Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre 5/1-3/4 4/4-12/4 13/4-30/4
7 nätter i dubbelrum
Frukost
6 dagsgreenfee*, Old & New course
15 150 16 495 12 450
*2a varvet bokas på plats, spel efter kl 16.00
spa

  • Las Palmas flygplats 40 km
    10 km Meloneras Huvudcentrum
    14 km Playa del Ingles
    Närmaste strand/bad: 10 km Meloneras

Med en spektakulär vy över resortens två egna golfbanor och Atlanten i bakgrunden. Här kombineras ett utmärkt boende på ett lyxigt hotell med bra faciliteter och ett golfläge som knappast kan bli bättre!

Salobre Hotel Resort & Serenity


Det här är ett lyxigt hotell med ett underbart och spektakulärt läge 40 km från Las Palmas flygplats och 10 km från Meloneras.

Rum

Salobre Hotel Resort & Serenity har 330 ljusa, rymliga rum (ca 39 m2) med hög komfort. Alla rum har fina balkonger eller terasser med utsikt över golfbanorna eller Atlanten. Det finns även större dubbelrum Prestige (ca 44 m2) med sovrum och sällskapsdel med sittplatser. Hotellets juniorsviter (ca 82 m2) har sovrum och sällskapsdel med sittplatser. Vissa har två separata balkonger. Rummen är utrustade med luftkonditionering, Tv med satellitkanaler och med tillgång till rumsservice.

Restauranger

Här finns ett bra utbud av restauranger. Med tre restauranger och fyra treviliga barer. Perenquen, Gofio, La Palmera, Camaleón, Sunset bar och Lounge 230. Restaurangerna och barerna har fina spektakulära vyer mot dalgången.

Spa & Wellness

Här finns ett underbart poolområde med 7 olika pooler. Här man njuter av en spektakulär utsikt! Vill man kan man även använda hotellets fria shuttel ner till deras privata Beach House i Maspalomas, 8 km bort. I området runt hotellets beach-house finns barer, butiker och restauranger. Hotellet har också en härlig spaavdelning med pooler, jacuzzi samt gym diverse avkopplande och välgörande behandlingar.
Det här är ett förslag på golfbanor. Gran Canaria har ett golfpass där du kan testa att spela 5 olika banor. Vi skräddarsyr gärna ett sådant paet. Ta en titt i banguiden.
Salobre Golf

Salobre Old

Old Course är högt belägen i bergen ovanför Meloneras har fantastiska vyer över Atlanten. Banan som lanserades 1999, är en av de mest traditionella och populära banorna på ön. Det är en mogen bana som slingrar sig fram genom det typiska karga ökenlandskapet. Banan har varit värd för flera stora tävlingar som den spanska PGA Touren. Banan passar för spelare av alla nivåer.
Fakta

Salobre New Course

New Course är en riktigt utmanande banan som naturligt smälter in i ökenlandskapet högt ovanför Atlant kusten skapad av Ron Kirby. Banan är tuff på många sätt, den är kuperad, har djupa raviner, snabba greener som vaktas av mycket bunkrar. Men här får man inte ge upp, det är en bana där det finns alternativa spelvägar och strategier. Så det lönar sig att lära sig banan och hitta sina spelvägar som passar ens egna spelnivå.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
> Las Palmas flygplats 40 km
Närmaste centrum:
10 km Meloneras Huvudcentrum
14 km Playa del Ingles
Närmaste strand/bad: 10 km Meloneras