Costa Meloneras

Costa Meloneras
Stängt pga renovering, öppnar åter februari 2021

 • Las Palmas 31 km
  Playa del Ingles 5 km
  GOLFBANOR
  Meloneras Golf 1,5 km
  Maspalomas Golf 1, 5 km
  Salobre golf 6 km
  Anfi Tauro golf 16 km
  El Cortijo Club de Campo 36 km
  Real Club de Golf 58 km

Härligt strandläge nära Maspalomas sanddyner i ett grönskade område ligger detta stora förstaklass hotell som är byggt i kolonialstil med lyxig atmosfär.

Costa Meloneras

Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino är ett stort lyxigt hotell med ett underbart läge nära stranden och sanddynerna i Maspalomas. I direktanslutning finns den fina strandpromenaden som går längs med kusten ända bort till San Agustin.

Rum

Det här är ett stort elegant hotell med 1 136 rum som är ljusa, rymliga inredda med naturliga material och varma färger. Alla rum har fina terasser med utsikt över golfbanan, trädgården eller Medelhavet.

Restaurang

Halvpensionen här är riktigt bra med frukost och middagsbuffé som serveras i Alameda restaurangen och Atlántico restaurangen. Både frukost och middag har ett stort utbud av läckra varma och kalla rätter, karakteristisk från regionala, nationella och internationella rätter. Lopesan Costa Meloneras harförutom de två bufférestaurangerna också tre à la carte-restauranger med olika inriktningar, en med fisk och skaldjur, en grillrestaurang och en med italienskt på menyn. Vidare finns fyra poolbarer och två barer, varav en med musikunderhållning på kvällarna.

Aktiviteter

I den tropiska trädgården finns ett härligt poolområde och solterrasser med fantastisk utsikt över Atlanten, Skönhetssalong, frisör och gym. Dags- och kvällsunderhållning i form av shower, musik och dans anordnas flera gånger i veckan.
Här finns alla möjligheter för en aktiv semester, med ett modernt välutrustat gym, tennis och möjlighet att delta i ett pass. I hotellets härliga spa finns pooler, ett hamam (turkiskt bad) med ångbastu samt möjlighet att beställa olika behandlingar som massage, hydromassage och ansiktsbehandlingar.
Hotellet har verkligen allt man kan önska för en härlig semester.
Det här är ett förslag på golfbanor. Gran Canaria har ett golfpass där du kan testa att spela 5 olika banor. Vi skräddarsyr gärna ett sådant paet. Ta en titt i banguiden.

Meloneras Golf

Det här är en exklusiv bana belägen alldeles vi havet där spelarna kan njuta av vackra palmer, små dammar med de bakomliggande bergen och den fantastiska havsutsikten. De nio sista hålen anses av många vara den bästa niohålsslingan på hela Gran Canaria! Flera av hålen löper direkt längs Atlanten med spel över raviner och djupa dalar. Banan passar allt från medelgoda golfare till de riktigt duktiga.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Las Palmas 31 km
Playa del Ingles 5 km
GOLFBANOR
Meloneras Golf 1,5 km
Maspalomas Golf 1, 5 km
Salobre golf 6 km
Anfi Tauro golf 16 km
El Cortijo Club de Campo 36 km
Real Club de Golf 58 km