La Cala Resort

La Cala Golf Resort 1/9-30/9 1/10-31/10 1/11-30/11 1/12-29/2 2020
4 nätter i dubbelrum (sön- mån)
Frukost
Dagligt inträde till "Thermal Circuit"
3 x 18 hål La Cala banorna
5 895 6 650 4 995 4 895
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Dagligt inträde till "Thermal Circuit"
5 x 18 hål La Cala banorna
9 495 10 550 8 795 7 895
Tillval halvpension 295 kr dag.
tillägg för både boende och golf vid ankomst tisdag - lördag
Delad buggy ingår samtliga datum förutom 1-31/10 2019
Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.a!
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!
spa Grupprabatt

  • Malagas flygplats 40 km
    La Cala de Mijas 7 km
    GOLFBANOR
    På anläggningen
  • La Cala

För en lyxig golfweekend till den spanska solkusten!
La Cala Resort är en komplett 4* golfresort i Mijas, hjärtat av Costa del Sol. Underbart boende med tre egna golfbanor Campo Asia, Campo America och Campo Europa.

La Cala Hotel & Golf Courses Resort


La Cala Hotel & Golf Courses Resort är en av de största golfkomplexen i Spanien. Det är en anläggning som håller en mycket hög kvalitet. Resorten ligger mycket vackert i bergen 20 minuter från Puerto Banus och Marbella. Byggnaden ligger högt placerad och man har en fantastisk utsikt från de rymliga rummen över det kuperade landskapet och La Calas tre banor.

Rum

Det nyrenoverade hotellet är byggt i en traditionell Andalusisk stil och har en härlig syd spansk atmosfär. De 102 eleganta rummen är välutrustade med platt TV med satellitkanaler, AC, minibar och rymliga terrasser/balkonger och fritt WiFi.

Restauranger

La Cala har flera restauranger alla med sin egna unika stil och karaktär. Det som de har gemensamt, är en genuint varm och uppmärksam service. La Terraza kan du välja att äta utomhus på den härliga terrassen på sommaren eller inomhus i den mysiga restaurangen som har en fantastisk utsikt över den upplysta poolen. La Terraza serverar Europeiska rätter med en distinkt spanska twist.

Spa & Wellness


Här finns ett av de bästa Spa anläggningarna i området. Här kan man njuta av en fantastiskt avkopplande miljö med vyer över bergen och golfbanorna. Här kan man pröva en hel rad med spännande behandlingar och kurer.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 40 km
La Cala de Mijas 7 km
GOLFBANOR
På anläggningen
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

La Cala Amerika

Campo America är en vacker uppvuxen, kuperad parkbana inbäddad i frodig grönska som bjuder på spektakulära vyer över Sierra de Ojén och Medelhavet. Bitvis har banan breda fairways som lockar till att plocka fram den stora klubban. Trixigheterna kommer när man närmar sig greenerna, de är relativt små, ofta upphöjda vilket gör att man måste försöka placera på green och få den att stanna rätt snabbt.
Fakta
La Cala Europa

La Cala Europa

Europa banan betraktas som den något enklare banan vid La Cala. Banan är något kortare med breda generösa fairways, lite större greener och inte fullt så kuperad som Amerika och Asia. Här finns dock andra utmaningar som floden Ojen, den är i spel på åtta av hålen och korsar tre fairways. Hål 14 är ett riktigt tufft korthål som är maximerat i längd för att räknas som ett par 3.
Fakta
La Cala Asia

La Cala Asia

Den spektakulära Campo Asia är den äldsta av de tre banorna vid La Cala. Den här utmanande kuperad parkbana som har en dramatisk layout med djupa raviner, täta buskage och en hel del bunkrar som vaktar de relativt små greenerna. Flera av de snabba greenerna är upphöjda på platåer och kräver ett skickligt inspel.
Fakta