Ducks Inn

The Ducks INN 1/3-30/4 1/5-30/9 1/10-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (Kilspindie, North Berwick The Glen, Gullane 2)
4 895 5 495 5 095
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (Kilspindie, North Berwick The Glen, Gullane 2)
5 995 6 195 5 750
Tillägg för spel på helg från 150 kr per runda. Givetvis kan du välja bland andra banor, vi återkommer gärna med förslag.
LinksgolfLinksgolf

 • Edinburgh flygplats 42 km
  GOLF
  Craigielaw Golf Club 800 m
  Luffness New Golf Course 1 km
  Kilspindie Golf Club 4 km
  Longniddry Golf Club 4,5 km
  Whitekirk 10 km
  Gullane Golf Club 4,5 km
  North Berwick Gollf Club 10 km
  North Berwick Glen 11 km
 • Ducks

Här har du bästa läget att utforska Scotlands Golf Coast golfpärlor. Inte nog med det, här bor du i Malcoms charmiga hotell. Han är en riktig golf och whiskeyexpert och entusiast som gärna delar med sig av sina kunskaper!

Ducks Inn

Ducks Inn har anor sedan 1500 talet. Det är ett mysigt familjeägt skottskt hotell. Här bor man riktigt bra beläget till områdets banor vid de vackra stränderna och endast 20 minuter från Edinburgh. Här möts man av en varm och gästvänlig atmosfär.


Rum

Hotellet har 23 rum, alla med bad och dusch. Rummen är utrustade med plattskärms-TV, larm, te-och kaffefaciliteter samt gratis Wi-Fi.

Restaurang

Den utmärkta restaurangen serverar prisbelönt mat i en avkopplande atmosfär och det finns en fin terrass för att äta ute i det fria. Den välkomnande baren serverar snacks, real ale och whisky. Har man tur så kan man som här få vara med om en puttävling i baren :) Här bor man med ett perfekt läge till områdets golfbanor, granne med Gullane banorna de övriga som Craigielaw, Luffness Kilspindie inom 5 km radie. Till centrala Edinburgh kan man ta sig med tåg, det tar ca 20 minuter. Här finns mycket att se!
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Scotland's Golf Coast bjuder på många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Skottland East Lothian

North Berwick Glen

Det här är en av de mest populära av East Lothian golfbanor. Oavsett om du har spelat golf i Skottland innan, eller om detta är ditt första besök, Glen får man inte missa! Banan håller en hög kvalitet och bjuder på fantastisk utsikt över Firth of Forth. står för en trevlig utmaning för alla nivåer av spelare.
Fakta

Gullane Golf Club

På klubben finns tre olika banor. Alla håller en mycket hög klass. No1 är den mest kända banan, en underbar linksbana, kvalbana för The Open. Banan sträcker sig över Gullane Hill med en slående utsikt över East Lothian, Edinburgh och Fife är spektakulära. Greener, fairways och bunkrar är alla fantastiska.
Fakta
Kilspindie

Kilspindie Golf Course

Det här är en av de finaste banorna i området beläget i naturreservatet Aberlady Bay. Det är en traditionella skotska linksbana där man kan bevittna sjöfåglar dyka efter mat sälar sola på sanden. På avstånd ser man Edinburgh, slottet, och den långa utdöda vulkaniska kon av Arthur's Seat.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
Information

AVSTÅND
Edinburgh flygplats 42 km
GOLF
Craigielaw Golf Club 800 m
Luffness New Golf Course 1 km
Kilspindie Golf Club 4 km
Longniddry Golf Club 4,5 km
Whitekirk 10 km
Gullane Golf Club 4,5 km
North Berwick Gollf Club 10 m
North Berwick Glen 11 km