Hipotels Palma

Hipotels Gran Palma 7/2-29/2 1/3-14/3 15/3-31/3 1/4-30/4 1/5-31/5
4 nätter i dubbelrum
inkl frukost
1 x 18 hål Maioris
1 x 18 hål Puntiro
1 x 18 hål Son Gual
5 150 5 595 6 150 6 250 7 050
7 nätter i dubbelrum
inkl frukost
2 x 18 hål Maioris
2 x 18 hål Puntiro
1 x 18 hål Son Gual
8 450 9 395 9 950 10 095 11 495

 • Palma flygplats 7 km
  Palma stad 13 km
  Golf Maioris 12 km
  Son Antem banorn 13 km
  Golf Son Gual 15 km
  Golf Park Puntiro 18 km
  Son banorna (Vida, Muntaner, Quint) 21 km

Golfsemester med ett strandnära boende med närhet till mysiga Palma. Här har du allt inom ett bekvämt avstånd.

Hipotels Gran Playa de Palma

Hipotels Gran Playa de Palma Hotellet är beläget i Playa de Palmas centrum som har trevliga restauranger, shopping och barer. Man bor även ett stenkast från Mallorcas bästa stränder. Vill du uppleva Palmas medeltidsgränder, genuina tapasbarer och museer tar du dig enkelt dit med lokalbuss, taxi eller hyrbil.

Rum

Hotellet har 368 rum med gratis wi-fi och utrustade med platt-tv med satellitkanaler, samt bekvämligheter som möblerade balkonger eller terrasser och rumsservice.

Restaurang

Hotellets restaurang dukar varje kväll upp stora bufféer med showcooking, där du ser kockarna laga till maten.

Aktiviteter

Hipotels Gran Playa de Palma har bra med faciliteter och aktiviteter ordnas de flesta dagar i veckan, och kvällsunderhållning några gånger i veckan. Det finns ett poolområde med bar, spa med en inomhuspool skönhetscenter och ett välutrustat gym.
Här på Mallorca har du många golfbanor att välja mellan, vi har tagit fram ett förslag på golfpaket men känner du för andra banor så fixar vi det såklart!
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Mallorca har många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Golf Club Son Gual

Son Gual är en av Mallorcas nyare banor. Det är en riktig golf utmaning i en privat och exklusiv miljö. Själva banan har utformats för att harmoniskt smälta i in i det omgivande landskapet av mjukt böljande kullar och olivlundar. Den har en karaktär av inland linksbana. Efter rundan kan man koppla av i det fina i klubbhuset, som erbjuder den högsta standarden av service för kräsna gäster. Restaurangen erbjuder gourmetmat och fina viner i en vänlig, avkopplande atmosfär.
Fakta

Golf Park Puntiro

Golfbanan är belägen 10 km från Palma och är den enda Jack Nicklaus-banan på Mallorca. Det är en vacker, öppen och omväxlande parkbana som väl smälter in i landskapet. Breda fairways som kantas av träd och buskar men som lockar till att plocka fram den stora klubban. Det finns gott om strategiskt placerade bunkrar som kantar både fairways och kring greenerna. Det är en trevlig spelupplevelse för alla nivåer, men har en del svåra partier.
Fakta

Golf Maioris

Maioris Golf Club är en mästerskapsbana som är vackert belägen ca 15 minuters bilfärd från Palma. Det är en uppvuxen parkbanan med en hel del vattenhinder och fairways som kantas av pinje- och olivträd. Banan riktar sig till alla nivåer av spelare, vissa hål känner man att man gärna skulle vilja spela om och ändra spelstrategi.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

AVSTÅND
Palma flygplats 7 km
Palma stad 13 km
GOLFBANOR

Golf Maioris 12 km
Son Antem banorn 13 km
Golf Son Gual 15 km
Golf Park Puntiro 18 km

Son Vida 21 km
Son Muntaner 20 km
Son Quint 20 km