La Manga Resort

La Manga Club, Principe Felipe (5*) 1/11-28/2 29/2-14/3 15/3-6/4
12/4-30/6
7/4-11/4
4 nätter i dubbelrum Principe Felipe
Buffet frukost
3 greenfee (West och North)
5 495 6 250 6 795 7 095
7 nätter i dubbelrum Principe Felipe
Buffet frukost
5 greenfee (West, North och South)
8 495 9 650 10 550 -
La Manga Club Las Lomas (4*) 1/11-28/2 29/2-14/3 15/3-6/4
12/4-30/6
7/4-11/4
4 nätter i dubbelrum Las Lomas
Kontinental frukost
3 greenfee (West och North)
4 450 4 750 5 295 5 495
7 nätter i dubbelrum Las Lomas
Kontinental frukost
5 greenfee välj West, North och South
6 950 7 395 8 295 -

Gäster vid La Manga, både Las Lomas och hotellet har fri access till fitness center, inomhus pool, spa avdelning, Tillval halvpension 3 rätters 315 kr per person.

spa Grupprabatt

  • Alicante flygplats 100 km
    Murcia flygplats 45 km
    Cartagena 26 km
  • La Manga Club

En av Europas främsta golfdestinationer!
La Manga Resort är vackert beläget på en udde angränsande mot hav och orörda naturområden. En toppdestination fulladdat med de allra bästa träningsmöjligheterna, 3 banor och ett lyxigt spa.

La Manga Club

Det här är en känd golfdestination som har ett oslagbart läge vid Mar Menor lagunen och angränsande till det vackra natur reservatet Calblanque med orörda stränder. La Manga är beläget ca en timme från Alicantes flygplats mellan Costa Blanca och Costa Almeria. Det har blivit framröstat som vinnare av det prestige fyllda priset World Travel Award.

5* hotell eller lägenhet?

Man kan välja att bo i lägenheter med möjlighet till självhushåll på Las Lomas Village eller på det fina 5* Hyatt hotellet. Vid Las Lomas Village som ligger uppe på en höjd på resorten har fina, rymliga och fullt utrustade lägenheter om man hellre vill rå sig själv. Det finns olika storlekar på lägenheter att välja mellan från studios upp till tre sovrumslägenheter. Du kan välja här om du vill ha frukost eller helt med självhushåll. Frukosten är då kontinental, innehåller det mesta men inte det varma.

Hotel Principe Felipe

Det här är ett trevligt fem-stjärnigt hotell som ligger i hjärtat av Resorten, intill två av de tre mästerskapsbanor. La manga Hotel Hotellet är inrett med mjuk sand toner, naturliga material och konstföremål från naturen själv, hotellets lobby andas en air av lugn och avkoppling. De stora fönsterna släpper in dagsljus och man har en fin utsikt över de frodiga golfbanor. Det finns intressanta konstverk. Hotellet har 192 vackert designade rum. Det finns dubbelrum, Royal Club rum och sviter. Alla rummen är bra utrustade och har balkong.

Restauranger

Här finns 8 egna restauranger direkt på resorten, angränsande till La Manga Club ligger ytterligare ett antal så det är inte svårt att hitta något att äta! Man har medvetet olika inriktningar på restaurangerna så det blir en härlig variation. La Cala är en unik upplevelse, den ligger direkt vid havet.

Aktiv semester

! Här finns verkligen det mesta man kan önska sig av aktiv semester. Förutom de tre fantastiska golfbanor finns en mängd aktiviteter att utöva. Det är en av Europas främsta anläggningar för tennis, här finns ett PADI dykcenter, och man har tillgång till en 25 m inomhuspool ett imponerade gym.

Spa & Wellness

På den högsta punkten på resorten ligger den stora Spa byggnaden. Här kan man efter en skön golfrunda njuta av ett dopp i den varma jacuzzin och bara blicka ut över horisonten, det är balsam för själen! Det stora gymmet är utrustad med den senaste Life-Fitness utrustning såsom maskiner,cyklar, cardio maskiner, fria vikter samt rum för stretching. Det finns fitness rum som erbjuder stimulerande klasser. så som Spinning, Batuka, Zumba Fit, GAP Tone, Step Aerobic, Total pump, Pilates, Aquagym Toning, Aquapilates classes, Ashtanga Hatha Vinyasa.
La Manga är ett internationellt erkänt Tennis Centre med Europas finaste utomhus anläggningar som varit värd vid ett antal tillfällen till sådana prestigefyllda evenemang som Davis Cup och Fed Cup, liksom ett stort antal ATP-turneringar. Det finns 28 tennisbanor, förstklassig undervisning för nivåer För löpning och vandring finns suveräna förhållanden med bra kartor över omgivningarna finns att tillgå! På La Manga Club kan man hyra mountainbike eller landsvägscykel av mycket hög för att utforska de underbara omgivningar vid Costa Calidá och La Manga Resort.

La Manga Västra banan

En kuperad naturskön bana med fina vyer. Det är en utmanande bana där nivåskillnaderna är en stor del av utmaningen. De första nio hålen är smala och kräver raka utslag. De sista nio hålen går över bergen och är minst lika utmanande. West Course har ett antal blinda hål och en rätt tuff ruff.
Fakta
La Manga Resort

La Manga Norra banan

En kuperad mästerskapsbana som omgärdas av palmer och och har en hel del strategiskt utplacerade vattenhinder. Banan är något kortare och har bredare fairways än Södra banan
Fakta
La Manga Resort

La Manga Södra banan

En härlig lång och utmanande mästerskapsbana. Den uppskattas av både scratch spelare och höghandikappare. Den är placerad mitt i dalen och här finns breda fairways som kantas av palmer. Här finns stratigiskt utplacerade vattenhinder och bunkrar. De första tuffa nio hålen innehåller ett par riktigt långa par 3 hål. De sista nio hålen har ett antal hål med utmanande vattenhinder.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Alicante flygplats 100 km
Murcia flygplats 45 km
Cartagena 26 km
Livsmedelsbutik, mindre på resorten annars är närmaste i Los Belones ca 3 km