San Jorge

San Jorge

1/10-11/11 11/9-30/9
4 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål PGA Tour Course
1 x 18 hål Platja de Pals
1 x 18 hål Mas Nou
5 450 6 050
7 nätter i dubbelrum
Frukost
1 x 18 hål PGA Tour Course
1 x 18 hål Platja de Pals
1 x 18 hål Empordá 2 x 18 hål Mas Nou
9 150 10 250
Tillägg för golfspel på helgdagar 195 SEK/person och runda
Grupprabatt

 • Flygplats Barcelona El Prat 122 km
  Girona 38 km
  Golf d'Aro 7,5 km
  Golf Platja de Pals 31 km
  Emporda 32 km
  PGA Catalunya 37 km

Det här är en riktig pärla med ett fantastiskt läge på klipporna utefter den vackra Costa Brava kusten. Costa Brava är en underbar region i Spanien som utöver riktigt bra golfbanor, dramatiskt landskap bjuder på härliga badvikar, sandstränder och ett rikt utbud av nattliv, restauranger och butiker.

San Jorge

Silken Park Hotel San Jorge är ett modernt hotell som ligger mycket vackert belägen nära Platja d'Aro Beach, Sant Antoni de Calonge Beach och Palamós Beach. Hotellet ligger högt placerat över två pinje beklädda vikar.

Rum

Hotellet har 119 ljusa och rymliga rum, alla utrustade med luftkonditionering, LCD TV med satellitkanaler och en minibar. Rummen har en modern inredning.De flesta rummen har utsikt över Medelhavet, medan resten har utsikt över bergen. Det finns gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen.

Restaurang

Hotellets restaurang erbjuder det bästa av lokala smaker kryddat med spektakulär utsikt över havet. Njut av de läckra traditionella rätterna i en modern tappning tillagade med bra närproducerade råvaror.

Aktiviteter

Den stora utomhuspoolen har en fantastisk utsikt mot havet. Bredvid poolen finns en terrass med uteservering och en härlig spaanläggningen med utomhus jacuzzi.
Man har direkt tillgång till en privat strand med kristallklart vatten. Precis utanför hotellet passerar en av Costa Bravas många vandringsleder. Leden utgår från klippiga Platja D'Aro och vindlar längs med kusten genom tunnlar och platser med spektakulära panorama vyer. Här passerar du Rovira beach även kallad Xuclador med en egen lite strand, små vikar vid Pitxot, Vilaret och klippan i Escuit. Leden sträcker sig ända till Sant Antoni de Calonge.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Brava har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

PGA Golf Catalunya Tour Course

Tour Course är en lite mindre sträng utmaning är Stadium banan på PGA Catalunya. Det är en uppvuxen vacker parkbana som går igenom ett något kuperat landskap. Pinje kantar de breda, välskötta fairwaysen. Det finns en hel del vattenhinder som kräver ett taktiskt spel. En härlig spelupplevelse och banan passar alla golfare.
Fakta
Stadium Course PGA Catalunya

PGA Golf Catalunya Stadium Course

Det här är en spektakulär och imponerande mästerskapsbana väldigt vackert belägen med fantastiska vyer över det katalanska landskapet. Banan rankas bland de bästa tio golfbanorna i Europa # 1 i Spanien. Den har varit värd för otaliga PGA European tävlingar. Det är en riktigt utmanande bana på många sätt, den är kuperad, lång samtidigt som inspelen kräver taktik och precision då greenerna ligger direkt vid vatten.
Fakta

Empordà Forest

Empordá Forest är vackert inbäddad i den typiska pinje skogen, som bildar väggar kring fairways. Hamnar utslagen här gör man klokast att bara hitta säkraste vägen ut, pinjetopparna är som ett tak som effektivt stoppar allt. Det är en flack, omväxlande bana där varje hål har sin unika karaktär och utmaning.
Fakta
Emporda Links

Empordà Links

Det här är en härlig mogen bana med inland links karaktär. Den har partier som är öppna med böljande fairways som omsluts av stora sandvallar och mycket bunkrar. Bitvis går banan in i skogspartier, här smalnar fairways av och det finns en del vattenhinder att ta med i beräkningen. En del i utmaningen är de stora ondulerande och riktigt snabba greenerna.
Fakta

Golf Platja de Pals

En av Spaniens bästa banor och bland de äldsta banorna i regionen. Banan kräver en hel del tanke, då de första 12 hålen ligger i pinjeskog. De avslutande hålen har breda fairways och stora greener, så här kan man plocka fram drivern. Klubben har ett trevligt klubbhus, omgärdat av pinjeträd. >
Fakta
Golf D'Aro

Club de Golf d´Aro-Mas Nou

Banan ligger belägen i "Les Gavarres" bergen 300 meter över havet. Här har man en hänförande utsikt över kusten och det övriga landskapet. Banan är inramad av pinjeträd, korkekar och tusentals olivträd. Här finns även två konstgjorda sjöar som blir en del av banans utmaning. Flera fairways kantas av branta raviner, så det gäller att hålla sig på banan. Europatouren har besökt banan ett par gånger.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Flygplats Barcelona El Prat 122 km
Girona 38 km
Golf Platja de Pals 31 km
Golf d'Aro 7,5 km
Emporda 32 km
PGA Catalunya 37

Saker att göra

Camp Nou Barca

Golf & fotboll

Här lever man och andas fotboll! Är man det minsta fotbollsintresserad så är Camp Nou något man inte bör missa! För att se aktuella matcher se Footballtravel

Catalunya

Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!
La Sagrada Familia

La Sagrada Familia

Kännemäret nummer ett i Barcelona är kanske den besynnerliga katerdralen La Sagrada Familia. Det är ett pågående byggprojekt som ingen vet när det är klart. Något som dock är klart att Antoni Gaudíds verk är en helt makalös byggnad och bara måste upplevas! Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!

Casa Battló, Gaudi

Gaudis fotspår

En signatur för Barcelona är Gaudis unika arkitektur. Casa Milà, eller La Pedrera som huset också kallas. och det sex våningar höga huset Casa Batlló är lysande exempel. Byggnaderna är verkligen något utöver det vanliga.

Tickets Tapas Bar

Tapas

Barcelona är Tapas mecca! Det finns ett överväldigande utbud av tapas barer i hela Barcelona. Det är tycke och smak om man föredrar det liviga området kring Olymiska hamnen eller vill upptäcka en Barcelona lite bakom turist stråken. Tips är Tickets startat av en av världens bästa kockar Ferran Adria (tidigare på El Buli).

GourmetBus

Sight seeing & Gourmet

Ett annorlunda sätt att uppleva Barcelona GourmetBus. Här får man en sightseeing tur runt hela Barcelona, bekvämt i en special byggd buss. Samtidigt blir serverad Cava och avslutas med en trerättersmidag vid en vacker plats med utsikt över hela staden.