Guadalmina

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort 28/8-30/9 1/10-30/10 1/11-15/11
15/2-15/5 2020
16/11-14/2 2020
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 SPA inträde
3 x 18 hål, (välj av banorna nedan)
6 950 5 895 5 795 4 950
7 nätter i dubbelrum
Frukost
1 SPA inträde  
5 x 18 hål( välj av nedastående banor)
11 895 9 695 9 495 8 395
Tillval halvpension 285 kr dag. Golfbanor att välja på Guadalmina Norra, Guadalmina Södra, Almenara, Alcaidesa Link, Alcaidesa Heathland, Atalaya Old, Valle Romano, El Chaparral (inkl golfbil), Atalaya New (golfbil inkl), El Paraiso, Santa Clara och Cabopino
Från den 1/11 2019 så är inte 1 SPA inträde inkluderat längre i priserna. Samt 22/6-30/9 är det bara Guadalminas banor i paketen.
ERBJUDANDE! 15/10- 14/2 2020
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål på Guadalmina Norra/Södra
3 550
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x Guadalmina Norra/Södra
5 895
Detta erbjudande är ej återbetalningsbart och våra ordinarie avbokningsregler gäller inte.
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.a!
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!
soligGrupprabatt

 • Malagas flygplats 65 km
  Marbella 17 km
  Guadalmina (klubbhus 1km)
  Atalaya GC 3 km
  El Paraiso GC 7 km
  El Chaparral GC 8 km
  Santa Clara GC 13 km
  Cabopino GC 29 km
  Valle Romano GC 32 km
  Almenara GC 53 km
  Alcaidesa GC 55 km
 • Guadalmina

Mellan hav och golf!

Guadalmina är ett populärt hotell med ett  underbart läge på den spanska solkusten. Här bor du precis vid Guadalmina banan och med Medelhavet som närmaste granne.

Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort

Här har man bara tio minuter från både Marbella och Estepona och bara fem minuter från Puerto Banus.

Rum

Hotellet har 177 eleganta dubbelrum och juniorsviter. Rummen är välutrustade med platt TV med satellitkanaler, AC, minibar och rymliga terrasser med underbar utsikt över Medelhavet eller poolen. Rummen har kostnadsfri trådlös Internetanslutning, direkttelefon, telefonsvarare och värdeförvaringsskåp på rummet.

Restauranger

Här finns ett bra urval av trevliga restuaranger, Taray Restaurangen erbjuder ett brett utbud av regionala och internationella rätter. På söndagar serveras en traditionell buffé lunch på en av de rymliga terrasserna som har en fin utsikt över Guadalmina South golfbanan och Medelhavet.

Spa & Wellness

Guadalmina Spa & Golf ResortCocoa Restaurangen serverar frukost och specialiserar sig på medelhavsmat. Under säsong öppnar Guadalminas uppskattade Beach Club, Acqua Beach Club.
En av fördelarna med hotellet är det suveräna poolområdet. Här kan man ha en riktigt skön och avkopplande stund i solstolen! Här finns ett Spa Center med en skön relax avdelning, termalbad det finns massage och skönhetsbehandlingar. Härifrån är det 7 km till Real Club Padel Marbella om man vill spela Paddle.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 65 km

Marbella 17 km
Guadalmina (klubbhus 1km)
Atalaya GC 3 km
El Paraiso GC 7 km
El Chaparral GC 8 km
Santa Clara GC 13 km
Cabopino GC 29 km
Valle Romano GC 32 km
Almenara GC 53 km
Alcaidesa GC 55 km

Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Guadalmina north

Guadalmina North

Guadalmina North är en mogen parkbana grundad 1972. Den är belägen i ett mer kuperat landskap än den södra banan. Banan är en trevlig spelupplevelse med en hel del utmaningar där det gäller att planera sitt spel för att undvika de strategiskt placerade bunkrarna från utslagen. Den täta vegetationen fångar upp bollarna effektivt om man kommer lite snett. Floden Guadalmina som flyter igenom banan kommer i spel i slutet av rundan.
Fakta

Guadalmina South

Guadalmina South Course är den näst äldsta banan på den spanska solkusten, grundades 1959. Banan gjorde en omfattande renovering början av 2000 talet då alla greener byggdes om. Banan har en omväxlande layout med breda, inbjudande fairways som slingar sig fram genom ett böljande landskap som kantas av eukalyptusträd, stenar och Jacaranda träd.
Fakta

Atalaya Old

Old Course är designad av tyska Bernard von Limburger. Han skapade en generös bana med breda fairways som kantas av Eucalyptus och pinjeträd och stora upphöjda greener. Det är en mogen, klassisk parkbana bana som bjuder på fina vyer över La Concha-berget. Banan är relativt flack och lättgången om man jämför med andra banor på den spanska solkusten.
Fakta
Atalaya New

Atalaya New Course

Det här är en bred och inbjudande parkbana som skapades 1990 av Paul Krings. New Course ligger mer inåt landet, de första hålen är relativt flacka, för att sedan bli lite mer kuperade. Stigningen gör att många hål har mycket fina vyer över Medelhavet, bergen och Gibraltar.
Fakta

El Paradiso Golf

Gary Player satte sin prägel på denna banan som invigdes 1973. I designen utnyttjades branten av en kulle som stupar mot havet. El Paradiso har breda fairways men bör ändå spelas med försiktighet pga ruffen som kantar fairways.
Fakta

El Chaparral Golf Club

Det här är en omväxlande golfbana där inget hål är det andra likt. Med en längd på drygt 6.000 meter är den ganska utmanande och kräver stor precision och skicklighet.
När du spelat färdigt är det trevligt att dröja kvar på klubbhuset, här händer alltid mycket. Det finns en trevlig restaurang och bar.
Fakta
Cabopino Golf Club

Cabopino Club de Golf

En variationsrik och kuperad banan som ligger inbäddad bland paraplypinje i kullarna ovanför den pittoreska småbåtshamnen i Cabopino och Artolas stränder. Greenerna är relativt stora med plattformar och hålls i utmärkt skick. Här finns en hel del vattenhinder som påverkar spelet. Det här är en kuperad golfbana som är högt belägen ovanför Banan karaktäriseras av smala fairways och trevliga vattenhinder. Här har man även härliga vyer över havet med Gibraltar klippan i bakgrunden.
Fakta

Santa Clara

Den här härliga, välskötta parkbanan är grundad 2001 designad av Enrique Canales Busquets. Santa Clara Golf Marbella ligger inbäddat i ett 150 hektar stort grönskande område med spektakulär utsikt över Medelhavet. Banan är en trevlig utmaning med naturliga vattenhinder, strategiskt placerade bunkrar och tuffa ondulerade greener.
Fakta

Valle Romano

Det här är en mycket trevlig och variationsrik golfbanan som håller en mycket högklass. Den är högt belägen i en vacker miljö och man har fina vyer över medlehavet. Det finns ett bra träningsområde med upplyst range.
Fakta

Almenara

Almenara Golf har 27 hål fördelade på tre 9-hålsslingor – Alcornoques, Pinos och Lagos. De tre slingorna har genomgående en variationsrik och genomtänkt design som blir en härlig spelupplevelse både för nya och erfarna golfare. Banan har en del dolda hål så det lönar sig att spela om banan ett par gånger. Under rundan njuter man av den vackra omgivningen och strålande vyer mot Medelhavet. Banan är således förhållandevis kuperad en golfbil kan behövas om man tycker den blir för tuff.
Fakta

Alcaidesa Heathland Golf Course

Banan är ritad av Dave Thomas som även har designat den kända "The Belfrey". Banan bjuder på magnifik utsikt över landskapet med Gibraltar klippan i bakgrunden. Det är en banan som bjuder på en del spektakuära hål med naturliga bäckar och sjöar med vattenfall.
Fakta

Alcaidesa Links

Det här är en naturskön linksbana nära Valderrama GC. Banan har en härlig layout. Flera hål löper utmed utmed havet, med böljande dyner som kantar de breda fairways. Från banan har man spektakulära vyer över Medelhavet och Gibraltar.
Fakta