Prestwick, Golf View Guest House

Golfpaket till Prestwick, Golf View Guest House 1/4-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee "Open Qualifying Package" 1 x Barrasie, 1 x Prestwick St Nicholas, 1 x Irvine
4 695
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee "Open Qualifying Package" 1 x Barrasie, 1 x Prestwick St Nicholas, 1 x Irvin
5 295
LinksgolfLinksgolf

 • Edinburgh Airport 115 km
  Glasgow Airport 61 km
  Prestwick St Nicholas 1 km
  Dundonald Golf Club 12 km
  Kilmarnock Barassie 11 km
  Auchentoshan Distillery 74 km
  Glengoyne Distillery 64 km
  Arran Distillery 73 km
 • Golfview

Genuina golfupplevelser mellan hav och land
Ayrshire har mil efter mil där golfbanorna som smälter in som länken mellan hav och land. Genuina linksbanor som formats under århundraden av väder och vind

Golf View


Golf View är beläget med utsikt över den 14: e & 18: e greener av den världsberömda Prestwick Golf Course, platsen för den första Open Golf Championship 1860. Det här här är ett 4-stjärnigt viktorianskt pensionat där charm och elegans kombineras med komfort och lyx. Värdparet Neil and Alison Ferguson är måna om att du ska få en bra vistelse på deras B&B.

Rum

Det är ett litet Guest House med bara 6 rum. De är trevliga och individuellt inredda. Har du spelat i regn och behöver torka golfkläderna finns det ett torkrum på hotellet. Här kan man få en riktigt bra start på dagen! Golf View bjuder på riktigt speciella frukostar med endast färska råvaror, rikliga portioner och hälsosamma alternativ. Golf View har en charmig och välkomnande atmosfär. Det finns trevliga sällskapsutrymmen där man kan samlas och summera dagens golfrunda.

Mer att göra

Kombinera din golfresa till Prestwick med att lära dig mer om skottsk whisky. Här i Prestwick har man bra läge att besöka de lokala destillerierna som Auchentoshan Distillery, Glengoyne Distillery samt vid ön Arran Arran Distillery.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Prestwick området bjuder på många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Prestwick

Prestwick St Nicholas

Golfklubben grundades 1851. Här finns massor av golfhistoria, bl a vann legendaren Harry Vardon 1898 en tävling i konkurrens med Ben Sayers och James Braid. Det är traditionell linksbanan, vackert belägen med vyer mot Ailsa Craig i söder och ön Arran i väst. Hålen är relativt smala och med havet några meter från banan är vinden mer eller mindre alltid med i spelet.
Fakta

Irvine Golf Club

Det här är en genuin traditionell linksbana som grundades 1887 och en av Skottlands dolda pärlor. Den ligger belägen vid havet, med härliga vyer mot Ayrshire kusten och ön Arran i bakgrunden. Det är en utmanande och lång bana där varje hål har sin egen unika karaktär. Den utmanar golfaren med snäva fairways som kantas av en tuff ruff av törne och ljung, en del blinda hål, snabba greener och välplacerade bunkrar. Irvine är en av fyra banor i området som används som slut kvalbana till ” The Open Championship”.
Fakta

Kilmarnock (Barassie)

Gäster välkomna vardagar och helg. En linksbana som andas golftradition då den grundades redan 1887. Banan används som kvalbana till British Open. Anläggningen, med dess 27-hål, har allt man kan begära av en klassisk skotsk linksbana med stora ondulerade greener, djupa bunkrar och doglegs.
Fakta


Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

Avstånd
Edinburgh Airport 115 km
Glasgow Airport 61 km
Prestwick St Nicholas 1 km
Dundonald Golf Club 12 km
Kilmarnock Barassie 11 km

Kilmarnock Barassie 11 km
Auchentoshan Distillery 74 km
Glengoyne Distillery 64 km
Arran Distillery 73 km


Livets njutningar

Kombinera din golfresa till Prestwick med att lära dig mer om Skottsk Whisky när den är som bäst! Här är några riktigt trevliga lokala destillerier som ligger runt 70 km ifrån Prestwick. De är öppna dagligen med olika rundturer och provningar.

Auchentoshan Distillery

Auchentoshan Distillery är beläget strax norr om Glasgow, 64 km från Prestwick. Destilleriet grundades 1823 och ägs sedan 1984 av Morrison Bowmore Distillers limited, som förutom Auchentoshan även äger destillerierna Bowmore och Glen Garioch. Auchentoshan är en av få skotska single malt whisky som destilleras tre gånger i stället för två. Det är en ljus och lätt whisky av Låglandstyp. Det är öppet alla dagar i veckan och här finns många olika turer och provningar att välja mellan.

Arran Whisky

Passa på att besöka det lilla whiskydestilleriet vid Lochranza, på den norra delen av den vackra ön Arran. Det ligger 74 km från Prestwick och man tar en färja ut till Arran. Det är ett av få återstående oberoende destillerier i Skottland, och det enda Malt Whisky destilleriet på Arran. Det är öppet året runt för guidade turer och provningar. Här används bara de traditionella metoder för destillering, naturliga råvaror, deras Single Malts är icke-chillfiltered, vilket betyder att de är naturligt i pigment och precis som whisky ska vara!

Glengoyne Distillery

Glengoyne är vackert beläget vid foten av Dumgoyne Hill norr om Glasgow, 73 km från Prestwick. Destilleriet är öppet alla dagar i veckan med riktigt bra rundtuurer och olika typer av provningar. Det finns något för alla och, för att citera Richard Grindall i The Spirit Of Whisky ”det finns ingen bättre plats på jorden att sitta och ta ett glas maltwhisky”!