The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Westin La Quinta 18/9-10/10 11/10-14/11
1/3-29/4 2021
15/11-30/11 30/4-8/7 2021
4 nätter i dubbelrum
Frukost,
3x 18 hål La Quinta
6 995 6 395 6 150 6 795
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5x 18 hål La Quinta
11 950 10 850 10 450 11 595
spa Grupprabatt

  • Malagas flygplats 64 km
    Marbella 17 km
    Puerto banus 7 km
  • La Quinta

Njut av en lyxig golfsemester i hjärtat av Costa del Golf! Femstjärniga The Westin La Quinta Golf Resort & Spa lockar med förstklassiga golfupplevelser på sin egna 27 håls bana. Marbella med den trevliga strandpromenaden och exklusiva marinan i Puerto Banus ligger inom ett bekvämt avstånd.

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa är en lyxig golf resort som har ett idealiskt läge i hjärtat av den välkända ” Golf Valley” i Marbella. Här trängs de för oss svenskar så välbekanta golfbanorna Los Naranjos, Aloha, Las Brisas, och Los Aqueros Golf & Country Club. Ja, förutom La Quintas fina golfbanan som har 27 hål.
Anläggningen ligger högt placerat omgiven av Sierra Blancabergen och med strålande vyer över Medelhavet. Hotellet har ett härligt poolområde som inramas den stora trädgården.

Rum

Hotellet har nyligen totalrenoverats, det finns 170 eleganta dubbelrum och juniorsviter inredda med varma ljusa färger. Rummen är välutrustade med platt TV med satellitkanaler, AC, minibar och rymliga balkonger eller terrasser med utsikt poolområdet och golfbanorna.


Restaurang

Hotellet har två restauranger, Sunsa Restaurang på hotellet samt klubbhusrestaurangen. Sunsa fokuserar på Internationell medelhavs mat. Det är i Sunsa-restaurangen som frukosten serveras. Restaurangen har en mycket trevlig utsikt över poolområdet och golfbanan som omger hotellet. Klubbhusrestaurangen erbjuder även den en väldigt fin utsikt över omgivningen. Här serveras medelhavsinspirad mat med lokala råvaror. Hotellet har även 3 barer - Aljama Bar, El Mirador Snack Bar och Hole 19 Bar. Aljama är inspirerad av mellanöstern och är perfekt för en apertif efter en fantastiskt middag på restaurang Sansa. El Mirador är baren vid poolen som serverar svalkande drycker och mindre snack. Hole 19 är beläget på golfbanan och är det perfekta stället för ett kort stopp under golfrundan.


Aktiviteter

Vid hotellet finns ett 1500m2 stort Spa som har det mesta man kan önska sig för hälsa och välbefinnande.
Vill man åka in till Puerto Banus eller Marbella erbjuder hotellet en gratis shuttle på utsatta tider (måste förbokas i reception och gäller i mån av tillgänglighet).


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 64 km
Marbella 17 km
Puerto banus 7 km
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

La Quinta G & CC

Med ett härligt ostört läge i hjärtat av Golf Valley ligger denna imponerande 27 håls anläggning. De tre 9 håls slingorna är inbäddade i frodig grönska och smälter naturligt in i landskapet. De tre slingorna bjuder på variationsrika golfupplevelser. Här utmanas sina färdigheter som golfare med tekniskt spel, längd och precision. Väljer man att inte ta en golfbil får konditionen också sitt då banan är rätt kuperad. <
Fakta