Montecastillo

Montecastillo 21/2-26/3 27/3-30/4 1/5-16/5 17/5-25/6 26/6-9/7
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf efter kl 12
5 950 6 250 5 695 4 995 5 250
Tillval halvpension 275 - 295 kr dag, All Inclusive mellan 715-775 kr per person och dag beroende på säsong.
Obligatorisk golfbil vid spel före kl 11.00, 450 - 500 kr per bil
spa paddle
  • Jerez flygplats 15 km
  • Sevilla flygplats 101 km
  • Malagas flygplats 223 km
  • Faro flygplats 289 km
  • Jerez de la Frontera 10 km
  • Cadiz 44 km
  • Montecastillo

Härlig golfresort i södra Spanien
Här i Costa de Luz, dominerar ljuset, det finns mycket historia, skönhet, Flamenco, Sherry och god mat! Montecastillo är ett riktigt fynd, där man bor bra intill den kända Europatourbanan.

Montecastillo

Barceló Montecastillo är lugnt beläget nära staden Jerez de la Frontera i provinsen Cadiz. Montecastillo med det slottsliknande klubbhuset Castillo de los Condes de Garvey är en känd Europa Tour anläggning med karaktär som håller en hög kvalitet. 

Rum

Resorten består av två hotell samt fristående villor eller bungalows. Golfhotellet är hjärtat i resorten och det är dessa rum som avses i golfpaketen om inget annat efterfrågas. Man har nu slutfört renoveringen av de 122 rummen på hotellet. Rummen är rymliga, välutrustade och vackert inredda i sobra, jordnära färger.

Restaurang

Vid Montecastillo äter man gott i en trevlig miljö. Du kan välja olika pensioner, endast frukost, halvpension eller om du önskar ett bekvämt All Inclusive, där ingår allt! Restaurante " El Lagar" är den restaurangen som gäller för halvpension eller All Inclusive.

Avkoppling

Vid resorten finns en stor utomhus pool samt ett mycket bra Welless & Spa område. Spa avdelning har en uppvärmd inomhus pool, Jacuzzi och bastu. Vid utomhus poolen finns solstolar att tillgå. De förstklassiga träningsfaciliteterna med 2 professionella fotbollsplaner, joggingspår välutrustat gym, 23 m lång utomhuspool, lockar topplag såsom Real Madrid, Manchester United och Spanska landslaget att ladda upp här inför säsongen. Det finns tennis och paddel courts om man vill träna lite extra.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Avstånd

Jerez flygplats 15 km
Sevilla flygplats 101 km
Malagas flygplats 223 km
Faro flygplats 289 km
Jerez de la Frontera 10 km
Cadiz 44 km

Det här är ett förslag på golfbanor. Här finns ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Montecastillo

En vackert belägen mästerskapsbana som är känd som en av de bästa i Europa. Montecastillo var värd för Volvo Masters fem år i rad (1997-2001) innan det gick till Valderrama. Det är en utmanande bana med en del långa och spektakulära hål, som går genom ett kuperat landskap med mycket vattenhinder som är i spel, spännande tee utslag där man slår över raviner och djupa bunkrar som vaktar greenerna.
Fakta