Warszawa, Sobienie Królewskie Hotel

Golfpaket till Warszawa, Sobienie Królewskie Hotel
3 nätter i dubbelrum
frukostbuffé
2 middagar
3 dagsgreenfee
fria rangebollar
Ny hemsida är på gång, nya priser inom kort, kontakta oss för pris
5 nätter i dubbelrum
frukostbuffé
4 middagar
5 dagsgreenfee
fria rangebollar
6 095

  • Warszawa 48 km
    Flygplats 50 km

Golfweekend till Warszawa, Polen
Kombinera golf, avkoppling med Warsawas utbud av kultur, historia, shopping och nöjesliv. Här bor du med allt samlat på en plats vid den eleganta Sobienie Królewskie anläggningen.

Sobienie Królewskie Golf & Country Club


Hotellet är beläget i ett vackert landskap nära Vistula dalen i Sobienie Szlacheckie, bara 50 km från centrala Warsawa. Det eleganta hotellet från 1800-talet har varsamt renoverats där stor omsorg har tagits till detaljer.

Rum

Sobienie Królewskie Hotel har 77 eleganta, bekvämt inredda rum och sviter med en vacker utsikt över den stora parken som omger hotellet.

Restauranger

Hotellet har en elegant restaurang som under dagen erbjuder från en riklig frukost buffé, lunch och middagar. Menyn står polska och internationella rätter. Här finns även en trevlig bar med storbild TV och en lugn avkopplande atmosfär.

Aktiviteter

Som gäst kan du fritt använda poolen och det lyxiga Oriental Spa området. Här finns ett brett utbud av massage, ritualer och ansikts-och kroppsbehandlingar. Sobienie Królewskie Hotel har en uppsjö av attraktioner för alla, förutom golfbanan finns här hästar flygskola, Wellness & Spa Centre och tennisbanor.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Polen
Sobinie

Sobienie Królewskie Golf & Country Club

Golfbanan är designad av den engelska Ford Golf Design Group. Banan har en tydlig engelsk links karaktär. Man ville skapa en banan som redan från början gav ett moget intryck och det målet har uppnåtts. Banan löper genom ett mjukt böljande landskap. Tallar, björkar och ljung och en ruff med tjockt gräs kantar fairways. Banan har några upphöjda greener, inspel kantade av vattenhinder som belönar ett strategiskt spel. Banan är en rolig spelupplevelse för både avancerade spelare och nybörjare.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Warszawa 48 km
Flygplats 50 km