Las Colinas

Las Colinas
1/1-31/12 1/1-31/1 2020
1/2-31/5 2020
4 nätter i två sovrumslägenhet (2 pers delar)
3 greenfee, Las Colinas
5 450 5 250 5 595
4 nätter i två sovrumslägenhet (4 pers delar)
3 greenfee, Las Colinas
4 150 3 950 4 295
Samma paket som ovan för 3 sovrumslägenhet (6 pers delar) 3 950 3 795 4 095
7 nätter i två sovrumslägenhet (2 pers delar)
5 greenfee, Las Colinas
8 795 8 550 9 050
7 nätter i två sovrumslägenhet (4 pers delar)
5 greenfee, Las Colinas
6 550 6 250 6 795
Samma paket som ovan för 3 sovrumslägenhet (6 pers delar) 6 105 5 995 6 450
Stanna lite längre 1/10-31/101/11-31/12 1/1-29/2 2020
1/6-31/7 2020
1/3-31/5 2020
28 nätter i två sovrums lägenhet (2 pers)
16 greenfee, 1 hink med rangebollar innan varje runda, golfvagn, tillgång till gym
19 595 17 250 17 950 20 150
paddle

  • Alicante flygplats 74 km
    Murcia 63 km
  • Las Colinas

Upplev golf när den är som bäst vid en av Costa Blancas allra bästa banor, Las Colinas. Vackert beläget söder om Alicante där låglandet övergår i berg ligger den underbara Resort. Costa Blanca lockar med ett härligt klimat året om med över 300 soldagar per år.

Las Colinas


Las Colinas resorten omfattar ligger i ett 330 hektar stort naturområde i en med en dal mellan bergen, nära havet. Las Colinas, vilket betyder ”kullarna”, och det är just här låglandet innanför Costa Blanca övergår i berg. Här njuter man av golf på en av Costa Blancas allra bästa banor, god mat och ett riktigt bra boende i rymliga villor, lägenheter eller parhus.

Boende

Här bor man i lägenheter eller villor på resorten. De fina villorna, lägenheterna och parhusvillorna har 2 eller 3 sovrum. Alla har vardagsrum med utsikt över hav, berg eller golfbanan, kök utrustat med köksartiklar och vitvaror, luftkonditionering och värme, terrass eller privat trädgård. Det finns gemensam pool och allmänna utrymmen, parkering, tv i vardagsrum och sovrum med tillgång till internationella kanaler, wifi och bäddsoffa (extra säng för barn).

Restauranger

Colinas Golf & Country Club erbjuder ett bra utbud av restaurang och fritidsaktiviteter som finns i det fina klubbhuset i hjärtat av resorten. Det är en stor välkomnande medelhavsinspirerad byggnad (1500 kvm), endast ett stenkast från tees 1 och 10 med magnifik utsikt över sjön vid hål 18. Här kan man njuta av sofistikerade internationella rätter på UNiK CAFÉ, fantastiskt japansk mat på sushibaren Enso. Terrasser på båda restaurangerna är populära både bland lokala invånare som besökare. Här är det inte fel att njuta av en drink på terrassen efter en trevlig runda golf, ha lunch i det fria under den varma Medelhavsolen eller titta på levande underhållning med vänner på sommarnätterna.

Aktiviteter

Här finns gott om övriga aktiviteter förutom golfen, det finns tennis and paddelbanor nära Klubbhuset. I anslutning till tennisen finns ett ljust och välutrustat gym med toppmodern utrustning. Med allt du behöver för att komma i form. Las Colinas ligger mycket vackert i ett ostört läge med en naturpark på över 200 000 m² som lockar till promenader, jogging eller cykling.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Blanca har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Las Colinas Golf Club

Det här är en riktigt bra mästerskapsbana golfbanorna som konsekvent rankats väl bland Continental Europas Top 100 golfbanor. Banan smälter in i det omgivande landskapet och löper genom dalar mellan bergen och ger utsikt över den närliggande kusten. Här finns mycket bra träningsfaciliteter med range, putting green och närspel området. Det moderna klubbhuset har två fantastiska restauranger.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Alicante flygplats 74 km
Murcia 63 km

Costa Blanca Calida

Costa Calida

Äen här delen av Spanien kallas den varma kusten och är belägen söder om Costa Blanca och sträcker sig 25 mil från Torrevieja i norr och till Cartagena i söder. Regionen har under de senaste åren utvecklats från att vara en av Spaniens mest orörda kuster till en region helt nya semesterorter, golfbanor och vägar som binder samman orterna och gör det lätt att resa i området. Som namnet antyder råder här ett underbart klimat året om, över 300 dagar med sol och en medeltemperatur på omkring 20 grader.
Marknad

Lokal marknad

Varje spansk ort med självaktning har marknad minst en gång i vecka. Det är perfekta stället att strosa runt, insupa atmosfären och kanske hittar man något som man inte riktigt visste att man behövde.
La Manga naturreservat

Vacker omväxlande natur

I Costa Cálida har en omväxlande och vacker natur från ett kargt ökenlandskap, härliga vita stränderna, djupa frodiga skogarna med branta klippor.
Murcia

Intressanta städer

Murcia är provinsens huvudstad. Det är en spännande blanding av en gammal stadkärna till nya moderna delar som erbjuder trendiga butiker och restauranger. Här är det alltid något som händer, spännade teaterföretällningar, utställningar och evenemang. Andra intressanta städer och platser är Torrevieja, Cartagena, Puerto de Mazarron, Aguilas och lilla La Azohia.
Mar Menor

Mar Menor lagunen

Den kända saltvattens lagunen Mar Menor är en populär utflykts ort. Den smala tunna landremsan avgränsar Medelhavet och bildar ett grunt och salt innanhav. Lagunen är endast 200 meter bred på sitt smalaste ställe men som bredast är den långa "tungan" 1,5 km. Kring Mar Menor finner man små populära turistorter som tex. San Pedro del Pinatar, San Javier, Los Alcázares, Los Nietos, Mar de Cristal och Playa Honda.
Los Alzcaceras

Los Alcázares

Kring kusten finns en rad trevliga orter som Los Alcázares. Här längs med strandpromenaden kan man äta riktigt prisvärt, 4 rätters menu kan man hitta för under 10 Euro!
Jumilla vin

Vin

Det finns alla möjligheter att odla sitt vinintresse på Costa Cálida. Vinerna från regionen blir allt mer erkända på nationell och internationell nivå. Orten Jumilla är en bra utgångspunkt för att utforska viner. Här finns traditionella vingårdar och källare där du kan upptäcka olika lokala viner.
Costa blanca mat

Mat

Matupplevelserna i Costa Cálida är lika rik på nyanser som råvarorna man använder. Specialiter är Zarangollo, Pisto, Murcia sallad, ris med grönsaker, kött , pasta och inte minst färska läckerheter från havet. Typiska ingredienser på den klassiska tapas tallriken som man måste avnjuta är bitar av Morcillas och Longanizas. För att avsluta måtiden prova Paparajotes, Arrope och Tocino de Cielo.
.