Hotel Denia La Sella Golf Resort & Spa

Hotel Denia La Sella Golf Resort 25/8-30/9 1/10-15/11 16/11-14/2
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål La Sella
Tillgång till Gym och Wifi
4 950 4 995 4 595
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål La Sella
Tillgång till Gym och Wifi
8 195 8 395 7 650
Tillval för halvpension 250 kr per person och dag
Erbjudande! 15/9- 14/2
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål La Sella (starttid efter kl 12.30
3 995
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål La Sella starttid efter kl 12.30
6 495

  • Alicante flygplats 103 km
    Denia 4,8 km
    Javea 11 m
    Valencia 104 km
  • La Sella

Golfparadis mellan Alicante och Valencia
La Sella Golf Resort bjuder på högklassigt boende, komplett spa, vacker natur och riktigt härliga golfupplevelser vid José-Maria Olazabal designade golfbana.

Denia La Sella Golf Resort & Spa


Denia La Sella Golf Resort & Spa vackert ligger vackert placerat i nationalparken Montgó bara 10 minuters bilresa från Denia och Javea på Costa Blanca kustenoch en knapp timme från flygplatserna i Alicante och Valencia. Det är en komplett anläggning med en härlig atmosfär intill en av Valencia regionens allra bästa banor designad av José María Olazábal.

Rum

La Sella har 178 rum och 8 lyxiga juniorsviter. Rummen är rymliga och fint inredda. Det finns alla de bekvämligheter du förväntar dig, fritt Wi-Fi, TV, balkong/terrass och rumsservice.

Restauranger

Resorten har tre restauranger och två barer. Brasserie Montgó har en rustik mysig atmosfär som har en stor terrass med vacker utsikt över poolen och golfbanan. Här serveras frukost och buffémiddagarna om man väljer halvpension. Segaria Thai Restaurant med erfarna kockar från Bangkok tar dig till en kulinarisk resa genom thailändska köket och låter dig upptäcka nya smaker och exotiska kryddor. Hoyo 19 Golf Restaurant, kan du njuta av regionala risrätter och traditionella menyalternativ på den soliga terrass med utsikt över nionde green.

Avkoppling

Vid Resorten finns en komplett spa-anläggning där du kan återhämta dig efter golfen och ladda batterierna i jaccuzin.

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Blanca har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
La Sella

La Sella

La Sella Golf ligger helt ostört och vackert inbäddad i Montgó naturreservatet. Banan har tre 9 håls slingor designade av José Maria Olazábal, dubbel mästare i Masters i Augusta 1991 och europeiska Ryder Cup kapten i 2012. Banans 3 slingor är uppkallade efter olika vindar, Llebeig Gregal och Mestral. Det är en trevlig och variationsrik parkbana. Banan skiftar från vissa öppnare hål och andra där man spelar som i korriodorer där fariway kantas av de typiska pinjen. Det finns en del vattenhinder på Gregal och har mer vatten i spel och bunkrar i spel.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Alicante flygplats 103 km
Denia 4,8 km
Javea 11 m
Valencia 104 km
Valencia

Valencia

Valencia en härlig stad intill det varma Medelhavet, Katedralen, Ciudad de las Artes y las Ciencias (City of Arts and Sciences) och La Malvarrosa Beach är alla väl värda ett besök. Här finns ett bra utbud på uteliv om man skulle vilja svänga sina lurviga.
Jumilla vin

Vin

Det finns alla möjligheter att odla sitt vinintresse på Costa Cálida. Vinerna från regionen blir allt mer erkända på nationell och internationell nivå. Orten Jumilla är en bra utgångspunkt för att utforska viner. Här finns traditionella vingårdar och källare där du kan upptäcka olika lokala viner.
Costa blanca mat

Mat

Matupplevelserna i Costa Cálida är lika rik på nyanser som råvarorna man använder. Specialiter är Zarangollo, Pisto, Murcia sallad, ris med grönsaker, kött , pasta och inte minst färska läckerheter från havet. Typiska ingredienser på den klassiska tapas tallriken som man måste avnjuta är bitar av Morcillas och Longanizas. För att avsluta måtiden prova Paparajotes, Arrope och Tocino de Cielo