Melia Atlántico

Melia Atlántico Isla Canela 1/7-29/8 30/8-15/9 16/9-30/11 8/4-16/6 17/6-30/6
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål Isla Canela inkl shuttle till banan som förbokas på plats
- 7 795 5 495 - -
7 nätter i dubbelrum
Frukost
2 x 18 hål Isla Canela(inkl shuttle till banan som förbokas på plats), 2 x Quinta do Vale, 1 x Islantilla
- - - 7 095 9 795


Att besöka Real Escuela Anadluzia del Arte Equestre är som att ta ett kliv rakt in i historien. Den spanska ridskolan har gjort Jerez till ett äkta centrum för den spanska hästen och för spansk hästavel. Byggnaderna och stallarna och vagnmuseet är historiska. Passa på att besöka ridskolan när det är en uppvisning för att se samma konster som görs vid den Spanska Ridskolan i Wien. I Wien rider man på lipizzanerhingstar, i Jerez på andaluziska, spanska hingstar.

The Alcazar of Jerez är en morisk fästning från 1 100 talet, vacker utsikt från tornet.Motorsport är mycket stort här, på banan "Circuito de Jerez" som invigde 1985 och är en av de finaste i Spanien körs det lopp i världsmästerskapen .


Flamenco är starkt förankrat i Jerez de la Frontera, och det här man verkligen kan uppleva den äkta flamenco på den plats där allt började. Upplev en flamenco på någon av alla de klubbar och barer som finns här!

Passa på att besöka en lokal Sherry Bodega.

I närheten finns exempelvis den kända källaren Bodegas Valdivia. Här kan du vara med om en spännande provning.

De lokala råvarorna, som den världsberömda Sherry, Brandy och vinäger of Jerez, används som huvudingredienser i många recept. Vilket ger en överraskande varierad mat av högsta kvalitet. Du kan inte lämna staden Jerez utan att smaka några av våra mest karakteristiska rätter som "Ajo caliente" (varmrätt bröd blandat med vitlök och tomater), "Cola de Toro" (tjuren svans), "riñones al Jerez" (njurarna i en sherrysås) "choco con papas" (potatis och tärnad bläckfisk gryta), "berza" (gryta på kikärtor, kött, chorizo ​​och blodkorv) och "alcauciles al Jerez" (kronärtskockor tillagas i sherry), skall åtföljas av ett glas av sherry vin.

paddle sol och strand Grupprabatt

  • Faros flygplats 75 km
    Sevilla 148 km
    GOLF
    Isla Canela 6 km
    Islantilla GC 38 km

Njut av sol och golf i Huelva!
Det här härliga hotellet har ett unikt läge direkt på den enorma stranden vid Isla Canela med närhet till golfbanan.

Meliá Atlántico - Isla Canela

Det här härliga hotellet är beläget i Ayamonte (Huelva), som gränsar till den portugisiska Algarve över floden Guadiana. Det har ett unikt läge direkt på den enorma stranden vid Isla Canela med underbar utsikt över Atlanten eller Carreras floden.

Rum

Meliá Atlántico - Isla Canela erbjuder 358 eleganta och moderna rum, de flesta med fantastisk havsutsikt. Rummen är välutrustade med luftkonditionering, minibar, TV med internationella kanaler, Wi Fi, badrock, tofflor, hårtork, sminkspegel och andra badrumstillbehör.

Restaurang

Restaurangerna håller en hög klass och det finns en bra variation på menyer från Haute cuisine med de bästa alternativen från Medelhavet och internationell matlagning. Här finns möjlighet att ha ett bekvämt All Inclusive-paket.

Aktiviteter

Här finns gott om faciliteter både för en aktiv semester och för att ladda batterierna och bara njuta och koppla av. Hotellet har en stor utomhuspool, hälsocenter med behandlingsrum, inomhuspool, bastu, fullt utrustat gym, tennis och paddelbana.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Faros flygplats 75 km
Sevilla 148 km
GOLF
Isla Canela Golf 6 km
Det här är ett förslag på golfbanor. Här finns ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Isla Canela Golf

Isla Canela

Banan som är belägen i vid Huelvas kust angränsade till naturreservatet och floden Guadiana. Isla Canela smälter naturligt in i det flacka landskapet vid Ayamontes stränder. Banans breda fairways kantas av den karaktäristiska vegetationen med ljung och apelsin, oliv, eukalyptusträd. Greenerna är snabba och en de naturliga vattenhindren utgör roliga spelutmaningar. Här kan man spendera en heldag i golfenstecken med träning, golf och koppla av efter rundan i klubbhuset och summera golfprestationerna.
Fakta