Costa Ballena

Cost Ballena 15/9-30/9 1/10-31/10 1/11-23/11 31/1-14/2 2020
7 nätter i dubbelrum
Halvpension
5 x 18 hål Costa Ballena inkl vagn och fria bollar på rangen
3 inträde wellness
6 895 7 495 6 950 6 550
Tips! lägg till Semi all Inclusive 20 Euro per person och dag, då ingår nationella alkoholhaltiga drycker och softdinks mellan 17.00-23.00


Att besöka Real Escuela Anadluzia del Arte Equestre är som att ta ett kliv rakt in i historien. Den spanska ridskolan har gjort Jerez till ett äkta centrum för den spanska hästen och för spansk hästavel. Byggnaderna och stallarna och vagnmuseet är historiska. Passa på att besöka ridskolan när det är en uppvisning för att se samma konster som görs vid den Spanska Ridskolan i Wien. I Wien rider man på lipizzanerhingstar, i Jerez på andaluziska, spanska hingstar.

The Alcazar of Jerez är en morisk fästning från 1 100 talet, vacker utsikt från tornet.Motorsport är mycket stort här, på banan "Circuito de Jerez" som invigde 1985 och är en av de finaste i Spanien körs det lopp i världsmästerskapen .


Flamenco är starkt förankrat i Jerez de la Frontera, och det här man verkligen kan uppleva den äkta flamenco på den plats där allt började. Upplev en flamenco på någon av alla de klubbar och barer som finns här!

Passa på att besöka en lokal Sherry Bodega.

I närheten finns exempelvis den kända källaren Bodegas Valdivia. Här kan du vara med om en spännande provning.

De lokala råvarorna, som den världsberömda Sherry, Brandy och vinäger of Jerez, används som huvudingredienser i många recept. Vilket ger en överraskande varierad mat av högsta kvalitet. Du kan inte lämna staden Jerez utan att smaka några av våra mest karakteristiska rätter som "Ajo caliente" (varmrätt bröd blandat med vitlök och tomater), "Cola de Toro" (tjuren svans), "riñones al Jerez" (njurarna i en sherrysås) "choco con papas" (potatis och tärnad bläckfisk gryta), "berza" (gryta på kikärtor, kött, chorizo ​​och blodkorv) och "alcauciles al Jerez" (kronärtskockor tillagas i sherry), skall åtföljas av ett glas av sherry vin.

soligGrupprabatt

 • Malagas flygplats 240 km
  Sevilla 133 km
  Cadiz 46 km
  Jerez 36 m
  GOLF
  Ballena Golf i anslutning
  Sherrry Golf 33 bkm
  Montecastillo 46 km

Upplev Andalusiens charm och magi med vinerna från Jerez, Sanlucar och El Puerto de Santa Maria, de andalusiska hästarna, utmärkta gastronomi, sköna fiestas, den rika historien omger dig vid varje ögonblick, allt detta ger dig en oförglömlig golfresa.Barceló Costa Ballena

Hotellet är beläget ligger vid Atlantkusten i provinsen Cadiz, nära nationalparken Doñana och omgiven av historiska städer som Rota, Sanlucar de Barremeda, Jerez de la Frontera, Cádiz, El Puerto de Santa Maria och Sevilla. Det är här i hjärtat av Costa de la Luz (kusten av ljus) man upplever det genuina Spanien med Flamenco rytmer, dofter och smaker av Sherry. Hit kan man ta sig via Jerez flygplats men då är det med mellanlandning eller direktflyg till Malaga med en transfer på drygt två timmar.

Boende

Barceló Costa Ballena Golf & Spa **** hotell, byggt i typisk andalusisk stil och totalrenoverades 2018. Hotellet ligger vid golfbanan Costa Ballena Golf som har 27 hål och suveräna träningsförhållanden med närhet till den vidsträckta stranden dit det under sommarsäsongen erbjuds fri shuttle från hotellet. Hotellet har 228 ljusa och rymliga rum som är fullt utrustade och har trevliga terrasser med utsikt över poolen och golfbanan.

Restaurang

Vid hotellet finns en bufférestaurang och Hierro Sie7e restaurangen som har en fantastisk utsikt över golfbanan och erbjuder ett brett utbud av tapas och nationella rätter samt de bästa traditionella köken i Cadiz, tillagade med regionala kvalitetsprodukter av högsta kvalitet.

Aktiviteter

På Barceló Costa Ballena Golf & Spa finns gott om faciliteter både för en aktiv semester och för att ladda batterierna. Vid den fin Spa vdelningen hittar du bubbelbad, fitnesscenter och skönhetssalong. Massagebehandlingar går att boka.
Det händer en hel del på hotellet med aktiviteter och underhållning.

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Malagas flygplats 240 km
Sevilla 133 km
Cadiz 46 km
Jerez 36 m
GOLF
Ballena Golf i anslutning
Sherrry Golf 33 bkm
Montecastillo 46 km
Det här är ett förslag på golfbanor. Här finns ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Costa Ballena

Det här är en 27-håls mästerskapsbana som består av 3 x 9 hål, "Los Olivos", "Las Palmeras" och "Los Ficus". En utmärkt design av Olazábal, som är krävande för spelare med lågt handikapp och acceptabelt för spelare med mindre spelerfarenhet. Det är en flack bana, med några hål som är parallella med stranden och andra skyddade av strategiskt placerade bunkrar och sjöar. Här finns en av de största träningsområdena i Europa. Med en bredd på 345m kan mer än 120 spelare kan träna på samma gång.
Fakta