Melia Marbella Banus

Hotel Melia 6/1-27/2 28/2-5/4 6/4-12/4 13/4-30/4 1/5-27/5
4 nätter i dubbelrum
Frukost,
3 greenfee (1 x Marbella Golf, 1 x Los Naranjos, 1 x Santa Clara)
5 395 5 795 - 6 350 6 895
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee (Marbella, Los Naranjos, El Paraiso, Santa Clara )
8 295 9 050 11 695 9 895 11 350
Tillval halvpension 250 kr dag. Tillägg för påsk, kontakta oss för förslag
Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp
Området har många golfbanor att bjuda på och givetvis kan du välja som du vill, återkom bara med dina önskemål så skräddarsyr vi ett golfpaket för dig! Kolla gärna in golfguiden där du kan läsa lite mer om banorna.

 • Malagas flygplats 65 km
  GOLFBANOR
  Los Naranjos 5 km
  El Paraiso 11,5 km
  Marbella G&CC 16 km
  Santa Clara 16 km
 • Melia Marbella

Hotellet har ett härligt läge, 50 meter från stranden i Puerto Banus, den lyxiga delen av den spanska solkusten!
Marbella området genomsyras av en elegant, lyxig kosmopolitisk atmosfär. Här bor du med promenad avstånd till restauranger och den trevliga hamnen. Välj och vraka bland det stora utbudet av golfbanor på den spanska solkusten!

Meliá Marbella Banús Hotel


Det helrenoverade Meliá Marbella Banús Hotel ligger i ett exklusivt område i Puerto Banus, i den berömda "Milla de Oro" intill stranden. Härifrån kan man promenad runt Puerto Banus och dess exklusiva butiker eller attraktionerna i den fantastiska lokala nattlivet för dem som väljer att gå ut. Hotellet har utformats i medelhavsstil med elegant inredning och färger som ljusa färger. En stor trädgård omger hotellet.

Rum

Hotellet har en hög kvalitet med gott om faciliteter. Här finns 204 rymliga rum med balkonger eller terrasser med utsikt över Medelhavet, bergen eller den härliga trädgården. Rummen har kostnadsfri trådlös Internetanslutning, direkttelefon, telefonsvarare och värdeförvaringsskåp.

Restauranger

Här äter du gott vid restaurang Rio Verde, från en magnifik champagne frukostbuffé till en variationsrik middagsbuffé med ett brett sortiment av rätter. Koppla av med god dryck vid den trevliga loungen och bar café, El Patio öppet ända fram till småtimmarna

Aktiviteter

Här finns alla möjligheter till en aktiv semester med tennis och paddle banor, välutrustat gym, jacuzzi, bastu, turkiskt bad.
Beläget mitt i den "Golf Coast". Det är omgivet av de finaste golfbanor i området, alla inom en radie av 20 km.
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Santa Clara

Den här härliga, välskötta parkbanan är grundad 2001 designad av Enrique Canales Busquets. Santa Clara Golf Marbella ligger inbäddat i ett 150 hektar stort grönskande område med spektakulär utsikt över Medelhavet. Banan är en trevlig utmaning med naturliga vattenhinder, strategiskt placerade bunkrar och tuffa ondulerade greener.
Fakta

Los Naranjos

Det här är en mästerskapsbana designad av Robert Trent Jones Sr. Banan har sedan öppningen 1977 stått värd för ett stort antal tävlingar bl.a. Spanish Open. Klubben röstades fram som Årets Golfklubb på Costa del Sol både 2005 och 2008. Det här är en variationsrik parkbana med breda fairways och strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. Los Naranjos har stora och snabba greener, för att nå flera av banans greener får man korsa vattenhinder. Restaurangen är en naturlig samlingspunkt och det är här medlemmar och gäster strålar samman för att avnjuta god mat och trevligt sällskap här är svenska det dominerande språket. .
Fakta

Marbella Golf & Country Club

Det här är en variationsrik parkbana med upphöjda tees, många bunkrar, böljande fairways. En riktigt trevlig spelupplevesle! Det är en bana som känns mycket lättare att spela en andra gång när man lärt sig avstånden.

Fakta

El Paradiso Golf

Gary Player satte sin prägel på denna banan som invigdes 1973. I designen utnyttjades branten av en kulle som stupar mot havet. El Paradiso har breda fairways men bör ändå spelas med försiktighet pga ruffen som kantar fairways.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 65 km
GOLFBANOR
Los Naranjos 5 km
El Paraiso 11,5 km
Marbella G&CC 16 km
Santa Clara 16 km