Quinta da Marinha

Golfpaket till Portugal, Quinta da Marinha

15/9-31/10 15/7-31/8
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee
5 095 fler priser inom kort
4 nätter i villa för 2 personer
Frukost
3 dagsgreenfee
5 595
4 nätter i villa för 4 personer
Frukost
3 dagsgreenfee
4 795
7 nätter i dubbelrum Quinta da Marinha
Frukost
5 dagsgreenfee
8 250
7 nätter i villa för 2 personer
Frukost
5 dagsgreenfee
9 195
7 nätter i villa för 4 personer
Frukost
5 dagsgreenfee
7 850
På Quinta har gäster fri access till Health Club med sauna, turkiskt bad, pool och gym
paddle

  • Lissabon flygplats 40 km
    Cascais 4 km
    Estoril 6 km
  • Quinta da Marinha

Golfdrömmar utanför Lissabon!
Pegga upp på Quinta da Marina med sagoslotten som tornar upp sig på bergen i Sintra i bakgrunden. Mellan slagen ta tid att njuta av vyerna. Runda av dagen med en god middag på Monte Mar, Quintas egna fiskerestaurang, som har ett läge där man känner havsstänk från Altlanten.

Hotel Quinta da Marinha

Quinta da Marinha är en exklusiv golfanläggning som är vackert belägen vid Atlantkusten 40 km från Lissabons flygplats, ett par km från mysiga Cascais och Casinot i Estoril. Här finns olika typer av boenden, allt håller en mycket hög standard

Rum

Här finns 198 rum som håller en hög standard. Det finns bra faciliteter och välutrustade rum. Vill man rå sig själv och ha det lite mer rymligt kan vi rekommendera de fina, trivsamma villorna belägna vid klubbhuset, ett golfhål bort från hotellet.
De är riktigt mysigt inredda med ett vardagsrum med öppenspis, egen uteplats, stort kök, 1 eller 2 sovrum med badrum. Det ingår daglig städning och frukostbuffé både om man väljer Bungalows eller att bo på hotellet.

Restauranger

Vill man vara kvar på hotellet, finns ett bra och varierat utbud av restauranger. Inte minst måste man prova Quinta egna fiske restaurang Monte Mar som har ett spektakulärt läge vid havet. Det finns fri shuttel från hotellet hit.
Övriga restauranger är Five Pines, Klubbhus restaurang, Rocca, Cosi Fan Tutte, Bar Trent Jones, lounge och pool bar

Spa & Wellness

Både på det nya hotellet och Hotel Marinha finns det wellness och Spa. Här finns inomhuspool, bastu och möjlighet att få olka behandlingar. På Onyria Marinha kan du njuta av ett uppfriskande dopp i någon av inomhus- eller utomhuspoolerna. Det finns också tennisbanor och ett modernt gym med konditionsmaskiner.

Andra aktiviteter

Föutom golf som man spelar man på Resortens egna bana finns alla möjligheter för en aktiv semester.
Här finns ett stort Tennis & Racket Center där det finns riktigt bra banor för tennis och paddel.
Man bor även granne med ett mycket fint ridcenter där man kan hyra en häst och ta lektioner.
Det är en härlig miljö för löpning eller att utforska omgivningarna på cykel. Kusten är som gjord för olika vattensporter.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal

Quinta da Marinha

Det här är en trevlig parkbana designad av Robert Trent Jones. Den är belägen mycket vackert med flertal hål som har spektakulära vyer över Atlanten. Det är en varierande bana som tilltalar både hög och låghandikappare.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Lissabon flygplats 40 km
Cascais 4 km
Estoril 6 km