Craigielaw

Craigelaw Lodge 1/1-31/3 1/4-14/5 15/5-31/10
3 nätter i dubbelrum
Frukost
3 vardagsgreenfee (Craigielaw, Kilspindie, North Berwick The Glen)
3 895 4 550 5 595
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 greenfee (Craigielaw, Kilspindie, North Berwick The Glen)
4 250 5 150 6 450
Tillägg för spel på helg från 200 kr per runda. Givetvis kan du välja bland andra banor, vi återkommer gärna med förslag.
LinksgolfLinksgolf

 • Edinburgh flygplats 42 km
  GOLF
  Craigielaw Golf Club 0 m
  Luffness New Golf Course 1 km
  Kilspindie Golf Club 4 km
  Longniddry Golf Club 4,5 km
  Whitekirk 10 km
  Gullane Golf Club 4,5 km
  North Berwick Gollf Club 10 km
  North Berwick Glen 11 km

Upplev riktigt linksgolf i hjärtat av East Lothian!
Här finns 22 banor inom 20 km med de klassiska links banorna som Craigielaw, Whitekirk, The Glen, Dunbar, North Berwick, Kilspindie, Longniddry, Haddington, Gullane och The Open Championship banan på Muirfield.

Craigielaw

Craigielaw är en perfekt bas för att utforska Skottlands Golf Coast! Med över 65 km av magnifika kust, gyllene stränder, böljande landskap, spektakulära klippor, prisbelönta turistattraktioner och världens finaste urval av linksbanor, gör East Lothian till ett golfmecka! Skottlands huvudstad, Edinburgh liger bara en 30 minuters bilresa, tåg eller buss resa från golfresorten.

Rum

Hotellet har 25 ljusa, fräscha rum, alla med bad och dusch. Hälften av rummen har en fantastisk utsikt över havet och golfbanan och resten av rummen har utsikt över innergården och trädgården. Rummen är utrustade med plattskärms-TV, te-och kaffefaciliteter samt gratis Wi-Fi.

Restauranger

The Courtyard är Craigelaws ljus rymliga restaurange som specialiserar sig på det brittiska köket med mycket lokala råvaror. Här serverars frukost, lunch och middag. Det finns en fin terrass för att äta ute i det fria och njuta av tillvaron efter en runda golf. Här bor vid man intill Craigielaw banan och har 22 ytterligare banor inom 20 km! Banor som vi rekommenarear och lagt med i golfpaketet är Kilspindie och North Berick the Glen. Till centrala Edinburgh kan man ta sig med tåg, det tar ca 30 minuter. Här finns mycket att se!
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Scotland's Golf Coast bjuder på många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Skottland East Lothian
Craigielaw

Craigielaw

En traditionell linksbana som liknar Gullane, Muirfield och North Berwick. Med utmanande greener och bunkrar och en fantastisk utsikt över Firth of Forth, Gullane Hill, Edinburgh och Fife. Här finns bra träningsfaciliteter och klubbhus.
Fakta

North Berwick Glen

Det här är en av de mest populära av East Lothian golfbanor. Oavsett om du har spelat golf i Skottland innan, eller om detta är ditt första besök, Glen får man inte missa! Banan håller en hög kvalitet och bjuder på fantastisk utsikt över Firth of Forth. står för en trevlig utmaning för alla nivåer av spelare.
Fakta
Kilspindie

Kilspindie Golf Course

Det här är en av de finaste banorna i området beläget i naturreservatet Aberlady Bay. Det är en traditionella skotska linksbana där man kan bevittna sjöfåglar dyka efter mat sälar sola på sanden. På avstånd ser man Edinburgh, slottet, och den långa utdöda vulkaniska kon av Arthur's Seat.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta>
Information

AVSTÅND
Edinburgh flygplats 42 km
GOLF
Craigielaw Golf Club 0 m
Luffness New Golf Course 1 km
Kilspindie Golf Club 4 km
Longniddry Golf Club 4,5 km
Whitekirk 10 km
Gullane Golf Club 4,5 km
North Berwick Gollf Club 10 m
North Berwick Glen 11 km