Praia del Rey

Praia del Rey Marriott Resort 10/9-26/10 27/10-17/11 18/11-23/12
1/1-29/2 2020
24/12-31/12
1/3-4/4
12/4 -11/5 2020
5/4-11/4 2020
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee
8 095 7 795 6 695 7 895 8 250
The Village, lägenheter 10/9-26/10 27/10-17/11 18/11-23/12
1/1-29/2 2020
24/12-31/12
1/3-4/4
12/4 -11/5 2020
5/4-11/4 2020
7 nätter
2 sovrumslägenhet(2 delar)
frukost
5 greenfee
7 395 7 950 7 350 8 150 8 295
7 nätter
2 eller 3 sovrumslägenhet(4 eller 6 delar)
frukost
5 greenfee
6 395 6 295 5 750 6 395 6 495
Golf spelas på Praia del Rey och West cliffs

  • Lissabon flygplats 90 km
    Peniche 17 km
    Obidos 19 km
    Royal Obidos 0 km
  • Praia del Rey

Silver Coast norr om Lissabon är ett lugnt och fridfullt område med fantastisk natur, skyddade orörda stränder. Här finns en spännande historia, vacker arkitektur med medeltida borgar, ruiner, herrgårdar, kyrkor och gamla genuina byar. Här upplever man även den portugisiska köket när det är som bäst.

Praia d'el Rey

Praia d'el Rey är en känd och komplett golfresort belägen 60 km från Lissabons flygplats omgiven av golf och hav. Här finns olika möjligheter att bo.Resorten har hotell, tennisbanor, fotbollsplaner och egen affär. Direkt på anläggningen finns den egna banan Praia d'El Rey och precis intill ligger den spektakulära Royal Obidos banan.

The Residences

Det finns fina välutrustade lägenheter villor. Det passar utmärkt om man exempelvis är flera som vill bo ihop och man vill rå sig själv. Det finns många olika storlekar på lägenheterna och villorna från ett till fyra sovrum. De är anpassade för självhushåll med fullt utrustat kök med spishäll, ugn, microugn, diskmaskin, diskmaskin, brödrost. Så skulle man vilja stanna lite längre fungerar det utmärkt!
Praia del Rey Man bor riktigt bekvämt, allt håller en högklass och är trevligt inredda med ljusa färger. De finns de sakerna man behöver som TV med internationella kanaler, DVD spelare. Här är det lätt att umgås i de rymliga sällskaps-utrymmena.

The Mariott

Det lyxiga 5 * Mariott hotellet har ett underbart läge med direkt access till långa stranden. Utanför passerar även golfbanan Hotellet har 177 lyxiga rum (yta 35m2), 12 premium rum med havsutsikt, 8 suiter och junior suiter samt 1 president suit. I 22 st av rummen finns kommunikations- dörrar.

Restaurang

Det finns ett bra utbud av restauanger på Resorten. Golf klubben Links restaurang Zansibar På Marriott hotellet Romy Atlantic Grill, Ocean Lounge, The Cliffs och Sharx.

För ditt välbefinnande!

Njut av ett välutrustat fitness center, med uppvärmd inomhus- pool, Jacuzzi och bastu.Vid Kalyan SPA kan man välja mellan avslappnande massage eller skönhetsbehandling, manikur och pedikur eller exotisk kroppsbehandling, hydroterapi samt reflexologi behandling.

För en aktiv semester!

Här finns det mesta för en aktiv semester med välutrustat gym, simbassäng, erbjuder hotellet ett sportcenter som består av två tennis och två paddle banor, multisport banor, sport området samt en bowlingbana. Vid Óbidos lagunen finns ett bra utbud av vattensporter som vindsurfing, kitesurfing, catamaraning, paddling, wakeboard och vattenskidor. Vill man hålla sig på land, varför inte utforska de vackra omgivningarna på cykel.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal

Praia d'El Rey

Det är en är varierande bana med en blanding av härlig linksgolf utmed Altantkusten och några hål som slingrar sig igenom den typiska pinjeskogen. Här finns djupa bunkrar och stora ondulerade greener. Sanddynorna gör en skarp kontrast mot den frodiga fairwayn.
Fakta
West Cliffs Golf Course

West Cliffs

Naturskönt belägen vid Praia D’El Rey Golf Resort med storslagen vy över Atlanten och från varje hål. Banan smälter naturligt in i det havsnära landskapet och slingrar sig genom böljande sanddyner och med fairways kantade av pinjeträd. Banan är en utmaning när det gäller design och längd, men det finns många tees att välja mellan vilket gör den till en ärlig spelupplevelse oavsett spelnivå.
Fakta
Royal Obidos

Royal Obidos

Det här är en mycket vackert belägen mästerskapsbana med utsikt över Óbidos lagunen och kusten. Banan är designad av Seve Ballesteros, och den täcker ett generöst område. Det är en omväxlande park, skogs bana som är en rolig spelutmaning oavsett spelnivå. Här finns bra träningsmöjligheter med drivingrange, puttinggreen, chippinggreen och övningsbunker.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Lissabon flygplats 90 km
Peniche 17 km
Obidos 19 km
Royal Obidos 0 km

Silver kusten

Silverkusten

Silverkusten, här finns oländig, orörd och vild natur och en vacker kustlinje.

Lissabon

Man får inte missa en utflykt till Lissabon. Det är en stad med nästan konstant närvaro av solsken. Floden Tejo länkar ihop staden, Belém med den moderna delen av Parque das Nações. Den gamla city kärnan är fylld med vacker unik arkitektur som spelglar Lissabons långa historia. Det finns så många saker att se och göra i Lissabon.
fiskerestauranger

Mat

Attraktioner från regionen är de små resturangerna som finns i överallt speciellt i Peniche och Lourinhã/Porto Barcad som bjuder på enkla men underbart goda skaldjur och fisk rätter.
Sintra, ett världskultur arv

Sintra

Den unika staden Sintra ligger på ett 300 meter högt berg, Sintra har anor från 1100-talet då den bildades och är upptagen på Unescos världsarvslista.
Obidos

Obidos

Oacute;bidos ligger 10 km väster om Praia D´el Rey är en härlig medeltida stad som var en kunglig "brölloppsgåva" från Kung D. Dinis till sin nya Drottning Isabel till deras vigsel. Obidos är pittoresk stad med kullersten gator och färgstarka hus.
Hitstoria

Obidos

ilverkusten är rikt på historia, här hittar man historiska grottor, mooriska slott, romanska byar, akvadukter och broar, medeltida kyrkor, kloster och fästningar.