Club Marina

Golfpaket Marina Club 1/1-31/1 1/2-30/4 1/5-30/6
7 nätter i ensovrums lägenhet
Frukost
5 greenfee Palmares
6 395 7 550 7 795
Longstay Marina Club 1/11-30/4
Longstay 28 nätter ensovrumslägenhet (2 delar)
16 rundor på Palmares
daglig städning
Fritt Wifi
Transfer till Palmares banan
Tillgång till Spa(gym, bastu, inomhuspool och jacuzzi)

17 150

Grupprabatt om fler än 8 personer, kontakta Golf Joy för ett förslag till din grupp
lonstay

  • Faro flygplats 89 km
    Lissbon airport 300 km
    Portimão 22 Km
    Lagos 0 Km
    Palmares Golf Club 5 km
  • Marina Club

En riktig pärla på Algarve kusten!
Vid den fina marinan, mitt i Lagos bor du riktigt bekvämt golfen spelar du på den spektakulära Palmares banan. Det här är det bästa av Algarve!

Marina Club Lagos Resort

Marina Club har ett härligt läge vid den historiska fiskebyn Lagos i den västra delen av Algarve. Det är till den här delen av Algarve man ska resa om man vill uppleva det ”riktiga” Portugal med pittoreska städer, fiskeläger och orörda naturliga stränder.
Marina Club ligger med promenadavstånd till Lagos mysiga centrum. Här är det är liv och rörelse året om. Staden karaktäriseras av den stora marinan, de smala kullerstensgatorna, många torg med uteserveringar och härliga restauranger.

Rum

Marina Club är ett modernt hotell som både har sviter, studios och lägenheter. Hotellet, som ligger direkt vid marinan, är byggt i låga längor, av lägenheter och sviter, som ramar in det fina poolområdet. Studios och lägenheterna är bra planerade med ljus och öppen planlösning. Boendet för longstay är i ensovrums-lägenheter som har ett separat sovrum, en sällskapsdel och kitchenett. Sovrummen har två enkelsängar. Sällskapsdelen har matplats, soffa och TV. Kitchenettdelen är utrustad med spis och mikrovågsugn. Här finns köksredskap och utrustning som krävs för självhushåll. Det ingår daglig städning. Det finns fritt WiFi på hotellet.

Restaurang

Way Point Restaurant ligger mellan poolen och Marina de Lagos, med terrasser som vetter mot var och en av dem. Här erbjuds en meny med medelhavssmaker.
Efter en dag på golfbanan kan du koppla av i inomhuspoolen, jacuzzi och bastun. Från Marina Club är det en kort promenad ner till den underbara stranden Meia-Praia.
Det här är ett förslag på golfen för din golfresa. Här vid Algarve finns ett stort utbud av riktigt fina banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Portugal

Palmares Golf

Det här är ny spektakulär links bana som redan blivit mycket uppmärksammand och omtalad. Den är otroligt vackert belägen vid Lagos. Designad av Robert Trent Jones. Banan är uppdelad på 3 9 hålsslingor. Banan är designad med tanke på de högsta internationella Tourerna i åtanke samtidigt ska det vara en trevlig golfupplevelse för medlemmar och turister.
Fakta

Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta

AVSTÅND
Faro flygplats 89 km
Lissbon airport 300 km
Portimão 22 Km
Lagos 0 Km
Palmares Golf Club 5 km