Mar Menor


Hotel Intercontinental
1/9-30/9 1/10-31/10 1/11-14/2
4 nätter i dubbelrum
Buffet frukost
3 greenfee
5 250 6 195 5 395
7 nätter i dubbelrum
Buffet frukost
5 greenfee
8 850 10 395 9 095
Tillval halvpension 250-340 SEK pp/kväll beroende på restaurang
Välj mellan banorna Marmenor, La Torre, El Valle, Hacienda, Alhama, Saurines
Erbjudande! boka innan 30/11 1/10- 31/10
15/2-30/4 2020
1/11-14/2 2020
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee
5 095 4 595
The Residence Mar Menor 1/9-30/9 1/10-31/10 1/11-14/2
4 nätter i två sovrumslägenhet om fyra personer delar lägenhet
Frukost
3 greenfee
3 250 3 750 3 350
4 nätter i ensovrumslägenhet om två personer delar lägenhet
Frukost
3 greenfee
3 750 4 250 3 850
7 nätter i två sovrumslägenhet om fyra personer delar lägenhet
Frukost
5 greenfee
5 350 6 150 5 495
7 nätter i ensovrumslägenhet om två personer delar
Frukost
5 greenfee
6 250 7 095 6 395
Fri shuttle till golfbanorna från Mar menor under oktober - november samt februari -maj!
Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp
Erbjudande! boka innan 30/11 1/10- 30/6 2020
4 nätter i tvåsovrumslägenhet (delas av 2 pax)
Frukost
3 greenfee på Mar Menor banorna (max 2gf på Mar Menor banan)
3 850
Samma paket som ovan om 4 personer delar två sovrumslägenhet 3 250
Stanna lite längre 1/10-20/11
1/2-15/4
21/11-31/1 2020 16/4-30/6 2020
28 nätter i 1-sovrumslägenhet (om 2 delar)
Självhushållning, 4 middagar/stay
Månadsmedlemskap på Mar Menors banor (Obs! Spelavgift om 9 EUR/runda betalas på plats) Max 2 rundor på samma bana/vecka.
7 rundor förbokas (1 TT per bana) innan ankomst.
Daglig greenfee
16 495 11 895 14 695
lonstayGrupprabatt

 • Alicante flygplats 100 km
  Murcia flygplats 45 km
  Cartagena 26 km
  Livsmedelsbutik, mindre på resorten annars är närmaste i Los Belones ca 3 km
  Golf
  Mar Menor 400 m
  Saurines 16 km
  El Valle 24 km
  Hacienda Riquelme 32 km
  La Torre 14 km
  Alhama Signature Course 55 km
 • Mar Menor

Utforma som du vill på Mar Menor golf resort!
Välj mellan reortens 6 golfbanor, alla designade av Jack Nicklaus, Välj att bo på hotell eller fina lägenheter, ett par dagar eller hela vintern?

Mar Menora Golf Resort

Det här är en komplett anläggning belägen på Costa Calidá den varma kusten några minuter från Los Alcazares och de härliga stränderna vid Mar Menor. Här man bor tryggt, Resorten är omgärdad och har bevakade entréer. Marmenor är utformad för att ska kunna stanna här en längre tid, det finns en egen affär, flera trevliga restauranger, det 5* hotellet har mycket service och faciliteter, lobby, restauranger och annan service att tillgå. Dessutom bor det många här året om som har ordnat med olika aktiviteter som vinprovningar, bridge etc.

Rum

Här finns 48 fina, nyproducerade lägenheter som har en ljus och öppen planlösning. De håller en hög standard i materialval och utrustning. I anslutning till lägenheterna ligger ett poolområde. Det ingår städning en gång i veckan. Lägenheterna har separat sovrum med garderober. Från sovrummet har du utgång till en möblerad uteplats. Badrummen ligger i anslutning till sovrummet, de är fräscha och har badkar. Lägenheterna har bra, välutrustade och moderna kök. Här finns spis, ugn, micro, tvättmaskin, diskmaskin och all annan köksutsrustning/redskap som krävs för självhushåll. Köksdelen är öppen mot vardsgsrummet som har matplats och soffgrupp med TV med internationella kanaler (CNN, Sky news, Eurosport). Det finns fritt WiFii i lägenheterna. Alla lägenheter har en stor härlig balkong eller terass med utemöbler. Det fina 5* Intercontinental hotellet har 64 vackert utformade rum och sviter. Här vid hotellet finns lobby, restauranger och Spa.

Restauranger

Det finns ett bra utbud av restauranger på Mar Menor Resort, Nomad Restaurant - Mediterranean cuisine • El Club House, Club House • Al Fresco – Pool Restaurant • La Fontana de Pietra: Restaurant Trattoria. • El Olivo: Bistro Restaurant.


Aktiviteter

Här på Mar Menor finns mycket att göra! se filmen och låt dig inspireras. På Intercontinental hotellet kan du använda med ett rabatterat pris det fina Spaet. Här finns en varm inomhus pool, jacuzzi, och bastu.

Mar Menor Village Golf

De första 9 hålen är designade av Dave Thomas och blev klara 2005 och de sista nio är Nicklaus design invigdes 2009. Det är en väldesignad bana som uppskattas av såväl nyare golfare som proffs. Den är relativt flack, öppen med mycket vattenhinder.
Fakta
Saurines de la Torre Golf

Saurines de la Torre Golf

Banan blev färdigställd år 2010. Det är en flack öppen bana där den omgivande karga ökenlandskapet utgör en skarp kontrast mot de frodiga fairways. Jack Nicklaus har skapat en bana som är väldigt likt hans mest kända bana i Las Vegas. Den kännetecknas av böljande fairways och greener mellan öken sanddyner och en stor sjö på 6 hektar.
Fakta
Alhama Signature Golf

Alhama Signature Golf

Det här är en lång och spektakulär bana som löper mellan fem stora sjöarna. Banan har runda tees boxar, breda fairways och snabba greener. Totalt finns 116 bunkrar fyllda med vit kvartssand. Banan är en stor utmaning för såväl proffs som amatör. Vill man ha en riktigt utmaning kan man spela från vit tee som mäter hela 6 884 meter.
Fakta
La Torre

La Torre Golf

Detta är en trevlig bana som får en att tänka på de välskötta, lummiga banorna på Florida kusten. Här finns många anlagda vattenhinder, breda frodiga fairways och hela fem hektar bunkrar! La Torre är perfekt för både genomsnittliga spelare och de med högre handicap.
Fakta
El Valle

El Valle Golf Course

Banan har löper genom ett öppet och kargt öken landskap med klippor, stenig ruff och kaktusar. Det är en spännande banan att spela där ett djärvt spel kan bli belönat.
Fakta
Mar menor golf Riquelem

Hacienda Riquelme

Det här är en lång, utmanande och kuperad bana med stora ondulerade greener. Fairways löper mellan gamla olivträd och banan har flertalet sjöar.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Alicante flygplats 100 km
Murcia flygplats 45 km
Cartagena 26 km
Livsmedelsbutik, mindre på resorten annars är närmaste i Los Belones ca 3 km
Golf
Mar Menor 400 m
Saurines 16 km
El Valle 24 km
Hacienda Riquelme 32 km
La Torre 14 km
Alhama Signature Course 55 km

Costa Blanca CalidaCosta Calida
Den här delen av Spanien kallas den varma kusten och är belägen söder om Costa Blanca och sträcker sig 25 mil från Torrevieja i norr och till Cartagena i söder.

Regionen har under de senaste åren utvecklats från att vara en av Spaniens mest orörda kuster till en region helt nya semesterorter, golfbanor och vägar som binder samman orterna och gör det lätt att resa i området.

Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.

La Manga naturreservat
Vacker omväxlande natur
I Costa Cálida har en omväxlande och vacker natur från ett kargt ökenlandskap, härliga vita stränderna, djupa frodiga skogarna med branta klippor. Vid La Manga Resort finns ett stort naturreservat med djupa orörda skogar med härliga vandringsleder.


MurciaIntressanta städer
Murcia är provinsens huvudstad. Det är en spännande blanding av en gammal stadkärna till nya moderna delar som erbjuder trendiga butiker och restauranger. Här är det alltid något som händer, spännade teaterföretällningar, utställningar och evenemang. Andra intressanta städer och platser är Torrevieja, Cartagena, Puerto de Mazarron, Aguilas och lilla La Azohia.
Mar MenorMar Menor lagunen
Den kända saltvattens lagunen Mar Menor är en populär utflykts ort. Den smala tunna landremsan avgränsar Medelhavet och bildar ett grunt och salt innanhav. Lagunen är endast 200 meter bred på sitt smalaste ställe men som bredast är den långa "tungan" 1,5 km. Kring Mar Menor finner man små populära turistorter som tex. San Pedro del Pinatar, San Javier, Los Alcázares, Los Nietos, Mar de Cristal och Playa Honda.
Los AlzcacerasLos Alcázares
Kring kusten finns en rad trevliga orter som Los Alcázares. Här längs med strandpromenaden kan man äta riktigt prisvärt, 4 rätters menu kan man hitta för under 10 Euro!
Jumilla vinVin
Det finns alla möjligheter att odla sitt vinintresse på Costa Cálida. Vinerna från regionen blir allt mer erkända på nationell och internationell nivå. Orten Jumilla är en bra utgångspunkt för att utforska viner. Här finns traditionella vingårdar och källare där du kan upptäcka olika lokala viner.
Costa blanca matMat
Matupplevelserna i Costa Cálida är lika rik på nyanser som råvarorna man använder. Specialiter är Zarangollo, Pisto, Murcia sallad, ris med grönsaker, kött , pasta och inte minst färska läckerheter från havet. Typiska ingredienser på den klassiska tapas tallriken som man måste avnjuta är bitar av Morcillas och Longanizas. För att avsluta måtiden prova Paparajotes, Arrope och Tocino de Cielo.
.