Shandon House

St Andrews paket, Shandon House 1/1-29/2 1/3-19/4 20/4-18/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee St Andrews Links, (New, Jubilee, Castle)
5 550 6 195 7 550
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee St Andrews Links (New, Jubilee, Castle)
6 350 7 050 8 350
LinksgolfLinksgolf

 • Edinburgh flygplats 74 km
  Glasgow flygplats 146 km
  Golfbanor Scotscraig 18 km
  St Andrews Links 0,3 km
  St Andrews Bay 6 km
  Kingsbarns 10 km
  Crail 17 km
 • Shandon House

Upplev golf i St Andrews, Home of Golf!
St Andrews, golfens vagga, präglas av historia och golf och det är väl alla golfares dröm att någon gång komma hit!

Shandon House

Det här är ett trevligt bed & breakfast i ett elegant Victorian Town House byggt för över 100 år sedan.

Rum

Shandon House erbjuder bekvämt och smakfullt boende i enkel-, dubbel, tvåbädds-och familje sovrum, alla med egna badrum eller med privata faciliteter.

Skottsk frukost

Shandon House Här bjuds på en riktigt bra frukost som tillreds precis så som du vill ha det. Råvarorna är lokalt producerade - ägg från frigående höns kommer från Kilduncan Farm, Kingsbarns, böckling och rökt kolja från Keracher fiskaffär i South Street, St Andrews, bacon, korv och blodpudding levereras dagligen från Penman Butchers, Crail och haggis från MacSweens. Du kan också välja färsk frukt, yoghurt och ett urval av spannmål eller gröt som förrätt. Shandon House Det här är ett klassiskt B&B där man får ett personligt bemötande av av värdparet Stuart och Elizabeth. De finns till hands för att göra din vistelse så trevlig som möjligt.

Vill du uppleva St Andrews kan du inte bo bättre. Från Shandon House är det bara en kort promenad till det klassiska klubbhuset vid Old Course 18 e green. Även om det är främst golfen man kommer hit till så finns så mycket att se i St Andrews.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. St Andrews området, Home of Golf har ett mycket stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Skottland St Andrews

St Andrews Links Castle Course

Det här är det senaste tillskottet av de klassiska St Andrews Links banorna. Den är belägen i strax utanför St Andrews precis längs med kustlinjen. Den grundades 2008 och invides av Prins Andrew. Det är en banan med fantastiska vyer över Nordsjön och Grampian bergen i bakgrunden.
Fakta
St Andrews Links Eden Course

St Andrews Links Eden

Eden Course var den fjärde banan i St Andrews och öppnades för spel år 1914. Banan har bevarat landskapets naturliga drag med dyner som inramar fairways. Banan renoverades 1989. Det är en lite lättare bana som är lite mer förlåtande är de tre övriga som ligger på havssidan.
Fakta

St Andrews Links Old Course

The Old Course är kanske världens mest myomspunna bana. Här spelades golf för 600 år sedan och ännu sätter den golfaren på prov. The Old Course är inte designad utan har formats av naturen och tiden. Några av dess speciella drag är de 112 bunkrarna och de enorma dubbelgreenerna som kan ge upp till nästan 100 meters puttar! Här finns kanske världens mest kända hål; the Road Hole.
Fakta
St Andrews Jubiliee

St Andrews Links Jubilee

Jubiliee skapades på den smala landremsan mellan New Course och havet. Den var från början ämnad åt damer och nybörjare. Banan byggdes om 1988 till den mästerskapsbana som den är idag. Teerna höjdes vilket har gett fantastiska vyer över banan och gör även att vinden kommer i spel.
Fakta
New

St Andrews Links New

Om New Course har det ofta sagts att om den vore placerade någon annanstans än brevid the Old skulle den få en betydligt större uppskattning. New course är nog St Andrews bäst bevarade hemlighet. Den öppnades för spel 1895. Banan har de klassiska St Andrews dragen, där första tee ligger vid 18de hålets green, delade fairways och dubbel green.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Edinburgh flygplats 74 km
Glasgow flygplats 146 km
Golfbanor Scotscraig 18 km
St Andrews Links 0,3 km
St Andrews Bay 6 km
Kingsbarns 10 km
Crail 17 km