El Rompido

Golfresa till El Rompido

7 nätter i dubbelrum
halvpension
5 greenfee El Rompido
inom kort

pga Covid 19 och kommer El Rompido stänga ner under period:
- THE HOTEL 16 sep - 18 feb 2021
- THE CLUB (APARTMENTS) 13 sep - 31 mars 2021
Lägg till ett bekvämt Semi allinclusive som passar golfare. Då ingår ingår mat och dryck från kl 17- 24, 1 650 kr per person och vecka.
Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp

spasol och strandGrupprabatt

 • Jerez flygplats 105 km
  Faros flygplats 75 km
  Sevilla flygplats 101 km
  Malagas flygplats 339 km
  Shopping Center El Rompido 1 km
  GOLF
  El Rompido Golf Club på anläggning
  Nuevo Portil Golf Club 5 km
  Bellavista Golf Club 25 km
 • El Rompido

Sol, stränder och 36 hål golf!
El Rompido ligger i en soldränkt del av Spanien, Costa de la Luz nära gränsen till Portugal. Här på den fina 36 hålsanläggningen njuter du av milslånga stränder som väntar efter en dag på golfbanan.

El Rompido


Det här är en härlig resort vackert och lungt beläget en timmes bilresa från Faro flygplats och tre timmar från Malaga flygplats. Här finns både ett bekvämt lägenhetsboende samt ett 5-stjärnigt hotell. Det finns gott om faciliteter med bar, restauranger, TV-rum, konferensrum, utomhus och inomhus pooler, jacuzzi, spa, en presentaffär, frisör, gym, två padelbanor, en privat parkering utomhus och ett garage.

Rum

Hotellet har 184 rum där man njuter av en oslagbar utsikt över härliga trädgårdar, La Flecha de El Rompido eller det stora poolområdet. Rummen är stilfullt inredda med hög komfort, utrustade med terrass, luftkonditionering, minibar, satellit-TV, gratis internet (WiFi), badrum med badkar och dusch, hårtork och tillbehör, direkt telefon, skrivbord, väckning , värdeskåp och rumsservice 24 timmar om dygnet. Lägenheterna är rymliga och moderna. Vardera sovrum har två enkelsängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa och en terrass eller balkong där du kommer att kunna njuta av en fantastisk utsikt över Atlanten. Alla lägenheter har balkong eller terrass, badrum med badkar, uppvärmning, luftkonditionering, kök med husgeråd, satellit-tv, direkttelefon, safe, lakan och handdukar. WiFi finns tillgängligt i hela komplexet.

Restauranger

El Rompido har ett bra utbud av restauranger på anläggningen som representerar det goda andalusiska köket . Här kan du även välja till ett bekvämt All Inclusive

Spa & Wellness

Här kan du koppla av i den nya spa och wellness avdelningen. Här finns inomhus pool, jacuzzi, steam bath, sauna och sköna relaxrum. Vill du ha en mer aktiv semeter finns ett välutrustat gym, tennis, paddle. Från boendet är det bara några hundra meter till klubbhuset och båda golfbanor och det finns ingen störande bebyggelse runt golfbanorna. Till El Rompido centrum tar det bara drygt 15 minuter att promenera genom naturreservatet som har många gångstigar och ett rikt fågelliv. Byn El Rompido har matbutiker och ett antal restauranger där man kan man prova olika restauranger eller i den närliggande staden Cartaya.
Det här är ett förslag på golfbanor. Här finns ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
ElRompido

El Rompido Norra

Norte banan är en trevlig, uppvuxen mästerskapsbana med parkkaraktär designad av Alvaro Arana. Banan slingrar sig igenom det böljande landskapet med vackra vyer över våtmarkerna som omger banan. De första nio hålen är långa med breda, generösa fairways som ger utrymme för drivern. Det är en banan som lönar sig att spela flera gånger och lära sig de genvägarna som finns. Inrundan är lite kortare där utmaningarna kommer med spelet runt greenerna.
Fakta
ElRompido

El Rompido sur

Båda El Rompidos banor ligger naturskönt och ostört intill den stora naturparken naturreservatet Marismas del Rio Piedras. Sur banan är en härlig, omväxlande och relativt flack parkbana som omges av en uppvuxen tät vegetation. Även om fairways är breda gäller det att taktiskt placera utslagen för att inte tappa slag för inspelen. Från många hål har man härliga vyer över havet.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Jerez flygplats 105 km
Faros flygplats 75 km
Sevilla flygplats 101 km
Malagas flygplats 339 km
Shopping Center El Rompido 1 km
Shopping Center de Lepe 15 km
Shopping Center Islantilla 25 km
GOLF
El Rompido Golf Club på anläggning
Nuevo Portil Golf Club 5 km
Bellavista Golf Club 25 km