Las Colinas

Las Colinas
1/1-31/1
1/6-30/6
1/2-31/5
4 nätter i två sovrumslägenhet (2 pers delar)
3 greenfee, Las Colinas
5 250 5 595
4 nätter i två sovrumslägenhet (4 pers delar)
3 greenfee, Las Colinas
3 950 4 295
Samma paket som ovan för 3 sovrumslägenhet (6 pers delar) 3 795 4 095
7 nätter i två sovrumslägenhet (2 pers delar)
5 greenfee, Las Colinas
8 550 9 050
7 nätter i två sovrumslägenhet (4 pers delar)
5 greenfee, Las Colinas
6 350 6 850
Samma paket som ovan för 3 sovrumslägenhet (6 pers delar) 6 095 6 4595
Stanna lite längre 1/3-31/5 2020
28 nätter i två sovrums lägenhet (2 pers)
16 greenfee, 1 hink med rangebollar innan varje runda, golfvagn, tillgång till gym
20 095
paddle

  • Alicante flygplats 74 km
    Murcia 63 km
  • Las Colinas

Upplev golf när den är som bäst vid en av Costa Blancas allra bästa banor, Las Colinas. Vackert beläget söder om Alicante där låglandet övergår i berg ligger den underbara Resort. Costa Blanca lockar med ett härligt klimat året om med över 300 soldagar per år.

Las Colinas


Las Colinas resorten omfattar ligger i ett 330 hektar stort naturområde i en med en dal mellan bergen, nära havet. Las Colinas, vilket betyder ”kullarna”, och det är just här låglandet innanför Costa Blanca övergår i berg. Här njuter man av golf på en av Costa Blancas allra bästa banor, god mat och ett riktigt bra boende i rymliga villor, lägenheter eller parhus.

Boende

Här bor man i lägenheter eller villor på resorten. De fina villorna, lägenheterna och parhusvillorna har 2 eller 3 sovrum. Alla har vardagsrum med utsikt över hav, berg eller golfbanan, kök utrustat med köksartiklar och vitvaror, luftkonditionering och värme, terrass eller privat trädgård. Det finns gemensam pool och allmänna utrymmen, parkering, tv i vardagsrum och sovrum med tillgång till internationella kanaler, wifi och bäddsoffa (extra säng för barn).

Restauranger

Colinas Golf & Country Club erbjuder ett bra utbud av restaurang och fritidsaktiviteter som finns i det fina klubbhuset i hjärtat av resorten. Det är en stor välkomnande medelhavsinspirerad byggnad (1500 kvm), endast ett stenkast från tees 1 och 10 med magnifik utsikt över sjön vid hål 18. Här kan man njuta av sofistikerade internationella rätter på UNiK CAFÉ, fantastiskt japansk mat på sushibaren Enso. Terrasser på båda restaurangerna är populära både bland lokala invånare som besökare. Här är det inte fel att njuta av en drink på terrassen efter en trevlig runda golf, ha lunch i det fria under den varma Medelhavsolen eller titta på levande underhållning med vänner på sommarnätterna.

Aktiviteter

Här finns gott om övriga aktiviteter förutom golfen, det finns tennis and paddelbanor nära Klubbhuset. I anslutning till tennisen finns ett ljust och välutrustat gym med toppmodern utrustning. Med allt du behöver för att komma i form. Las Colinas ligger mycket vackert i ett ostört läge med en naturpark på över 200 000 m² som lockar till promenader, jogging eller cykling.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Blanca har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

Las Colinas Golf Club

Det här är en riktigt bra mästerskapsbana golfbanorna som konsekvent rankats väl bland Continental Europas Top 100 golfbanor. Banan smälter in i det omgivande landskapet och löper genom dalar mellan bergen och ger utsikt över den närliggande kusten. Här finns mycket bra träningsfaciliteter med range, putting green och närspel området. Det moderna klubbhuset har två fantastiska restauranger.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Alicante flygplats 74 km
Murcia 63 km

.