Nau Salgados

Salgados Vila das Lagoas 16/9-31/5 2020
7 nätter i tvåsovrumslägenhet(2 delar)
självhushåll
5 dagsgreenfee
6 295
Salgados Dunas Suites 16/9-31/10 1/11-30/11
1/3-31/5 2020
7 nätter i dubbelrum
dubbelrum med frukost
5 dagsgreenfee
7 350 6 195
Salgados Palm Village 16/9-31/10 1/11-30/11
1/3-31/5 2020
7 nätter i Suite
All Inclusive
5 dagsgreenfee
Fri shuttle till golfbanorna Morgado och Alamos
10 895 10 595
Longstay, Vila das Lagoas 15/9 - 31/5
2020
14 nätter i 2 sovrums lägenhet, 2 personer delar
8 dagsgreenfee
9 050
21 nätter i 2 sovrums lägenhet, 2 personer delar
12 dagsgreenfee
12 895
28 nätter i tvåsovrums lägenhet
16 dagsgreenfee
16 950
Det ingår fri parkering, Wifi i lägenheterna. Städning 2 ggr i veckan. Transfer till golfbanorna Morgado och Alamos, bokas på plats och i mån av tillgång. Starttiderna är 8.00-8.30 vid Salgados, 7.30-8.00 Alamos eller Mordago samt efter kl 13.00. Det ingår fri dagsgreenfee, där 2a rundan bokas på plats.
lonstayspasol och strand

  • Faro flygplats 45 km
    Albuferia 8 km  
    GOLF
    Salgados 2 km (med bil, kan gena över området)  
    Morgado, Alamos 33 km
  • NAU Salgados

Salgados en pärla på Algarvekusten!
Vill du bo i en modern rymlig lägenhet med självhuhåll, bekvämt hotellrum med halvpension eller lyxig suite med All inclusive?
Här på NAU vid Salgados väljer du det som passar dig! Resorten är underbart placerad mellan golfbanan och den milslånga stranden. Det finns ytterligare två banor som du kan välja att spela under din vistelse, dit ingår transfer.

Lägenhetsalternativ - Vila das Lagoas

Perfekt för Longstay!

Stanna en vecka eller hela vintern! Det här är ett lägenhetshotell beläget nära stranden och gångavstånd till Salgados banan som är perfekt för ett longstay! Det är ca 45 minuter till Faros flygplats.

Boende

Rummen är bra planerade och rymliga och det är separat sovrum. Det ingår städning och byte av lakan två gånger i veckan. Internetuppkoppling finns tillgängligt i lobbyn.
Lägenheterna byggdes 2008 så all utrustning är modern. Här finns spis, ugn, micro, tvättmskin, diskmaskin. Här finns köksredskap och utrustning som krävsför självhushåll.
Det är en ljus och öppen planlösning. Sällskapsdelen har matplats, soffa och TV.
På området finns flera pooler, solstolar parasoller och handdukar. Du har också, mot en kostnad på 10 EUR/dag, tillgång till SPA-avdelningen på ”Salgados Grande Hotel” som ligger ca 5 minuters gång från lägenhetsområdet. Här finns en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, samt olika typer av bastu. Öppettiderna är 10.00–18.30.
På området finns även ett stort utbud av andra aktiviteter som att hyra cyklar, djuphavs fiske, dykning, segling etc. Från lägenheterna är det en kort promenad ner till den underbara stranden som lockar till timslånga promenader!

Hotell alternativ, Salgados Dunas Suites

Välj frukost eller halvpension

Hotellet ligger granne med ovanstående lägenhetshotell precis vid sanddynerna med direkt accesss till havet. Det här moderna hotellet består av 6 olika byggnader med totalt 153 rum. Dunas Suite går i samma fina stil som de övriga NAU hotellen. Alla de stora välutrustade rum har en generös balkong med en underbar havsvy.
Vid Salgados Dunas Suite kan vi välja om du önskar frukost, halvpension eller All Inclusive Drinks som innebär att du förutom halvpensionen har fri dryck från kl 17 - kl 12.NAU Palm Village Hotell

Med All Inclusive!

Palm Village direkt granne med de övriga två hotellen med ett bra läge till golfbanan och den vackra stranden. Hotellet är nyöppnat och erbjuder 283 moderna, rymliga suiter eller familjerum (minsta är 74 kvm!).
Alla rummen har en stor balkong.

Här vid Palm Village finns All Inclusive med frukost, morgon snacks, lunch, eftermiddags snacks, middag, "nattamat", dryck (öl, husets vin, läsk, lokala spritsorter, kaffe och te )
En av golfbanorna, Salgados, som ingår i paketet ligger alldeles intill. De övriga två Morgado och Alamos ligger 33 km från lägenheterna.

Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här vid Algarve finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal

Salgados Golf Club

Det här är en utmanande linksbana belägen vid sanddynorna strax ovanför den milslånga sandstranden Praia Grande. Mycket av banans utmaning ligger i de strategiskt placerade vattenhindrerna. Banans öppna karaktär gör att havsvinden blir något att räkna med.
Fakta

Golfe do Morgado

Banan ligger brevid Alamos banan, mycket vackert inbäddad i bergen i det här mycket lugna området på Algarve kusten. Den här lite kuperade parkbanan som har fem par 5, nio par 4: s och fyra par 3: s. Förutom dess längd, har banan imponerande stora greenområden. Det finns en del sjöar och en rad strategiskt placerade bunkrar.
Fakta

Golfe Alamos Golf

Golfbanan ligger naturskönt med hänförande vyer över över Monchique bergen, vattenreservoaren och vingården. Här spelar man i en nästan orörd natur med getter som betar intill banan. Det är en omväxlande bana och är rolig bana att spela. Banan är placerade av norra delen av CS Morgado do Reguengo Resort. Banan skiljer sig på layouten med oregelbundna, smalare fairways än CS Morgado Golf, och varje hål är väl avgränsad med inhemska träd. Greenerna är mindre jämfört med Morgado men mer ondulerade.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

AVSTÅND
Faro flygplats 75 km
Alvor 3 km
Portimão 8 Km
Lagos 22 Km
GOLF
Salgados 2 km (med bil, kan gena över området)  
Morgado, Alamos 28 km

Salgados Vila das Lagoas


Salgados Dunas Suites

Salgados Palm Village