Montado Hotel & Golf Resort

Golfpaket till Montado 1/9-31/10 1/11-31/12 1/1-29/2 2020 1/3-31/5 2020
4 nätter i dubbelrum
Frukostbuffé
3 x 18 hål Montado
3 095 2 795 2 895 3 250
7 nätter i dubbelrum
Frukostbuffé
5 x 18 hål Montado
5 150 4 650 4 795 5 350
Tillval halvpenison inkl trerätters och 1 dryck 275 kr per person och dag
 • Lissabon flygplats 53 km
  GOLFBANOR
  Montado 0 km
  Quinta do Peru 35 km
  Aroiera 45 km
  Tróia 18 km (via färja)

Njut av en golfresa till en modern och bekväm golfanläggning mitt bland vingårdar utanför Lissabon

Montado Hotel & Golf Resort


Det är en modern 4* golfanläggning där hotellet designats av den kände arkitekten Tomás Tavira. Här bor du med golfbanan och golfträningsmöjligheterna utanför dörren.

Rum

Montado Golf Hotel har 93 rymliga och trevliga rum, alla med balkong med utsikt över golfbanan och det vackra landskapet. Rummen är utrustade med plattskärms-TV med satellitkanaler, kaffebryggare.

Restaurang

Restaurangen All In One har en fantastisk utsikt över Montado, och erbjuder utmärkta regionala rätter och det bästa internationella köket. Vid Pitch & Putt Bar kan njuta av dryck och lättare rätter.

Faciliteter

Som gäst vid hotellet har du fri tillgång till Zen SPA som är utrustad med en inomhuspool och ett massagerum. Vill du träna lite extra finns ett välutrustat fitnesscenter. Montado Hotel & Golf Resort erbjuder gratis Wi-Fi och gratis parkering.

Golf


Ett tips är att spela Tróia banan som ligger väldigt vackert på en halvö utanför Setúbal. Vi tar gärna fram ett förslag till dig.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal
Montado

Montado

Montado Golf Club är en naturskön platt parkbana beläget bland vingårdar. Banan grundades redan 1992 men genomgick en grundlig renovering och återinvigdes år 2006. Det är populärbana som har varit värd för flera större tävlingar. Banans utmaningar ligger främst i det stora antalet vattenhinder och relativt smala fairways. Banans signaturhål är det 18 hålet med en läcker ö green.

Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Lissabon flygplats 53 km
GOLFBANOR

Montado 0 km
Quinta do Peru 35 km
Aroiera 45 km
Riba golf 51 km
Santo Estevao 60 km

Krydda din golfresa!

Setúbal-halvön, i Portugal, har en stark vintradition. Regionen producerar viner av utmärkt kvalitet. Här finns flera vingårdar som välkomnar gäster för vinprovningar. Vi kan varmt rekommendera José Maria da Fonseca som tillverkat viner sedan 1834 som klassiska Setúbal Moscatel.

Sesimbra

Sesimbra,ligger i en mycket vacker region strax utanför Lissabon vid foten av Serra da Arrábida och det unika naturreservatet Parque da Arrabida som är ett paradis för naturälskare. Det är ett känt naturområde som erbjuder vackra vandringsleder, mycket vattensporter och dykning.

Lissabon

Man får inte missa en utflykt till Lissabon. Det är en stad med nästan konstant närvaro av solsken. Floden Tejo länkar ihop staden, Belém med den moderna delen av Parque das Nações. Den gamla city kärnan är fylld med vacker unik arkitektur som spelglar Lissabons långa historia. Det finns så många saker att se och göra i Lissabon.