Macdonald Marine Hotel

Macdonald Marine Hotel 1/1-31/3 1/4-30/4
1/10-31/10
1/5-30/9
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (North Berwick Glen, Kilspindie, Gullane 2)
5 696 6 195 6 850
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (North Berwick Glen, Kilspindie, Gullane 2)
6 595 7 250 8 095

Tillägg helg:
Boende lördag natt 200 kr per person
Golf från 150 - 200 kr per helgrunda beroende på bana

LinksgolfLinksgolf

 • Edinburgh flygplats 53 km
  North Berwick Golf Club 500 m
  North Berwick Glen 2 km
  Gullane Golf Club 7 km
  Luffness New Golf Course 8 km
  Craigielaw Golf Club 10 km
  Kilspindie Golf Club 13 km
  Dunbar 8 km
  Longniddry Golf Club 14 km
  Macdonald Marine

Bästa läget att utforska Scotlands Golf Coast golfpärlor!
Här längs med den vackra kusten trängs alla de klassiska banorna North Berwick, Dunbar, Gullane och Murifleld!

Macdonald Marine Hotel & Spa


East Lothian är ett fantastiskt golfområde Här finns 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och smaker. Macdonald Marine Hotel & Spa är beläget vid North Berwick på Skottlands ostkust. Det här är ett vackert hotell i viktoriansk stil med anor från artonhundratalet som under de senaste åren totalrenoverats.

Rum

Macdonald Marine Hotel & Spa bjuder på ett elegant boende med lyxigt inredda rum. Det är högt i tak med stora fönster, vilket skapar en luftig atmosfär. Varje rum har stora sköna sängar med utrustning för att göra kaffe och te. Det finns telefon, Wi-Fi, strykjärn och strykbräde, LCD-TV med plattskärm och gratis flaskvatten.

Restaurang

Här äter du gott på Craigleith Restaurangen som har belönats med 2 rosetter av den brittiska bilistföreningen Automobile Association. På menyn står traditionella skotska rätter samt en internationell meny. Här finns även Links Bar och Sea View Lounge, där det serveras lättare måltider.

Spa

Hotellet har en komplett Spa-avdelning med en stab av utbildade experter till ditt förfogande. Det finns inomhus pool, ångbastu och bastu. Man har ett brett utbud av olika skönhetsbehandlingar och massage. Det finns även skräddarsydda spa-paket för par och grupper.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Scotland's Golf Coast bjuder på många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Skottland East Lothian

North Berwick Glen

Det här är en av de mest populära av East Lothian golfbanor. Oavsett om du har spelat golf i Skottland innan, eller om detta är ditt första besök, Glen får man inte missa! Banan håller en hög kvalitet och bjuder på fantastisk utsikt över Firth of Forth. står för en trevlig utmaning för alla nivåer av spelare.
Fakta

Gullane Golf Club

På klubben finns tre olika banor. Alla håller en mycket hög klass. No1 är den mest kända banan, en underbar linksbana, kvalbana för The Open. Banan sträcker sig över Gullane Hill med en slående utsikt över East Lothian, Edinburgh och Fife är spektakulära. Greener, fairways och bunkrar är alla fantastiska.
Fakta
Kilspindie

Kilspindie Golf Course

Det här är en av de finaste banorna i området beläget i naturreservatet Aberlady Bay. Det är en traditionella skotska linksbana där man kan bevittna sjöfåglar dyka efter mat sälar sola på sanden. På avstånd ser man Edinburgh, slottet, och den långa utdöda vulkaniska kon av Arthur's Seat.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Edinburgh flygplats 53 km

GOLF
North Berwick Gollf Club 500 m
North Berwick Glen 2 km
Gullane Golf Club 7 km
Luffness New Golf Course 8 km
Craigielaw Golf Club 10 km
Kilspindie Golf Club 13 km
Whitekirk 8 km
Longniddry Golf Club 14 km