PGA Catalunya Resort

Hotel Camiral 5*

9/9-31/10 1/11-31/12 1/1-29/2 2020 1/3-11/3 2020
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (1x Stadium Course + 2 x Tour course)
8 095 6 650 6 550 7 095
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee (2x Stadium Course + 3 x Tour course vara en helg)
13 850 11 295 11 250 12 995

LAVIDA 4*

9/9-31/10 1/11-17/11 2/3-11/3 2020 12/3-31/3 2020 1/4-30/6 2020
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (1x Stadium Course + 2 x Tour course)
6 295 5 095 5 250 5 750 6 195
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee (2x Stadium Course + 3 x Tour course varav en helggf )
10 650 8 795 8 995 9 795 10 595

Helgtillägg golf 50 kr per runda.
Lavida hotellet är stängt under juli och augusti.
Tillval halvpension 450 SEK/person/kväll vid Hotel Camiral, på Lavida kostar det 375 SEK/person/kväll.
fotboll paddleGrupprabatt

  • Flygplats Girona 7 km
    Flygplats Barcelona 105 km
  • PGA Catalunya

Costa Brava, ett golfparadis med oändligt vacker natur med klippiga kuster, pinjebeklädda vikar, milt klimat, utsökt kök och stort antal utmärkta golfanläggningar.

PGA Catalunya Resort

Det här är en fantastisk golfanläggning som vunnit flera fina utmärkelser under åren, som Golf Resort of the Year. Resorten är mycket vackert belägen med en hänförande utsikt över det katalanska landskapet omgiven av de förstklassiga golfbanorna som räknas till bästa i Spanien. Här finns det 5* Camiral hotellet och det nya 4* LAVIDA hotellet som har ett perfekt läge vid golfbanan.

Rum

Vid Camiral bor man mycket lyxigt och bekvämt i vackert inredda, ljusa rum som har en härlig utsikt över golfbanorna. Totalt finns här 149 rum fördelade på kategorierna Deluxe, Superior Deluxe och Junior Suites. Rummen lever verkligen lever upp till alla de förväntningar man kan ha av ett 5* toppklass hotell. Vid Lavida som är helt nytt med den allra senaste tekniken bor du med ett härligt läge precis vid banan. Rummen är modernt och vackert inredda, utrustade med stora sängar. Alla rum har möblerade balkonger mot banan.

Restaurang

När man reser till Costa Brava har man förmodligen mycket höga förväntningar på kulinariska höjdpunkter, här blir inte besviken! Vid Resorten finns tre restauranger med sin egen unika stil och karaktär samt en trevlig restaurang vid klubbhuset. Restaurang 1477 är huvudresturangen och platsen för en förfinad middagsupplevelse. Här finner man det bästa från lokala livsmedelsproducenter, som erbjuder europeiska köket med en distinkt katalanska twist. Varje maträtt är utformad kring en viktig ingrediens - såsom underbart färska havskräftor, eller kanske saftiga köttbitar - presenteras med fantasi och flärd.

Aktiviteter

Egentligen behöver man inte bege sig någonstans från Resorten, det finns gott om faciliteter att aktivera sig med som  paddle banor. Men regionen erbjuder så mycket! Dess naturliga skönhet erbjuder ett rikt friluftsliv, om du är en historiker eller en sport fanatiker, vandrare, cyklist, löpare, vatten entusiast, musikälskare, eller en teater och konst aficionado, har området allt!

Varför inte kombinera förstklassig golf med storstadspuls i Barcelona? Vi skräddarsyr gärna din resa!
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Brava har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

PGA Golf Catalunya Tour Course

Tour Course är en lite mindre sträng utmaning är Stadium banan på PGA Catalunya. Det är en uppvuxen vacker parkbana som går igenom ett något kuperat landskap. Pinje kantar de breda, välskötta fairwaysen. Det finns en hel del vattenhinder som kräver ett taktiskt spel. En härlig spelupplevelse och banan passar alla golfare.
Fakta
Stadium Course PGA Catalunya

PGA Golf Catalunya Stadium Course

Det här är en spektakulär och imponerande mästerskapsbana väldigt vackert belägen med fantastiska vyer över det katalanska landskapet. Banan rankas bland de bästa tio golfbanorna i Europa # 1 i Spanien. Den har varit värd för otaliga PGA European tävlingar. Det är en riktigt utmanande bana på många sätt, den är kuperad, lång samtidigt som inspelen kräver taktik och precision då greenerna ligger direkt vid vatten.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

Saker att göra

Camp Nou Barca

Golf & fotboll

Här lever man och andas fotboll! Är man det minsta fotbollsintresserad så är Camp Nou något man inte bör missa! För att se aktuella matcher se Footballtravel

Catalunya

Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!
La Sagrada Familia

La Sagrada Familia

Kännemäret nummer ett i Barcelona är kanske den besynnerliga katerdralen La Sagrada Familia. Det är ett pågående byggprojekt som ingen vet när det är klart. Något som dock är klart att Antoni Gaudíds verk är en helt makalös byggnad och bara måste upplevas! Catalunya har ett enormt utbud av aktiviteter, kultur, sport och sevärdheter! Kolla in filmen och låt dig inspireras!

Casa Battló, Gaudi

Gaudis fotspår

En signatur för Barcelona är Gaudis unika arkitektur. Casa Milà, eller La Pedrera som huset också kallas. och det sex våningar höga huset Casa Batlló är lysande exempel. Byggnaderna är verkligen något utöver det vanliga.

Tickets Tapas Bar

Tapas

Barcelona är Tapas mecca! Det finns ett överväldigande utbud av tapas barer i hela Barcelona. Det är tycke och smak om man föredrar det liviga området kring Olymiska hamnen eller vill upptäcka en Barcelona lite bakom turist stråken. Tips är Tickets startat av en av världens bästa kockar Ferran Adria (tidigare på El Buli).

GourmetBus

Sight seeing & Gourmet

Ett annorlunda sätt att uppleva Barcelona GourmetBus. Här får man en sightseeing tur runt hela Barcelona, bekvämt i en special byggd buss. Samtidigt blir serverad Cava och avslutas med en trerättersmidag vid en vacker plats med utsikt över hela staden.