Dalmahoy Hotel & Country Club

Dalmahoy Hotel & Country Club 1/1-31/3
ank sön-tis
1/1-31/3
ank ons-lör
1/4-30/4
ank sön-tis
1/4-30/4
ank ons-lör
1/5-30/6
ank sön-tis
1/5-30/6
ank ons-lör
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 middagar
4 greenfee (Dalmahoy)
4 650 4 750 4 750 4 850 4 850 4 995
4 nätter i dubbelrum
Frukost
4 middagar
4 greenfee (Dalmahoy)
5 850 6 150 6 095 6 295 6 295 6 550
Priserna gäller för ankost sön -tis. Givetvis kan du välja bland andra banor, vi återkommer gärna med förslag.

  • Edinburgh flygplats 9 km
    Edinburgh city 15 km
  • Dalmahoy

300 år av historia, strax utanför Edinburghs centrum.
Upplev historiens vingslag på den anrika Dalmahoy Hotel & Country Club. Här bor du med en spektakulär utsikt över slottet i Edinburgh Castle och Forth Bridges och spel på Solheim Cup banan.

Dalmahoy Hotel & Country Club

East Lothian är ett fantastiskt golfområde Här finns 22 banor inom 20 km som erbjuder något för golfare på alla nivåer och smaker. Det fyrstjäriga Dalmahoy Hotel & Country Club är beläget strax utanför Edinburgh, 10 minuter från flygplasten i en vacker avkopplande miljö där man känner historiens vingslag.

Rum

Dalmahoy Hotel & Country Club är en blandningen av modern komfort och traditionell elegans. Här finns 215 rum och sviter inredda i en traditionell skotsk varm stil av högsta standard. Rummen har en fantastisk utsikt över golfbanan och den omgivande parken. Vissa rum är sammankopplade för grupper. Alla rum har gratis Wi-Fi, lyxiga badprodukter och bekvämligheten med rumsservice 24 timmar om dygnet.

Restauranger

Här har du en mängd olika matupplevelser för alla smaker att välja på. Här erbjuds från Afternoon Tea i den avslappnade atmosfären i Douglas Lounge, varva ner framför brasan i cocktailbaren med en ost och whisky. Brasseriet har enklare rätter, ta en drink i James Braid Bar efter din runda och titta på den senaste fotbollsmatchen på storbilds skärm. Under sommarkvällarna tänds utegrillarna. Menyerna är säsongsanpassade och skotsk inspirerade och råvarorna är lokalt producerade.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Scotland's Golf Coast bjuder på många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Skottland East Lothian
Dalmahoy

Dalmahoy East Course

The east Course på Dalmahoy har Smeknamnet "The Beast". Banan är en riktig utmaning, lång och tuff mästerskapsbana som varit värd för stora evenemang som Solheim Cup, Scottish PGA och Scottish Seniors Open för att nämna några. Det var här som Catrin Nilsmark sänkte den vinnande putten under Solheim Cup 1992. Det här är en härlig parkbana som ligger på i ett böljande landskap med en fin utsikt över närliggande Pentland Hills.
Fakta
Dalmahoy

Dalmahoy West Course

West Course vid Dalmahoy är ett perfekt komplement till East Course. Den är kortare med mindre greener och smala fairways. Här är en bra blandning av utmanande hål som testar din noggrannhet från tee och ditt spel runt greenerna. Båda banorna har en fantastisk vy över landskapet, där man kan se så långt som Forth Broar och över till Edinburgh Castle.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta>
Avstånd
Edinburgh flygplats 9 km
Edinburgh city 15 km