Vila Galé Cascais

Golfpaket till Vila Galé Cascais 1/1-28/2 29/2-27/3 28/3-30/4 1/5-29/5
4 nätter i dubbelrum
Frukost
3 dagars golfpass
4 195 4 750 4 850 4 995
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 dagars golfpass
6 695 7 595 7 795 7 995
Golfpass välj mellan Belas, Estoril, Lisbon, Penha Longa, Beloura, Quinta da Marinha, en gång per bana.
 • Lissabon flygplats 35 km
  Cascais 0 km
  Estoril 5 km
  GOLFBANOR
  Golf do Estoril 4 km
  Quinta da Marinha 5 km
  Oitavos Golf 5 km
  Penha Longa 10 km
  Beloura 17 km
  Belas 28 km
  Lisbon Sports Club 25 km

Cascais en pärla!
Cascais utanför Lissabon är en underbar golfdestination. Här bor med ett perfekt läge med promenadavstånd till restauranger och butiker i Cascais. Man har många underbara banor att välja mellan i området.

Vila Galé Cascais

Det här är ett modernt bekvämt hotell som har ett bra läge vid Cascais marina med promenadavstånd till de charmiga gågator, mysig torg där man kan njuta av folklivet. Mindre än 10 minuter bort från hotellet ligger Estoril med det största Casinot i Europa.

Rum

Vila Galé Cascais Hotel har 233 rymliga ljusa rum varav flertalet har en fantastisk havsutsikt. Alla rum har balkong.

Restaurang

Du äter gott i hotellets restaurang som erbjuder det bästa av portugisiska köket, med alla smaker av havet. Vila Galé CascaisDet finns ett härligt poolområde.
I golfpaketet till Vila Galé spelar man golf på olika banor runt om Cascais och Estoril.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal

Quinta da Marinha

Det här är en trevlig parkbana designad av Robert Trent Jones. Den är belägen mycket vackert med flertal hål som har spektakulära vyer över Atlanten. Det är en varierande bana som tilltalar både hög och låghandikappare.
Fakta

Oitavos Golf

Det här är en underbar mästerskapsbana som ligger mycket naturskönt vid Atlanten och med Sintrabergen som bakgrund. Banan används för Portugese Open och är en av de absolut bästa! Banan har inga vattenhinder däremot kantas den välskötta fairwayn av en utmanande ruff av ljung.
Fakta

Penha Longa Atlantico

En suverän mästerskapsbana som flertal gånger stått värd för Europatouren. Den ypperligt välskötta banan ligger som i ett sagolandskap är klassat som världsnaturarv. I bakgrunden ser man de siluetten Sintra bergen med siluetten av mäktiga Sintra slottet. Faciliteterna håller toppklass där finns bla pool i omklädningsrummen.
Fakta
Estoril

Golf do Estoril

En av den äldsta och en av de mest kända banorna i Portugal. Banan var under flera år värd för Portugal Open. Banan ligger över Cascais och från klubbhuset har man en härlig utsikt över staden och Atlanten. Det är en utmanande parkbana med spännande layout.
Fakta
Belas Golf Course

Belas Golf Course

Banan ligger mellan Belas och Queluz, i Carregueira bergen. Det är en omväxlande bana där de första 9 hålen löper genom ett korsar ett orört landskap, och in rundan går genom en dal som omgärdas av nybyggnationer. Det är en relativt kuperad bana.
Fakta
Lisabon Sport Club

Lisbon Sports Club

Det här är en av de äldsta banorna i Portugal. Banan är designad av Hawtree & Sons. Det är en spännande uppvuxen och rätt kuperad parkbana. Fairway kantas av tät uppvuxen skog. Här finns ett charmigt klubbhus med en genuin engelsk atmosfär. Väggarna skvallar om dess långa golfhistoria.
Fakta
Pestana Beloura

Pestana Beloura

Banan som är en trevlig utmaning för golfare på alla nivåer löper genom ett böljande landskap med vacker utsikt mot Sintra bergen. Det är en trevlig parkbana med över 40.000 eukalyptus, ekar, tallar, magnolia, palmer som har planterats. Vatten kommer i spel på många av hålen när de slingrar sig mellan olika sjöar och vattendrag som gränsar till fairways. Banan kompletteras av utmärkta träningsfaciliteter och kvalificerade lärare.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta
AVSTÅND
Lissabon flygplats 35 km
Cascais 0 km
Estoril 5 km
GOLFBANOR
Golf do Estoril 4 km
Quinta da Marinha 5 km
Oitavos Golf 5 km
Penha Longa 10 km
Beloura 17 km
Belas 28 km
Lisbon Sports Club 25 km