Hotel Rezydent

Golfpaket till Hotel Rezydent 1/1-30/4 1/5-30/6
1/9-30/9
1/7-31/8
2 nätter i dubbelrum
frukostbuffé
2 greenfee (Sierra , Postolowo)
2 495 2 950 3 195
3 nätter i dubbelrum
frukostbuffé
2 greenfee (Sierra , Postolowo)
3 095 3 750 4 095

Lokal skatt tillkommer om 1 Euro per person och dag och betalas på plats.


  • Gydynia 11 km
    Gdansk 11 km
    Gdansk flygplats 16 km
    Golf & CC, Postolowo 51km
    Sierra Golf Club, Wejherowo 38 km
  • Hotel Rezydent

Upplev golf i »Polens St Tropez«-Sopot
Den idylliska kurorten Sopot är vackert belägen på en höjd vid kusten och sträcker sig från skogen i norr ner mot en vit lång strand med kristallklart vatten i söder. Härifrån har man nära till riktigt fina golfbanor.

Rezydent Sopot


Det här är ett charmigt 5* boutiqueklass, beläget i hjärtat av staden, bara 500 meter från den breda sandstranden och piren i Sopot, den berömda gågatan Monte Cassino. Hit till Sopot tar man sig enklast med färja från Karlskrona till Gdynia (11 km), från Nynäshamn till Gdansk (40 km) eller med flyg från Göteborg, Skavsta eller Malmö.

Rum

Hotellets eleganta interiör återspeglar Sopots charm och ädla tradition från 1920-talet, vilket skapar en förfinad atmosfär. Här finns 64 omsorgsfullt inredda rum som harmoniskt kombinerar snygga möbler, fina tyger, mjuka mattor med moderna faciliteter, te-och kaffekokare, strykmöjligheter, Wi-Fi. Rummen har en rymlig klädkammare, ett lyxigt badrum och gratis internet.

Restauranger

Rezydents restaurang Pasjami erbjuder europeiska rätter och vissa lokala specialiteter.
Rezydent Sopot ligger intill den berömda gatan Bohaterów Monte Cassino och den kända piren. Under din vistelse kan du koppla av i gymmet där professionell utrustning och finsk bastu erbjuds utan extra kostnad. Hotellet har även en massagesalong. Rezydent Sopot ligger intill den berömda gatan Bohaterów Monte Cassino och den kända piren.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Polen

Sierra Golf Club

Det här är en riktigt fin mästerskapsbana med en brittisk parkkaraktär med en mängd inplanterade träd, prydnadsbuskar och blommor. Banan har många vattenhinder och smart placerde fairwaybunkrarna som fångar upp ogenomtänkta slag från tee. Klubben arbetar mycket målmedvetet och konsekent på att ha en bana i toppskick året under hela golfsäsongen. Fairways,teeboxar och greener är noga underhållna.
Här finns bra träningsmöjligheter meddrivingrange under tak, putt- och chippområde.
Fakta
Postolow

Postolow Golf Club

Banan ligger mycket vackert och ligger i ett spännande landskap. Det här är en variationsrik mästerskapsbana med en bra layout.
Fakta

AVSTÅND
Gydynia 11 km
Gdansk 11 km
Gdansk flygplats 16 km
Golf & CC, Postolowo 51 km
Sierra Golf Club, Wejherowo 38 km