Hotel Villa Pacoldi

Golfpaket till Hotel Villa Pacoldi ;
3 nätter i dubbelrum
frukostbuffé
fri golf på Krakow
2 695
4 nätter i dubbelrum
frukostbuffé
fri golf på Krakow
3 295
7 nätter i dubbelrum
frukostbuffé
fri golf på Krakow
4 950
Lokal skatt tillkommer om 1 Euro per person och dag och betalas på plats.

  • Krakow 30 km
    Flygplats (KRK) John Paul II Airport Krakow-Balice 26 km
    (KTW) Pyrzowice Airport 86 km
  • Villa Pacoldi

Golfweekend till Krakow, Polen
Här kombinerar du historia och kultur med Polens forna kungliga huvudstad tillsammans ett trevligt boende vid den vackert belägna golfbanan Krakow Valley G & CC.

Hotel Villa Pacoldi

Det här är en av de största golfresorterna i Centraleuropa. Anläggningen ligger pittoreskt beläget i utkanten av Jurassic dalarna, bara 30 km från Krakow och 60 km från Katowice, mellan två internationella flygplatser.

Rum

Det här är ett bekvämt, tre stjärnigt hotellet med 16 rymliga rum som är utrustade med luftkonditionering, badrum, TV, minibar och med tillgång till internet.

Restauranger

Hotellet har en elegant restaurang som serverar utmärkta polska och internationella rätter. Det är en riktigt mysig atmosfär i restaurangen. Här serveras även goda drinkar. På terassen kan man njuta i solen efter en bra golfrunda!

Aktiviteter

Området täcker en yta på 160 hektar här finns en mästerskap 18-håls bana, en förstklassig Driving Range, Academy Course, skjutbana. Här finns en ridklubb, konferenscenter och ett vintersport center med skidliftar. I närheten finns många lokala sevärdheter som historiska byggnader, slott och parker. Det är även nära att besöka de kända saltgruvorna eller Auschwitz.
Det här är förslag på hur du kan lägga upp din golfresa. Här finns många härliga banor, är det någon annan du är nyfiken på och vill spela så skräddarsyr vi gärna ditt paket! Ta en titt på övriga banor i vår golfbaneguide.
Golfbanor i Polen

Krakow Valley Golf & Country Club

En mästerskapsbana som ligger på en yta av 160 hektar. Amerikanen Ronald Fream designade banan enligt alla de krav som ställs för att kunna hålla i internationella tävlingar. De breda och böljande faiwaysen är omgiven av en tät skog där sneda slag kan bli förödande. Det finns flera tee avstånd som välkomnar både nybörjare och avancerade spelare.
Fakta

Visa Golf Joy Travel resmål på en större karta

AVSTÅND
Krakow 30 km
Flygplats (KRK) John Paul II Airport Krakow-Balice 26 km
(KTW) Pyrzowice Airport 86 km