The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Westin La Quinta 13/9-12/10 13/10-16/11 17/11-30/11
4 nätter i dubbelrum
Frukost,
3x 18 hål La Quinta
6 995 6 395 6 095
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5x 18 hål La Quinta
11 895 10 795 10 350
Halvpension 435 SEK/person/dag inkl. 1 dryck/person (öl, läsk, husets vin, vatten).
Early Bird! Boka 60 dagar innan avresa 17/11-30/11
4 nätter i dubbelrum
Frukost,
3 x 18 hål La Quinta
5 550
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål La Quinta
9 350
La Quinta har grupprabatter, vi ger gärna förslag för din grupp!
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!
spa Grupprabatt

  • Malagas flygplats 64 km
    Marbella 17 km
    Puerto banus 7 km
  • La Quinta

Njut av en lyxig golfsemester i hjärtat av Costa del Golf! Femstjärniga The Westin La Quinta Golf Resort & Spa lockar med förstklassiga golfupplevelser på sin egna 27 håls bana. Marbella med den trevliga strandpromenaden och exklusiva marinan i Puerto Banus ligger inom ett bekvämt avstånd.

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa är en lyxig golf resort som har ett idealiskt läge i hjärtat av den välkända ” Golf Valley” i Marbella. Här trängs de för oss svenskar så välbekanta golfbanorna Los Naranjos, Aloha, Las Brisas, och Los Aqueros Golf & Country Club. Ja, förutom La Quintas fina golfbanan som har 27 hål.
Anläggningen ligger högt placerat omgiven av Sierra Blancabergen och med strålande vyer över Medelhavet. Hotellet har ett härligt poolområde som inramas den stora trädgården.

Rum

Hotellet har nyligen totalrenoverats, det finns 170 eleganta dubbelrum och juniorsviter inredda med varma ljusa färger. Rummen är välutrustade med platt TV med satellitkanaler, AC, minibar och rymliga balkonger eller terrasser med utsikt poolområdet och golfbanorna.


Restaurang

Hotellet har två restauranger, Sunsa Restaurang på hotellet samt klubbhusrestaurangen. Sunsa fokuserar på Internationell medelhavs mat. Det är i Sunsa-restaurangen som frukosten serveras. Restaurangen har en mycket trevlig utsikt över poolområdet och golfbanan som omger hotellet. Klubbhusrestaurangen erbjuder även den en väldigt fin utsikt över omgivningen. Här serveras medelhavsinspirad mat med lokala råvaror. Hotellet har även 3 barer - Aljama Bar, El Mirador Snack Bar och Hole 19 Bar. Aljama är inspirerad av mellanöstern och är perfekt för en apertif efter en fantastiskt middag på restaurang Sansa. El Mirador är baren vid poolen som serverar svalkande drycker och mindre snack. Hole 19 är beläget på golfbanan och är det perfekta stället för ett kort stopp under golfrundan.


Aktiviteter

Vid hotellet finns ett 1500m2 stort Spa som har det mesta man kan önska sig för hälsa och välbefinnande.
Vill man åka in till Puerto Banus eller Marbella erbjuder hotellet en gratis shuttle på utsatta tider (måste förbokas i reception och gäller i mån av tillgänglighet).


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 64 km
Marbella 17 km
Puerto banus 7 km
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

La Quinta G & CC

Med ett härligt ostört läge i hjärtat av Golf Valley ligger denna imponerande 27 håls anläggning. De tre 9 håls slingorna är inbäddade i frodig grönska och smälter naturligt in i landskapet. De tre slingorna bjuder på variationsrika golfupplevelser. Här utmanas sina färdigheter som golfare med tekniskt spel, längd och precision. Väljer man att inte ta en golfbil får konditionen också sitt då banan är rätt kuperad. <
Fakta