Vidago Palace

Golfpaket till Portugal, Vidago Palace

25/8-31/10 1/11-19/12
2/1-31/3
23/12-1/1
10/4-12/4 2020
1/4-9/4
13/4-30/6 2020
5 nätter i dubbelrum
Frukost
1 middag
3 greenfee(Vidago)
Fri tillgång till Spa Wellness area
7 795 7 4959 395 8 450
7 nätter i dubbelrum
Frukost
2 middagar
5 greenfee
Fri tillgång till Spa och Wellness område
11 450 10 99513 695 12 350
Det går att välja andra banor ca 1,5 h från hotellet( Estela, Oporto, Amarante och Ponte de Lima)

  • Francisco Carneiro flygplats 135 km
    Estela golf 141 km
    Oporto golf 161 km
    Amarante golf 96 km
    Axis Ponte de Lima golf 139 km

  • Vidago Palace

Golf med kunglig glans!
5* Vidago Palace från 1910 har en historisk atmosfär. Ursprungligen byggt till Portugals sista monark Kung Emanuel II, där han tillsammans med den portugisiska överklassen spenderade somrarna. Men det ville så illa att han aldrig fick tillfälle att inviga Vidago.

Vidago Palace Hotel


Det här historiska 5* hotellet är beläget mot Chaves nära den nord ostliga gränsen mot Spanien. Det här är en kurort känd för sitt hälsobringade vatten.

Rum

Här finns 70 eleganta rum som är vackert inredda. Det är mycket rymliga och välutrustade med allt man kan förvänta sig av ett hotell av den här klassen.

Restauranger

Här njuter man både av väldigt god mat som en vacker miljö. Vid hotellet kan man välja mellan den stora balsalen, vinterträdgården, klubbhuset , vinkällaren och poolbaren. Orten bjuder också på riktigt mysiga och prisvärda resturanger.

Spa & Wellness

Vidago har en lång tradition av Spa och hälsa. Här finns ett helt underbart spa, suveränt att spendera en stund efter golfrundan!

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Porto området har många lockande banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal

Vidago Palace Golf

Det här är en mästerskapbana som lever upp till USGA kriterier. Det är mycket fin och uppvuxen parkbana där man har lagt mycket omsorg till detaljarna på banan. Den är utmanande och omväxlande att spela med upphöjda greener, strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. 17 hålet, kallas Eagles´s Nest som är banan högsta punkt varifrån man har en spektakulär vy över det vackra lanskapet. Här finns en 340 m lång drivning range och bra träningsfaciliteter för närspel.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Francisco Carneiro flygplats 135 km
Estela golf 141 km
Oporto golf 161 km
Amarante golf 96 km
Axis Ponte de Lima golf 139 km

Saker att göra

PontedeLima

Ponte de Lima

En timme norr om Francisco flygplatsen ligger Ponte de Lima en otroligt charmig medeltida stad. Här finns pittoreska torg, smala slingrande gränder, massa mysiga restauranger. Här kan du stifta bekantskap med Vinho Verde ett vitt nästan grönskimrande vin som kommer härifrån. Det dricks likt rosé viner och riktigt, riktigt kallt.
Dourodalen

Douro dalen

Dourodalen kunde lika gärna kunna kallas den förtrollade dalen, så är skönhet och magi som dess landskap erbjuda. Dorodalens vinregion sträcker sig från Porto upp till Barca de Alva, och är den äldsta avgränsade vinregionen i världen. Ta tåget eller en båttur från Porto upp längs floden och njut av det hänföreande landskapet. Här finns otaliga alternativ om man vill beöka vingårdar och lära sig mer om vinerna. I Peso da Régua, finns ett bra museum, Douro Museum
Porto

Porto

Porto är en destination man måste ta sig tid att uppleva mer än golf. Det här är bland mycket annat portvinets hemvist. Vid Porto stad och den norra sidan av Dorofloden ligger kvarteret Vila Nova de Gaia, här alla portvinshusen samlade. Det ger en unik möjlighet att lära sig mer om Portvinets alla smaker, varför färgerna kan skifta från guldskimrade till djupaste rubinrött. Det är med stor stolhet som guiderna berättar om sina portviner som är omgärdade med histoira och tradition.
PontedeLima

Gerês

Njut av ett unikt och hisnande landskap i Peneda-Gerês nationalpark. Det är en värld för sig med en frodiga vegetationen i alla nyanser av grönt innehåller en skog av järnek, den enda i Portugal, och Gerês liljan, som lyser upp fälten med dess nyanser av violett-blå. Floden flyter genom Peneda, Soajo, Amarela och Gerês bergskedjorna och här finns flera dramatiska vattenfall.