Melia Marbella Banus

Hotel Melia 9/7-22/7 23/7-22/8 23/8-18/9 19/9-1/10 2/10-31/10 1/11-18/12
4 nätter i dubbelrum
Frukost,
3 greenfee (1 x Marbella Golf, 1 x Los Naranjos, 1 x Santa Clara)
- - - 7 595 6 750 5 595
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee (Marbella, Los Naranjos, El Paraiso, Santa Clara )
11 695 14 650 12 695 12 450 10 950 8 650
Tillval halvpension 250 kr dag. Tillägg för påsk, kontakta oss för förslag
Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp
Området har många golfbanor att bjuda på och givetvis kan du välja som du vill, återkom bara med dina önskemål så skräddarsyr vi ett golfpaket för dig! Kolla gärna in golfguiden där du kan läsa lite mer om banorna.

 • Malagas flygplats 65 km
  GOLFBANOR
  Los Naranjos 5 km
  El Paraiso 11,5 km
  Marbella G&CC 16 km
  Santa Clara 16 km
 • Melia Marbella

Hotellet har ett härligt läge, 50 meter från stranden i Puerto Banus, den lyxiga delen av den spanska solkusten!
Marbella området genomsyras av en elegant, lyxig kosmopolitisk atmosfär. Här bor du med promenad avstånd till restauranger och den trevliga hamnen. Välj och vraka bland det stora utbudet av golfbanor på den spanska solkusten!

Meliá Marbella Banús Hotel


Det helrenoverade Meliá Marbella Banús Hotel ligger i ett exklusivt område i Puerto Banus, i den berömda "Milla de Oro" intill stranden. Härifrån kan man promenad runt Puerto Banus och dess exklusiva butiker eller attraktionerna i den fantastiska lokala nattlivet för dem som väljer att gå ut. Hotellet har utformats i medelhavsstil med elegant inredning och färger som ljusa färger. En stor trädgård omger hotellet.

Rum

Hotellet har en hög kvalitet med gott om faciliteter. Här finns 204 rymliga rum med balkonger eller terrasser med utsikt över Medelhavet, bergen eller den härliga trädgården. Rummen har kostnadsfri trådlös Internetanslutning, direkttelefon, telefonsvarare och värdeförvaringsskåp.

Restauranger

Här äter du gott vid restaurang Rio Verde, från en magnifik champagne frukostbuffé till en variationsrik middagsbuffé med ett brett sortiment av rätter. Koppla av med god dryck vid den trevliga loungen och bar café, El Patio öppet ända fram till småtimmarna

Aktiviteter

Här finns alla möjligheter till en aktiv semester med tennis och paddle banor, välutrustat gym, jacuzzi, bastu, turkiskt bad.
Beläget mitt i den "Golf Coast". Det är omgivet av de finaste golfbanor i området, alla inom en radie av 20 km.
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Santa Clara

Den här härliga, välskötta parkbanan är grundad 2001 designad av Enrique Canales Busquets. Santa Clara Golf Marbella ligger inbäddat i ett 150 hektar stort grönskande område med spektakulär utsikt över Medelhavet. Banan är en trevlig utmaning med naturliga vattenhinder, strategiskt placerade bunkrar och tuffa ondulerade greener.
Fakta

Los Naranjos

Det här är en mästerskapsbana designad av Robert Trent Jones Sr. Banan har sedan öppningen 1977 stått värd för ett stort antal tävlingar bl.a. Spanish Open. Klubben röstades fram som Årets Golfklubb på Costa del Sol både 2005 och 2008. Det här är en variationsrik parkbana med breda fairways och strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. Los Naranjos har stora och snabba greener, för att nå flera av banans greener får man korsa vattenhinder. Restaurangen är en naturlig samlingspunkt och det är här medlemmar och gäster strålar samman för att avnjuta god mat och trevligt sällskap här är svenska det dominerande språket. .
Fakta

Marbella Golf & Country Club

Det här är en variationsrik parkbana med upphöjda tees, många bunkrar, böljande fairways. En riktigt trevlig spelupplevesle! Det är en bana som känns mycket lättare att spela en andra gång när man lärt sig avstånden.

Fakta

El Paradiso Golf

Gary Player satte sin prägel på denna banan som invigdes 1973. I designen utnyttjades branten av en kulle som stupar mot havet. El Paradiso har breda fairways men bör ändå spelas med försiktighet pga ruffen som kantar fairways.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 65 km
GOLFBANOR
Los Naranjos 5 km
El Paraiso 11,5 km
Marbella G&CC 16 km
Santa Clara 16 km
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.a!
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!