Golfresa Skottland

Skottland

Home of Golf

Det var här allting började! Ingenstans framträder golfens sanna karaktär bättre än i sitt hemland och där man upplever golfens ursprung och hundraåriga golftraditioner. En golfresa till golfens hemland är väl något som står högst upp på alla golfares önskelista. Vi har ett brett utbud av golfresor till olika områden i Skottland, Prestwick, St Andrews, Edinburgh och Carnoustie. Hittar du inte vad du söker här så har vi mycket mer än det som visas här på vår hemsida så kontakta oss gärna så ta vi fram förslag!

Resmål Skottland
Carnoustie Golf Resort
Carnoustie

Carnoustie Golf Resort

Carnoustie andas golfhistoria här har spelats golf i över 400 år! Anläggningen ligger mycket vackert vid havet i ett härligt landskap och med närliggande pittoreska byar och livliga städer.

Carnoustie
Shandon House
St Andrews

Shandon House

Här bor man på det charmiga Shandon House som är placerat mitt St Andrews en lång drive från Old Course 18 green och det kända klubbhuset.

Shandon House
Fairmont St Andrews
St Andrews

Fairmont St Andrews

Med ett högt läge på en udde med en enastående utsikt över St Andrews ligger denna härliga golfanläggningen som blev utsedd till Europas bästa Golf Resort.

Fairmont St Andrews
Marine Hotel
Edinburgh

McDonalds Marine Hotel & Spa

Underbart placerat hotell för att upptäcka East Lothians områdets fina golfbanor.   East Lothian lättillgängligt bara 30 minuter öster om Edinburgh. Här bor man med klass på det fina McDonald Hotellet.

McDonalds Marine
The Ducks Kilspindie
Edinburgh

The Ducks

Det här är ett charmigt enklare hotell som har en mycket uppskattad restaurang och härlig pub med hög stämning. Den närmaste golfbanan ligger inom promenadavstånd sedan ligger ytterligare 18 inom 15 minuters bilresa från hotellet.

The Ducks
Craigielaw Lodge
Edinburgh

The Lodge at Craigielaw

Det här är en perfekt bas för att utforska Skottlands Golf Coast! Med över 65 km av magnifika kust, gyllene stränder, böljande landskap, spektakulära klippor,  och världens finaste urval av linksbanor, gör East Lothian till ett golfmecka! Craigielaw
Prestwick Golf View
Prestwick

Golf View

Ayrshire en av de vackraste delarna av västra Skottland. Här ligger banorna och hotellen som ett pärlband längs den dramatiska kustlinjen. Golf View guest house som har ett perfekt läge till banorna.

Golf View
Turnberry
Prestwick

Turnberry

Turnberry är en mytomspunnen golfanläggning belägen i en underbar avskild miljö vid den dramatiska skotska kusten. Här råder en atmosfär av tradition kombinerat med modern bekvämlighet och spektakulära golfbanor.
Turnberry

Golf i Skottland

Det finns många härliga ställen att spela golf i världen men golf i Skottland är något verkligen speciellt, det var här allt började. Det finns ett riktigt stort utbud av banor inom varje region i Skottland. I våra golfguider kan du hitta många av de allra bästa banorna. Kolla gärna in vår Youtubekanal ockås där finns en hel del filmer.
Skottland Edinburgh
Skottland Edinburgh
GOLFBANOR Carnoustie
GOLFBANOR St Andrews
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta