Sierra Golf Resort

Golfpaket till Sierra Golf Resort

3 nätter i lägenhet
Halvpension
3 dagsgreenfee Sierra Golf inkl hyrvagn
4 295

Enkelrumstillägg 225 kr per natt och person, Transfer färja eller flygplats T&R 400 kr per person. Lokal skatt tillkommer om 1 Euro per person och dag och betalas på plats. Middag och frukost serveras i klubbhuset.


  • Gydynia 28 km
    Gdansk 50 km
    Gdansk flygplats 40 km
    Wejherowo 3 km
    Sopot 35 km
  • Sierra Resort

Sierra Golf Resort en pärla i Polen!
Alldeles nya, rymliga lägenheter, topp bana utanför dörren och i hjärtat av trestadsområdet - kan det bli bättre?

Sierra Golf Resort

Sierra ligger i området som kallas Trestadsområdet, av grannstäderna - Gdansk, Sopot och Gdynia Det är en region som är rik på intressanta turistattraktioner och platser som erbjuder underhållning, breda långa sandstränder som lockar många turister från hela världen. Här på Sierra Golf kan man njuta av ett helt nybyggt boende med rymliga fina lägenheter intill den förstklassiga golfbanan. Hit till Sierra Golf resort tar man sig enklast med färja från Karlskrona till Gdynia (28 km), från Nynäshamn till Gdansk (50 km) eller med flyg från Göteborg, Skavsta eller Malmö (Gdansk airport 40 km).

Lägenheter

Här finns 26 helt nybyggda lägenheter med 1,2 eller 3 sovrum. Lägenheterna är rymliga och välutrustade. Alla lägenheter har toalett/dusch och ett fullt utrustat kök.

Restauranger

Restaurang och reception ligger vid Sierras stora (1000 m2) klubbhus runt 100 m från lägenheterna. Klubbhuset har en kaffebar, två barer,restaurang, bibliotek, biljardbord och en stor terrass. Klubbhuset har trots att det är mycket modernt en engelsk atmosfär. I restaurangen kan du smaka medelhavsmat och traditionella polska rätter. Det är en kombination av rustika och lite mer eleganta rätter. Menyn åtföljs av ett bra urval av viner och det finns ett rikt utbud av Single Malt.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Polen

Sierra Golf Club

Det här är en riktigt fin mästerskapsbana med en brittisk parkkaraktär med en mängd inplanterade träd, prydnadsbuskar och blommor. Banan har många vattenhinder och smart placerde fairwaybunkrarna som fångar upp ogenomtänkta slag från tee. Klubben arbetar mycket målmedvetet och konsekent på att ha en bana i toppskick året under hela golfsäsongen. Fairways,teeboxar och greener är noga underhållna.
Här finns bra träningsmöjligheter meddrivingrange under tak, putt- och chippområde.
Fakta


Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta


AVSTÅND
Gydynia 28 km
Gdansk 50 km
Gdansk flygplats 40 km
Wejherowo 3 km
Sopot 35 km