Sol Marbella Atalaya

Sol Marbella Atalaya 10/2-31/3 1/4-30/4
3 nätter i dubbelrum
Halvpension
2 x 18 hål välj mellan Atalaya Old, Atalaya New, Valle Romano eller Marbella Golf
3 850 4 095
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
1 x 18 hål på Atalaya Old
1 x 18 hål på Atalaya New
1 x 18 hål på Valle Romano
1 x 18 hål på El Paradiso
1 x 18 hål på Los Naranjos
8 750 9 350
Tillval "Soft All Inclusive" dryck inkluderas från kl 17.00 - 00.00 275 kr per person och dag
Fri shuttle till Atalaya banorna

 • Puerto Banús 6 km
  Marbella 12 km
  Estepona 12 km
  Málaga flygplats 65 km
  GOLFBANA
  Atalaya banorna 2 km
  Valle Romano 24 km
  Los Naranjos Almenara 46 km

Nyrenoverat hotell med ett  härligt strandläge mellan Estepona och Marbella.

Sol Marbella Estepona

Nu har dörrarna slagit upp för det helt renoverade hotellet Sol Marbella Estepona · Atalaya Park.
Hotellet är bra beläget vid stranden mellan Marbella och Estepona och endast 6 km från Puerto Banús. Här bor man med ett utmärkt strandläge inuti en grönskande trädgård. Golf banorna Atalaya Old och New ligger i nära hotellet.

Rum

Det nyrenoverade hotellet har rymliga och trevliga rum, alla med balkong med utsikt över trädgården eller bergen som bakgrund. Rummen är utrustade med plattskärms-TV med satellitkanaler, kaffebryggare.

Restauranger

Huvudrestaurangen erbjuder en fin buffé med showmatlagning. Här finns ett stort urval med sallader, fisk och kötträtter, säsongsbetonad frukt och grönsaker och läckra desserter.

Faciliteter

Det finns ett stort härligt poolområde med solstolar. Vill du ha en lite mer aktiv semester har du tillgång till ett välutrustat gym, det finns tennisbanor och nära till olika vattensporter. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Puerto Banús 6 km
Marbella 12 km
Estepona 12 km
Málaga flygplats 65 km
GOLFBANA
Atalaya banorna 2 km
Valle Romano 24 km
Almenara 46 km
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Atalaya Old

Old Course är designad av tyska Bernard von Limburger. Han skapade en generös bana med breda fairways som kantas av Eucalyptus och pinjeträd och stora upphöjda greener. Det är en mogen, klassisk parkbana bana som bjuder på fina vyer över La Concha-berget. Banan är relativt flack och lättgången om man jämför med andra banor på den spanska solkusten.
Fakta
Atalaya New

Atalaya New Course

Det här är en bred och inbjudande parkbana som skapades 1990 av Paul Krings. New Course ligger mer inåt landet, de första hålen är relativt flacka, för att sedan bli lite mer kuperade. Stigningen gör att många hål har mycket fina vyer över Medelhavet, bergen och Gibraltar.
Fakta

Los Naranjos

Det här är en mästerskapsbana designad av Robert Trent Jones Sr. Banan har sedan öppningen 1977 stått värd för ett stort antal tävlingar bl.a. Spanish Open. Klubben röstades fram som Årets Golfklubb på Costa del Sol både 2005 och 2008. Det här är en variationsrik parkbana med breda fairways och strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. Los Naranjos har stora och snabba greener, för att nå flera av banans greener får man korsa vattenhinder. Restaurangen är en naturlig samlingspunkt och det är här medlemmar och gäster strålar samman för att avnjuta god mat och trevligt sällskap här är svenska det dominerande språket. .
Fakta

Valle Romano

Det här är en mycket trevlig och variationsrik golfbanan som håller en mycket högklass. Den är högt belägen i en vacker miljö och man har fina vyer över medlehavet. Det finns ett bra träningsområde med upplyst range.
Fakta