Onyria Palmares

Golfpaket Onyria Palmares 1/1-31/1 1/2-29/2 1/3-30/4 1/5-31/5
7 nätter i dubbelrum
Frukost
5 greenfee Palmares
8 450 9 395 10 395 12 250
sol och strand

  • Faro flygplats 89 km
    Lissbon airport 300 km
    Portimão 22 Km
    Lagos 5 Km
    Palmares Golf Club 0 km

Onyria Palmares Beach House Hotel är vackert beläget vid den unika Palamers banan 27 hål, designade av den legendariska Robert Trent Jones II. Med ett högt läge med strålande utsikt över Atlanten och Meia Praia.

Onyria Palmares Beach House Hotel

Onyria Palmares är vid intill Palmars banan med närhet till charmiga Lagos i den västra delen av Algarve.
De 20 rummen, inklusive 2 sviter, är alla inredda i mjuka färger och med rymliga balkonger utformade för att bilda en panoramautsikt över den fascinerande Lagosbukten och den långa stranden i Meia Praia, som sträcker sig från floden Ria de Alvor till Lagos. Du kan även följa golfen live från balkongen.
I restaurangen har en avslappnad, välkomnande atmosfär och toppklass service. Vid restaurangen kan du uppleva ett kök med smaker av Medelhavet med de lokal producerade råvaror. Bar lounge är en härlig mötesplats där du kan smaka en av de många tillgängliga drinkar medan njuter av den fantastiska utsikten från terrassen.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här vid Algarve finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal

Palmares Golf

Det här är ny spektakulär links bana som redan blivit mycket uppmärksammand och omtalad. Den är otroligt vackert belägen vid Lagos. Designad av Robert Trent Jones. Banan är uppdelad på 3 9 hålsslingor. Banan är designad med tanke på de högsta internationella Tourerna i åtanke samtidigt ska det vara en trevlig golfupplevelse för medlemmar och turister.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

AVSTÅND
Faro flygplats 89 km
Lissbon airport 300 km
Portimão 22 Km
Lagos 0 Km
Palmares Golf Club 5 km