Costa Ballena

Cost Ballena 31/1-14/2 15/2-29/2
1/5-31/5
1/3-30/4 1/6-18/6 19/6-30/6
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
5 x 18 hål Costa Ballena inkl vagn och fria bollar på rangen
3 inträde wellness
6 595 7 095 8 450 7 550 9 650
Tips! lägg till Semi all Inclusive 20 Euro per person och dag, då ingår nationella alkoholhaltiga drycker och softdinks mellan 17.00-23.00
soligGrupprabatt

 • Malagas flygplats 240 km
  Sevilla 133 km
  Cadiz 46 km
  Jerez 36 m
  GOLF
  Ballena Golf i anslutning
  Sherrry Golf 33 bkm
  Montecastillo 46 km

Upplev Andalusiens charm och magi med vinerna från Jerez, Sanlucar och El Puerto de Santa Maria, de andalusiska hästarna, utmärkta gastronomi, sköna fiestas, den rika historien omger dig vid varje ögonblick, allt detta ger dig en oförglömlig golfresa.Barceló Costa Ballena

Hotellet är beläget ligger vid Atlantkusten i provinsen Cadiz, nära nationalparken Doñana och omgiven av historiska städer som Rota, Sanlucar de Barremeda, Jerez de la Frontera, Cádiz, El Puerto de Santa Maria och Sevilla. Det är här i hjärtat av Costa de la Luz (kusten av ljus) man upplever det genuina Spanien med Flamenco rytmer, dofter och smaker av Sherry. Hit kan man ta sig via Jerez flygplats men då är det med mellanlandning eller direktflyg till Malaga med en transfer på drygt två timmar.

Boende

Barceló Costa Ballena Golf & Spa **** hotell, byggt i typisk andalusisk stil och totalrenoverades 2018. Hotellet ligger vid golfbanan Costa Ballena Golf som har 27 hål och suveräna träningsförhållanden med närhet till den vidsträckta stranden dit det under sommarsäsongen erbjuds fri shuttle från hotellet. Hotellet har 228 ljusa och rymliga rum som är fullt utrustade och har trevliga terrasser med utsikt över poolen och golfbanan.

Restaurang

Vid hotellet finns en bufférestaurang och Hierro Sie7e restaurangen som har en fantastisk utsikt över golfbanan och erbjuder ett brett utbud av tapas och nationella rätter samt de bästa traditionella köken i Cadiz, tillagade med regionala kvalitetsprodukter av högsta kvalitet.

Aktiviteter

På Barceló Costa Ballena Golf & Spa finns gott om faciliteter både för en aktiv semester och för att ladda batterierna. Vid den fin Spa vdelningen hittar du bubbelbad, fitnesscenter och skönhetssalong. Massagebehandlingar går att boka.
Det händer en hel del på hotellet med aktiviteter och underhållning.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 240 km
Sevilla 133 km
Cadiz 46 km
Jerez 36 m
GOLF
Ballena Golf i anslutning
Sherrry Golf 33 bkm
Montecastillo 46 km
Det här är ett förslag på golfbanor. Här finns ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Costa Ballena

Det här är en 27-håls mästerskapsbana som består av 3 x 9 hål, "Los Olivos", "Las Palmeras" och "Los Ficus". En utmärkt design av Olazábal, som är krävande för spelare med lågt handikapp och acceptabelt för spelare med mindre spelerfarenhet. Det är en flack bana, med några hål som är parallella med stranden och andra skyddade av strategiskt placerade bunkrar och sjöar. Här finns en av de största träningsområdena i Europa. Med en bredd på 345m kan mer än 120 spelare kan träna på samma gång.
Fakta