Pestana Dom João

Golfpaket till Pestana Dom João II 1/1-14/2 15/2-29/2 1/3-31/3 1/4-8/4
12/4
26/9-30/9
9/4
16/4-22/5
16/9-25/9
7 nätter i dubbelrum med landvy
Frukost
5 x 18 hål
4 450 5 350 5 595 5 750 6 250
Golf, välj mellan Pestanas banor:
Pinta
Gramacho
Alto
Silves
Vila Sol

Tillval
Halvpension 225 kr per person och dag,

tips! Uppgradera till havsvy tillägget är mellan 500 - 650 kr per person och vecka
sol och strand

 • Faro flygplats 75 km
  Alvor 3 km
  Portimão 8 Km
  Lagos 22 Km

  GOLF
  Alto G & CC 3 km
  Golf Vale da Pinta 24 Km
  Golf Quinta do Gramacho 13,4 Km
  Vila Sol 57 km
 • Pestana Dom Joao

Njut av golf och de bästa stränderna på Algarve kusten!
Här bor du direkt vid Alvor Beach, en av Algarve kustens bästa stränder och har nära till flera fina golfbanor. Efter en skön golfdag har du tid att upptäcka Algarves mysiga små pittoreska fiskebyar.

Pestana Dom João II

Det här är en 4-stjärnig hotellanläggning med utmärkt läge. Du har den suveräna stranden framför hotellet, gångavstånd till mysiga fiskebyn Alvor som lockar med flera trevliga restauranger.

Rum

Hotellet har 247 ljusa och modernt inredda rum, alla har balkong eller terass. Vid hotellet finns internetanslutning.

Restauranger

Här finns flera restauranger som Pavilhão do Reis im som serverar frukost och halvpensions middagar. Retiro do Rei – är en Snack-Bar vid poolkanten, Atlântico – serverar en Portugisisk & internationell meny, Cabana-Marché - Ocean snackbar på stranden öppen från maj till oktober. Vissa kvällar är det underhållning med levande musik i Bar do Príncipe. Restaurangen bjuder på à la carte, buffé på kvällen och snacks för lätta måltider. Snacks och cocktails finns i en av de 3 barerna, varav 2 är endast öppen sommartid.

I trädgården finns ett trivsamt område med havsvattenpool och solterrass med solsängar. Från trädgården har man direkt anslutning till den underbara stranden som är en de allra bästa på hela Algarve kusten.

Spa & Wellness

Efter en dag på golfbanan är det skönt att koppla av i en uppvärmd inomhus pool, bastu, turkiskt bad, kanske ta en massage behandling. Vill man aktivera sig ytterligare finns ett välutrustat gym.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här vid Algarve finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal

Alto

Banan är något mer utmanande än den verkar på pappret, de flesta greenerna är ​​upphöjda, smala fairways. Det finns en många dog legs som kan vara en riktig utmaning för långtslående spelare om man vill chansa lite. Utan att vara en mästerskapsbana, är Pestana Alto Golf en trevlig semesterbana.
Fakta

Quinta do Gramacho

En utmanande och variationsrik 18-hålsbana belägen i Carvoeiro. Det öppen parkbana med en del uppvuxna träd och anlagda vattenhinder som kräver en genomtänkt spelstrategi. Man har designat banan att det finns 27 greener och ett stort urval av tees som gör att det är en ny upplevelse varje gång man spelar Gramacho.
Fakta

Vila Sol

Den engelska arkitekten har behållit den ursprungliga karaktären i landskapet när han designade hålen. Banan löper genom en något kuperad miljö. Det är en omväxlande och rolig bana att spela som är en utmaning både för hög och låghandikappare.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta