Axis Ponte de Lima Golf Resort Hotel

Golfpaket till Portugal, Axis Ponte de Lima

1/9-30/12 1/1-24/7 2020
5 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagsgreenfee
3 095 3 395
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 dagsgreenfee
4 595 4 750
Tillägg för val av annan bana(Estela, Oporto, Amarante och Vidago) 215 kr

  • Francisco Carneiro flygplats 77 km
    Estela golf 59 km
    Oporto golf 104 km
    Amarante golf 104 km
    Vidago golf 139 km
  • Axis

Upptäck golf i norra Portugal
Längst upp i Portugal, nära gränsen mot Spanien, i ett vackert kuperat landskap med bergen i bakgrunden ligger Golfresorten Axis Ponte de Lima. Här njuter man av ett behagligt lugn med bara 2 km från den charmiga medeltida orten Ponte de Lima.

Hotel Axis Ponte de Lima


Ponte de Lima är den äldsta ”vila” i Portugal och ligger i hjärtat av ”Vale do Lima”. Det är en region fylld av historia, traditioner och unik matkultur. Det här trevliga 3* hotellet är beläget i ett ostört grönskande landskap mitt i Minho regionen, 1,5 km från Ponte de Lima och 70 km från flygplatsen. Det är ett modernt hotell byggt i två våningar.

Rum

Här finns 80 rum, utrustade med AC, minibar, TV, telefon och internet access.

Restauranger

Hotellet serverar traditionella rätter med typisk portugisisk touch. Migaitas och Eagle vid klubbhuset har en mycket fin miljö. Här finns både traditionella portugisiska rätter som det bästa av det internationella köket.

Spa & Wellness

Det finns en inomhus pool och gym vid hotellet.

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Porto området har många lockande banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal
Axis Golf

Axis Ponte de Lima

Man spelar i en grönskade oas, ett vackert landskap med vyer mot bergen. Det är en omväxlande och rätt kuperade bana med en hel vattenhinder. Banan är något tuff att gå så en golfbil kan rekommenderas.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Francisco Carneiro flygplats 77 km
Estela golf 59 km Oporto golf 104 km Amarante golf 104 km
Vidago golf 139 km

Saker att göra

PontedeLima

Ponte de Lima

En timme norr om Francisco flygplatsen ligger Ponte de Lima en otroligt charmig medeltida stad. Här finns pittoreska torg, smala slingrande gränder, massa mysiga restauranger. Här kan du stifta bekantskap med Vinho Verde ett vitt nästan grönskimrande vin som kommer härifrån. Det dricks likt rosé viner och riktigt, riktigt kallt.
Dourodalen

Douro dalen

Dourodalen kunde lika gärna kunna kallas den förtrollade dalen, så är skönhet och magi som dess landskap erbjuda. Dorodalens vinregion sträcker sig från Porto upp till Barca de Alva, och är den äldsta avgränsade vinregionen i världen. Ta tåget eller en båttur från Porto upp längs floden och njut av det hänföreande landskapet. Här finns otaliga alternativ om man vill beöka vingårdar och lära sig mer om vinerna. I Peso da Régua, finns ett bra museum, Douro Museum
Porto

Porto

Porto är en destination man måste ta sig tid att uppleva mer än golf. Det här är bland mycket annat portvinets hemvist. Vid Porto stad och den norra sidan av Dorofloden ligger kvarteret Vila Nova de Gaia, här alla portvinshusen samlade. Det ger en unik möjlighet att lära sig mer om Portvinets alla smaker, varför färgerna kan skifta från guldskimrade till djupaste rubinrött. Det är med stor stolhet som guiderna berättar om sina portviner som är omgärdade med histoira och tradition.
PontedeLima

Gerês

Njut av ett unikt och hisnande landskap i Peneda-Gerês nationalpark. Det är en värld för sig med en frodiga vegetationen i alla nyanser av grönt innehåller en skog av järnek, den enda i Portugal, och Gerês liljan, som lyser upp fälten med dess nyanser av violett-blå. Floden flyter genom Peneda, Soajo, Amarela och Gerês bergskedjorna och här finns flera dramatiska vattenfall.