Hotel Alicante Golf

Golfpaket till Alicante Golf Resort 1/1-29/2 1/3-31/3
1/5-31/5
1/4-30/4 1/6-30/6
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee, Alicante inkl Buggy
4 450 4 850 5 250 4 550
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee, Alicante inkl Buggy
7 450 8 250 8 850 7 650

Tillval halvpension 230 kr per person och dag.

Tips! Byt ut en golfrunda på Alicante till Alenda, Bonalba eller Font del Llop mot ett tillägg på 50 kr
I golfpaketen ingår inte flyg, vi hjälper gärna till att boka ert flyg mot en avgift på 250 kr per person.

paddle

  • Alicante flygplats 23 km
    Bonalba GC 8 km
    Alenda GC 29 km
  • Alicante Resort

Golfresa med allt inom räckhåll!
Nära Alicante flygplats, Seve Ballesteros banan utanför fönstret, och Alicante med dess stora utbud av shopping, kultur och nöjen ligger bara 20 minuter härifrån - kan det bli smidigare?

Hotel Alicante Golf


Hotellet igger i direkt anslutning till Alicantes golfbana. Här bor man i en lummig miljö nära sandstränderna och 23 km från Alicantes flygplats. Här har du närhet till både golf, strand, shopping, restauranger och kvällsliv.

Rum

Hotellet har 156 ljusa och rymliga rum. Alla rum har balkong eller terass varav de flesta vetter ut mot golfbanan. Här kan man välja att bo i lite större rum - Deluxe. Är man udda antal och inte vill ha ett enkelrum kan man då ta ett Deluxerum som man bor tre i.

Restaurang

Här finns restaurang, bar, kaféteria. Terassen plats är trevlig, härifrån kan man följa spelet på den intilliggande banan. Det är ett mycket bekvämt hotell för golfare. Man tar golfbilen och golfbagen från hotellets garage och kör över till golfklubben och första tee på Alicante banan. Övriga banor i området är Bonalba GC 8 km, Alenda GC 29 km. Vill man spela mycket golf på Alicante kan man boka och betala på nästa runda på plats, det kostar då 15 Euro inkl golfbilen.

Aktiviteter

Hotellet har bra faciliteter med 24h reception och roomservice. Man njuter av ett dopp i poolen, det är en mysig lummig miljö kring pool området. Resort har en egen paddlebana sedan finns ytterligare 14 banor på Arena Sport Centre som ligger rakt över gatan. 10 mer banor finns 5 minuter med bil från hotellet.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Blanca har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Alicante Golf Club

Alicante GC

Det här är en uppskattad golfbana av både hög och låghandiappare. Den är designad av Severiano Ballestero. Man spelar i ett historisk landskap med flertal romerska ruiner och lämningar på banan. Här finns 5 stora sjöar som är i spel på 12 av hålen. Banan har breda inbjudande fairways och strategiskt utplacerade bunkrar. På anläggningen finns ett bra träningsområde med range, putt och chip område
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta