Chateauform, Real Club El Prat

Chateauform, El Prat 1/1-29/2 1/3-31/3 1/4-30/4 1/5-31/5
4 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri öl, läsk och kaffe/te under hela vistelsen
Daglig apertif innan middag, vin, Cava & kockens val av snacks
Fritt inträe till SPA och gym
3 x 18 hål El Prat (vardag)
6 095 6 250 7 395 7 195
7 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri öl, läsk och kaffe/te under hela vistelsen
Daglig apertif innan middag, vin, Cava & kockens val av snacks
Fritt inträe till SPA och gym
4 x 18 hål El Prat (vardag)
11 450 11 695 13 395 13 150
Helgtillägg per greenfee mellan 880 - 1100 SEK beroende på säsong.

  • Barcelona flygplats 57 km
    Barcelona centrum 40 km
    GOLFBANOR
    Llavaneras 5 km

Spela i fotspåren av Jimenez och Morrison! Anrika Real Golf Glub El Prat har återkommande stått värd för Europa Touren. Det här är en plats, bra beläget med närhet till Barcelona, för att utveckla din golf med 27 suveräna, utmanande golfhål och bra träningsmöjligheter.

Chateauform La Mola

Hotellet är vackert beläget i Terrassa ca 30 minuter från Barcelona flygplats. Det fina hotellet ligger vid Real Club de Golf El Prat.

Rum

Det här är ett 4 * Superior hotell som naturligt smälter in i miljön. Hotellet har 189 snyggt inredda rum som har alla de tjänster och faciliteter som krävs för att garantera maximal komfort. Alla rum är välutrustade och har balkong med härlig utsikt över de vackra omgivningarna och golfbanorna.

Restauranger

Här kan du äta gott utan att lämna hotellet. Det finns en bra bredd i menyerna och du kan hitta alternativ från health food, snacks, eller gourmet. Sófora Café serverar enklare rätter, snacks eller om man bara vill slappna av efter rundan och dela lite tapas.

Spa & Wellness

Här finns ett Spa & Wellness Center här finns ett fitness center som är öppet 24-h. I Spa avdelningen finns uppvärmd inomhus pool, chromotherapy thermal circuit, ångbastu och torrbastu.
Här bor man granne med Real Golf Club El Prat. trots att boendet är toppklass är det allra bästa med resmålet ändå golfbanorna! Här kan du ta bagen och promenerar till det fina klubbhuset eller till rangen.


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Barcelona flygplats 57 km
Barcelona centrum 40 km
GOLFBANOR
El Prat i anslutning

Real Club de Golf El Prat

Här på El Prat finns 45 mästerskapshål med utmärkt design och layout. I kombination med ett minutiöst arbete av greenkeepers, är det en av de allra bästa i Europa! De 45 hålen är uppdelade på 5 olika 9-hålsbanor, vilket ger en kombination av upp till 9 olika banor. Normalt sett är två huvudbanor öppna: OPEN, där stora tävlingar spelas, och BLÅ, som är anpassade till alla nivåer av spel.
Fakta