Parador El Saler

Parador El Saler 1/9-30/11 1/12-31/12
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 x 18 hål golf (El Saler)
5 750 5 195
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 x 18 hål golf (El Saler)
9 850 9 050
spasol och strand

  • Alicante flygplats 183 km
    Benidorm 125 km
    Valencia 19 km
  • Parador El Saler

Underbart strandläge!
Hotellet ligger 4 minuters promenad från stranden och vid El Saler-banan, i ett kustnära naturreservat. Här får du ett lyxigt och modernt boende intill den suveräna El Saler banan!

Parador El Saler


Parador de El Saler i Valencia är ett måste för golfälskare. Här kan du njuta av golfen i en unik miljö, mellan Albufera lagunen och havet, på vad som anses vara en av de bästa banorna i världen. Parador El Salers arkitektur är det perfekta komplementet till de omgivande sanddyner. Stora fönster släpper in ljus och bjuder in närvaron av La Albufera naturreservatet.

Rum

El Saler har 65 rum och rummen rymliga och modernt inredda. Rummen har en härlig utsikt över golfbanan eller över poolen, havet och stranden. Du har fritt Wi-Fi på hela hotellet.

Restauranger

Här serveras klassisk medelhavsmat. Hemligheten bakom delikatesserna är naturliga ingredienser från havet och lokala gårdar. Här äter du givetvis en helt underbar paella. Ett måste när du är i Spanien

Avkoppling

I Spa-avdelningen erbjuds ett urval av exklusiva behandlingar och massage. Du kan också njuta i bastun och poolen efter din golfrunda. Under sommaren är även utomhuspoolen igång. När du bor på Parador El Saler kan du även utforska naturreservatet Albufera med dess rika växt- och djurliv.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Costa Blanca har ett stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.

El Saler

Parador El Saler är en högt ansedd golfbana i området. Den byggdes redan år 1968. Banan är byggd med tanke på naturen och smälter bra in i omgivningarna . Varje hål är ganska speciellt och det krävs strategiskt spel för att hålla bollen i spel så den inte hamnar i den svåra ruffen. Bunkrarna är välplacerade och ofta djupa och lätta att hamna i. Banan har stått värd för flera större tävlingar genom åren som tex Spanish Open
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Alicante flygplats 183 km
Benidorm 125 km
Valencia 19 km