Sand Valley

Golfpaket till Sand Valley

1/1-31/12
sön-tor
1/1-31/12
fre-lör
2 nätter i dubbelrum
1 välkomstmiddag
frukost
2 dagsgreenfee på Sand Valley
transfer flyg eller färja (Gdynia)
välkomstdrink
hyrvagn
rangebollar
välkomstpaket
3 650 3 995
3 nätter i lägenhet för 4 personer
frukostbuffé
3 dagsgreenfee
Transfer flygplats eller färjeläge Gdynia
Välkomstdrink
Hyrvagn
4 350 4 695

Paketen till SandValley gäller om man är 4 personer. Kontakta oss gärna om ni är färre än 4 så tar vi fram ett förslag.
Lokal skatt tillkommer om 1 Euro per person och dag och betalas på plats.


  • Gydynia 110 km
    Gdansk 80 km
    Gdansk flygplats 90 km
  • Sand Valley

Golflyx i Polen
Upplev Sand Valley Golf Resort, en golfanläggning med lyxigt boende i moderna villor intill topp rankad mästerskapsbana. Service och bemötande i absolut världsklass!

Sand Valley Golf Resort

Det här fina golfresorten är en av de få golfanläggningarna i Polen som erbjuder lyxigt boende i omedelbar närhet till golfbanan för att garantera högsta möjliga golfupplevelse.
Sand Valley Golf Resort är ostört beläget 10 mil från färjeläget I Gdynia och Gdansk Airport.

Boende

Resorten omfattar ett stort 80 hektar stort område på den pittoreska polska landsbygden. Sand Vally banan som rankas bland topp 200 i Europa. Här finns moderna, lyxiga skandinaviskt designade villor med 4,6,8 och 12 bäddar med sammanlagt 100 bäddar. De nybyggda villorna håller en mycket hög standard. De har fullt utrustat kök, sänglinne, handdukar, trådlöst internet, satellit TV, bastu, uteplats och en del villor har pool/utomhus jacuzzi.

Restaurang

Här äter man gott vid den moderna restaurangen Finka. Belägen på den polska landsbygden innebär att råvarorna är färska och lokalt producerade. På menyn står ett urval av internationella och traditionella rätter. Kvalitetskött, hamburgare och kryddig kyckling vingar är populära.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Polen
SandValley

Sand Valley

Sand Valley är en mästerskapsbana som sträcker över 80 hektar i det pittoreska polska landskapet. Banan har utsetts av Golf World som TOP 200 bana i Europa och varit värd för flera prestigefyllda tävlingar. Banan är en variationsrik inland links med breda fairways, stora waste områden, utmanade snabba greener. Här finns även 6-håls korthåls bana,driving range under tak och en stor putting green.
Fakta
AVSTÅND
Gydynia 110 km
Gdansk 80 km
Gdansk flygplats 90 km