Pula Golf Resort

Pula Golf Resort 1/4-31/10 2020
4 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Pula
Välkomstpaket
5 995
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Pula

1 golflektion från Pula Academy Välkomstpaket
10 295
Det finns flera andra trevliga banor i området, vi tar gärna fram förslag om du önskar byta ut någon runda på Pula.

 • Flygplats 75 km
  Palma - 75 km
  GOLFBANOR
  Pula Golf Club på anläggningen
  Canyamel Golf 7 km
  Capdepera Golf Club 10 km
  Alcanada Golf Club 45 km

Njut av golf i en vacker del av Mallorca!
Pula Golf Resort ligger på den östra sidan av Mallorca, helt omgiven av ett vackert naturreservat.

Pula Golf Resort


Pula Golf Resort är belägen på den nordöstra delen av Mallorca som förmodligen är den vackraste och fridfullaste platserna av ön. Hjärtat i Pula Golf Resort den gamla herrgården med anor från 1581. Här hittar du klubbhus med reception och restaurang. En vistelse här är på sätt och vis en resa till det förflutna men med alla fördelarna av dagens bekvämligheter.

Rum

Pula Golfresort har 68 individuella rum fördelade på Golf Suites, Master Suites och Grand Suites. Suiterna är rymliga och mäter mellan 40 och 55 kvm samt utrustade med bland annat minibar, A/C, värme och wifi. Suiterna har olika planlösningar, gemensamt är att de alla håller en bra 4* standard.

Restauranger

Mat njuter man av med stil på Café de Pula där man på uteserveringen har en härlig vy över golfbanan. För dem som vill uppleva något annat, är det bara en 10 minuters taxi till strandpromenaden i Cala Millor som lockar med fina stränder, ett brett gastronomiskt utbud av kött, fisk, pasta och rätter från Mallorca. Efter middagen kan du avsluta kvällen i den mysiga baren som ligger över golfshopen.

Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Mallorca har många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Pula Golf

Pula Golf har blivit känd genom de många stora tävlingar den varit värd för så som Pga European Tour Mallorca Classic. År 2004 utvecklade José María Olazába banan till den mästerskapsbana den är idag. Det är en rätt krävande men ärlig bana där man kan se 14 av de 18 hålen greenerna från tee. Banan har bra träningsmöjligheter.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Flygplats 75 km Palma - 75 km
GOLFBANOR
Pula Golf Club på plats
Övriga banor Canyamel Golf 7 km
Capdepera Golf Club 10 km
Alcanada Golf Club 45 km