kungafamiljen, och har varit värd för flera stora tävlingar. Det är en flack och lättgången banan som ligger i lummiga omgivningar med omväxlande flora och fauna. Banan har 27 hål, 18 som är den gamla bana, 9 hål som har en typisk linkskaraktär och ligger längs med havet. Banan tilltalar både erfarna golfare som spelare med högre handicap.
Fakta