St Andrews Fairmont Resort

Fairmont St Andrews 1/1-29/2 1/3-31/3 1/4-30/4 1/5-31/5 1/6-30/6
3 nätter i dubbelrum
Frukost
2 greenfee (Kittocks + Torrance)
1 voucher om £30 att utnyttja på hotellets restaurang
4 550 5 095 5 650 5 995 8 450
4 nätter i dubbelrum
Frukost
Fri golf på Kittocks och Torrance
1 voucher om £50 att utnyttja på hotellets restaurang
5 850 6 395 7 095 7 495 10 550
Spa LinksgolfLinksgolf

  • St Andrews 6 km
    Edinburgh flygplats 74 km
    Glasgow flygplats 146 km
  • Fairmont St Andrews

Unik golfanläggning utanför St Andrews!
Fairmont St Andrews är en ikon med ett fantastiskt läge på klipporna strax utanför St Andrews, omgiven av de suveräna banorna Torrance och Kittocks Course.

Fairmont St Andrews


Det här är en klassisk golfanläggning som omfattar ett 520 hektar område. Det är en 5* golfanläggning som har allt man önskar för en underbar golfupplevelse.

Rum

Fairmont har 209 påkostade, stilfullt inredda rum. Varje rum erbjuder det senaste inom bekvämligheter som satellit-TV, dubbla telefonlinjer, Wifi mot avgift. Rummen har lyxigt badkar, separat dusch, hårtork, strykjärn och strykbräda, minibar, badrockar, samt te och kaffe service. Hotellet erbjuder 24-timmars rumsservice, gratis parkering, varuautomater, värdeskåp, marktransporter, concierge och en resedisk.

Restauranger

Fairmont St Andrews har 6 olika restauranger som erbjuder det bästa inom skotsk mat och det finns stora möjligheter för gastronomiska läckerheter. Upplev hemlagad Dundee tårta för traditionellt eftermiddagste och rätter som lokalt fångad hummer från East Neuk of Fife för en gourmetmiddag.

Spa & Wellness

Koppla av i en skön miljö i Atrium eller Kittocks. Här serveras lite lättare rätter och dryck. Fairmont St Andrews erbjuder också en underbar Spa avdelning med ett stort utbud av behandlingar.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. St Andrews området, Home of Golf har ett mycket stort utbud av härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Skottland St Andrews

Kittocks Course

Banan är unikt placerad längs med kusten. Det är en utmananade klassisk linksbana som håller en mycket högklass. Bruce Devlins har designat den här banan, som har innovativa och spännande drag. Det är en storslagen mästerskapsbana med breda och välklippta fairways. Här finns anlagda vattenhinderna och de djupa bunkrarna. Det är en härlig golfupplevelse att se vågorna slå in på den klippiga kusten nedanför med St Andrews i bakgrunden.
Fakta
Torrance Course

Torrance Course

Det här är en klassisk linksbana med bunkrar designad av Ryder Cup kaptenen Sam Torrance. Banan smälter in i det vackra kustlandskapet och är en oförglömlig golfupplevelse.
Fakta

The Kingsbarns Golf Links

Banan ligger fantastiskt placerad utmed den klippiga kustlinjen till Nordsjön. Den har, trots att den blivit skapad av människan och sin ringa ålder (skapad 1985) och inte utvecklats av naturen under århundraden, blivit accepterad som en äkta klassisk links bana. Här finns upphöjda tees där vinden är en ständig utmaning. Dunhill och The Open bana!
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
St Andrews 6 km
Edinburgh flygplats 74 km
Glasgow flygplats 146 km