Melia Atlántico

Melia Atlántico Isla Canela 8/4-16/6 17/6-30/6
30/8-12/9
1/7-29/8
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
2 x 18 hål Isla Canela inkl shuttle till banan som förbokas på plats
2 x Quinta do Vale
1 x Islantilla
7 195 9 895 -
7 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål Isla Canela(inkl shuttle till banan som förbokas på plats)
2 x Quinta do Vale
7 550 10 250 -
paddle sol och strand Grupprabatt

  • Faros flygplats 75 km
    Sevilla 148 km
    GOLF
    Isla Canela 6 km
    Islantilla GC 38 km

Njut av sol och golf i Huelva!
Det här härliga hotellet har ett unikt läge direkt på den enorma stranden vid Isla Canela med närhet till golfbanan.

Meliá Atlántico - Isla Canela

Det här härliga hotellet är beläget i Ayamonte (Huelva), som gränsar till den portugisiska Algarve över floden Guadiana. Det har ett unikt läge direkt på den enorma stranden vid Isla Canela med underbar utsikt över Atlanten eller Carreras floden.

Rum

Meliá Atlántico - Isla Canela erbjuder 358 eleganta och moderna rum, de flesta med fantastisk havsutsikt. Rummen är välutrustade med luftkonditionering, minibar, TV med internationella kanaler, Wi Fi, badrock, tofflor, hårtork, sminkspegel och andra badrumstillbehör.

Restaurang

Restaurangerna håller en hög klass och det finns en bra variation på menyer från Haute cuisine med de bästa alternativen från Medelhavet och internationell matlagning. Här finns möjlighet att ha ett bekvämt All Inclusive-paket.

Aktiviteter

Här finns gott om faciliteter både för en aktiv semester och för att ladda batterierna och bara njuta och koppla av. Hotellet har en stor utomhuspool, hälsocenter med behandlingsrum, inomhuspool, bastu, fullt utrustat gym, tennis och paddelbana.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Faros flygplats 75 km
Sevilla 148 km
GOLF
Isla Canela Golf 6 km
Det här är ett förslag på golfbanor. Här finns ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Isla Canela Golf

Isla Canela

Banan som är belägen i vid Huelvas kust angränsade till naturreservatet och floden Guadiana. Isla Canela smälter naturligt in i det flacka landskapet vid Ayamontes stränder. Banans breda fairways kantas av den karaktäristiska vegetationen med ljung och apelsin, oliv, eukalyptusträd. Greenerna är snabba och en de naturliga vattenhindren utgör roliga spelutmaningar. Här kan man spendera en heldag i golfenstecken med träning, golf och koppla av efter rundan i klubbhuset och summera golfprestationerna.
Fakta