Sol Marbella Atalaya

Sol Marbella Atalaya 15/9-30/9 1/10-31/10 1/11-30/11
10/2-31/3 2020
1/4-30/4 2020
3 nätter i dubbelrum
Halvpension
2 x 18 hål välj mellan Atalaya Old, Atalaya New, Valle Romano eller Marbella Golf
3 895 3 650 3 850 4 095
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
1 x 18 hål på Atalaya Old
2 x 18 hål på Atalaya New
1 x 18 hål på Valle Romano
1 x 18 hål på Los Naranjos
8 550 8 095 - -
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
1 x 18 hål på Atalaya Old
1 x 18 hål på Atalaya New
1 x 18 hål på Valle Romano
1 x 18 hål på Los Naranjos
1 x 18 hål på Almenara
- - 8 650 9 250
Tillval havsutsikt 200 kr rum och dag.
Tillval "Soft All Inclusive" dryck inkluderas från kl 17.00 - 00.00 225 kr per person och dag
Fri shuttle till Atalaya banorna
Andalusien karta

Costa del Sol

den spanska solkusten är den sydligaste delen av det Spanien och sträcker sig från Atanten till Medelhavet. Den största staden på solkusten är Málaga där det bor runt 550 000 invånare. Det här är en den bästa regionen i Spanien för golf. Här kan man njuta av sol och golf året runt. Regionen har flest golfbanor per kvadratkilometer i Europa och bjuder på ett mycket stort utbud av golfbanor så vare sig du är en proffs eller nybörjare, så hittar du någon bana som passar.Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Gibraltar

Gibraltar

Gibraltar är ett spännande utflyktsmål, det har en yta på bara sex kvadratkilometer men har haft stor historisk betydelse. Gibraltar styrdes i mer än 700 år av morerna, som också planterade in de berömda aporna. 1462 återerövrade Spanien klippan men förlorade den 1704 till britterna. Under andra världskriget befann sig tiotusentals brittiska soldater här då Gibraltar en viktig bas för Churchill. Gibraltar är verkligen brittiskt. Gågatan Main Street kantas av brittiska banker, affärskedjor och inte minst pubar. Gibraltars apor hittar man på toppen av klippan. En annan av Gibraltars berömda sevärdheter är Europa Point, den sista utposten mot Afrika.
 Balcón de Europa

Balcón de Europa

Den berömda Balcon de Europa i Nerja byggdes där en gång stod fästningen som förstördes år 1812 under frihetskriget. Det är en vacker utsiktspunkt som är belägen i slutet av en bred palmkantade väg som slutar i en cirkulär plaza. Här har man en panoramautsikt över hela Nerja kusten. Det var kung Alfonso XII som döpt den till Balcon de Europa.
pueblo blanco

Pueblo Blanco

Kring bergen runt Ronda finns många pueblo blancos, vita byar. Den ena är mer charmig än den andra det är bara att ta bilen och upptäcka!
Malaga

Malaga

Malaga är den största staden på den spanska solkusten och tillika Spaniens sjätte största stad. Trots att här bor drygt en halv miljon invånare känns staden liten, eftersom det man behöver finns i ett område litet nog att täcka till fots. Málaga har allt man söker hos en storstad, moderna shoppingkvarter, ett myller av barer och kaféer samt museer i världsklassen, en gammal mysig stadskärna. Även om delar av Málaga är slitna är de fulla av liv.a!
Flamenco

Flamenco

Det är en verklig upplevesle att se en riktig Flamenco Show. Runt om hela Costa del Sol kan finns platser har återkommande föreställningar Flamenco Show Tirititrán i Benalmádena. Man kan här dels njuta av en god middag, sång, gitarrspel och flamenco.
Costa del Sol Tapas

Tapas

En resa till Costa del Sol är inte komplett utan att testa Tapas. Tapas kan egentligen vara vad som helst serverat i form av en smårätt. Från början var tapas en liten maträtt som sattes ovanpå drinken för att skydda från smuts, därav namnet som betyder lock. Traditionsenligt ingår en tapa med varje drink. De flesta kan ha lite krångliga namn så det enklaste är bara att peka på sådant som ser gott ut och testa sig fram!

 • Puerto Banús 6 km
  Marbella 12 km
  Estepona 12 km
  Málaga flygplats 65 km
  GOLFBANA
  Atalaya banorna 2 km
  Valle Romano 24 km
  Los Naranjos Almenara 46 km

Nyrenoverat hotell med ett  härligt strandläge mellan Estepona och Marbella.

Sol Marbella Estepona

Nu har dörrarna slagit upp för det helt renoverade hotellet Sol Marbella Estepona · Atalaya Park.
Hotellet är bra beläget vid stranden mellan Marbella och Estepona och endast 6 km från Puerto Banús. Här bor man med ett utmärkt strandläge inuti en grönskande trädgård. Golf banorna Atalaya Old och New ligger i nära hotellet.

Rum

Det nyrenoverade hotellet har rymliga och trevliga rum, alla med balkong med utsikt över trädgården eller bergen som bakgrund. Rummen är utrustade med plattskärms-TV med satellitkanaler, kaffebryggare.

Restauranger

Huvudrestaurangen erbjuder en fin buffé med showmatlagning. Här finns ett stort urval med sallader, fisk och kötträtter, säsongsbetonad frukt och grönsaker och läckra desserter.

Faciliteter

Det finns ett stort härligt poolområde med solstolar. Vill du ha en lite mer aktiv semester har du tillgång till ett välutrustat gym, det finns tennisbanor och nära till olika vattensporter. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Puerto Banús 6 km
Marbella 12 km
Estepona 12 km
Málaga flygplats 65 km
GOLFBANA
Atalaya banorna 2 km
Valle Romano 24 km
Almenara 46 km
Det här är ett förslag på golfbanor. Den spanska solkusten har ett enormt utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Atalaya Old

Old Course är designad av tyska Bernard von Limburger. Han skapade en generös bana med breda fairways som kantas av Eucalyptus och pinjeträd och stora upphöjda greener. Det är en mogen, klassisk parkbana bana som bjuder på fina vyer över La Concha-berget. Banan är relativt flack och lättgången om man jämför med andra banor på den spanska solkusten.
Fakta
Atalaya New

Atalaya New Course

Det här är en bred och inbjudande parkbana som skapades 1990 av Paul Krings. New Course ligger mer inåt landet, de första hålen är relativt flacka, för att sedan bli lite mer kuperade. Stigningen gör att många hål har mycket fina vyer över Medelhavet, bergen och Gibraltar.
Fakta

Los Naranjos

Det här är en mästerskapsbana designad av Robert Trent Jones Sr. Banan har sedan öppningen 1977 stått värd för ett stort antal tävlingar bl.a. Spanish Open. Klubben röstades fram som Årets Golfklubb på Costa del Sol både 2005 och 2008. Det här är en variationsrik parkbana med breda fairways och strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. Los Naranjos har stora och snabba greener, för att nå flera av banans greener får man korsa vattenhinder. Restaurangen är en naturlig samlingspunkt och det är här medlemmar och gäster strålar samman för att avnjuta god mat och trevligt sällskap här är svenska det dominerande språket. .
Fakta

Valle Romano

Det här är en mycket trevlig och variationsrik golfbanan som håller en mycket högklass. Den är högt belägen i en vacker miljö och man har fina vyer över medlehavet. Det finns ett bra träningsområde med upplyst range.
Fakta