La Cala Resort

La Cala Golf Resort 1/12-29/2 1/3-4/4
13/4-30/4
sön-ons
1/3-4/4
13/4-30/4
tor-lör
5/4-12/4
sön-ons
5/4-12/4
tor-lör
4 nätter i dubbelrum (sön- mån)
Frukost
Dagligt inträde till "Thermal Circuit"
3 x 18 hål La Cala banorna
4 895 5 350 6 750 4 995 5 795
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Dagligt inträde till "Thermal Circuit"
5 x 18 hål La Cala banorna
7 950 9 950 - 8 795 -
Tillval halvpension 325 kr dag.
Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp
spa Grupprabatt

  • Malagas flygplats 40 km
    La Cala de Mijas 7 km
    GOLFBANOR
    På anläggningen
  • La Cala

För en lyxig golfweekend till den spanska solkusten!
La Cala Resort är en komplett 4* golfresort i Mijas, hjärtat av Costa del Sol. Underbart boende med tre egna golfbanor Campo Asia, Campo America och Campo Europa.

La Cala Hotel & Golf Courses Resort


La Cala Hotel & Golf Courses Resort är en av de största golfkomplexen i Spanien. Det är en anläggning som håller en mycket hög kvalitet. Resorten ligger mycket vackert i bergen 20 minuter från Puerto Banus och Marbella. Byggnaden ligger högt placerad och man har en fantastisk utsikt från de rymliga rummen över det kuperade landskapet och La Calas tre banor.

Rum

Det nyrenoverade hotellet är byggt i en traditionell Andalusisk stil och har en härlig syd spansk atmosfär. De 102 eleganta rummen är välutrustade med platt TV med satellitkanaler, AC, minibar och rymliga terrasser/balkonger och fritt WiFi.

Restauranger

La Cala har flera restauranger alla med sin egna unika stil och karaktär. Det som de har gemensamt, är en genuint varm och uppmärksam service. La Terraza kan du välja att äta utomhus på den härliga terrassen på sommaren eller inomhus i den mysiga restaurangen som har en fantastisk utsikt över den upplysta poolen. La Terraza serverar Europeiska rätter med en distinkt spanska twist.

Spa & Wellness


Här finns ett av de bästa Spa anläggningarna i området. Här kan man njuta av en fantastiskt avkopplande miljö med vyer över bergen och golfbanorna. Här kan man pröva en hel rad med spännande behandlingar och kurer.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 40 km
La Cala de Mijas 7 km
GOLFBANOR
På anläggningen
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

La Cala Amerika

Campo America är en vacker uppvuxen, kuperad parkbana inbäddad i frodig grönska som bjuder på spektakulära vyer över Sierra de Ojén och Medelhavet. Bitvis har banan breda fairways som lockar till att plocka fram den stora klubban. Trixigheterna kommer när man närmar sig greenerna, de är relativt små, ofta upphöjda vilket gör att man måste försöka placera på green och få den att stanna rätt snabbt.
Fakta
La Cala Europa

La Cala Europa

Europa banan betraktas som den något enklare banan vid La Cala. Banan är något kortare med breda generösa fairways, lite större greener och inte fullt så kuperad som Amerika och Asia. Här finns dock andra utmaningar som floden Ojen, den är i spel på åtta av hålen och korsar tre fairways. Hål 14 är ett riktigt tufft korthål som är maximerat i längd för att räknas som ett par 3.
Fakta
La Cala Asia

La Cala Asia

Den spektakulära Campo Asia är den äldsta av de tre banorna vid La Cala. Den här utmanande kuperad parkbana som har en dramatisk layout med djupa raviner, täta buskage och en hel del bunkrar som vaktar de relativt små greenerna. Flera av de snabba greenerna är upphöjda på platåer och kräver ett skickligt inspel.
Fakta