Golf i Polen

Polen

historia, bra prisvärd shopping och helt fantastiska stränder!

Vila upp dig i ett skönt spa efter en dag på golfbanan, förkovra dig i Europas historia, njut av en prisvärd och god middag.
En golfresa till Polen har mycket att erbjuda!

Resmål Polen
Modry Las Swinoujscie

Modry Las

En polsk pärla där golfglädjen är i fokus! Upplev en Polens allra bästa och är den första banan i central Östeuropa som är designad av Gary Player.

Modry Las
Hotel Rezydent Sopot

Rezydent

Upplev golf i Polens St Tropez Den idylliska kurorten Sopot är vackert belägen på en höjd vid kusten och sträcker sig från skogen i norr ner mot en vit lång strand med kristallklart vatten i söder. Härifrån har man nära till riktigt fina golfbanor. Det är prisvärt med middagar, shopping och nöjen.

Rezydent Sopot 
Sierra Golf resort Sopot

Sierra Golf Resort

Sierra Golf resort är vackert beläget i utkanten av det stora skogsområden i Trestadsregionen. Sierra golf är en mycket välskött och fin mästerskapsbana som nu har ett helt nybyggt lägenhetshotell till förfogande.

Sierra Golf resort
Sand Valley Gdansk

Sand Valley

Här skämmer du bort dig själv under några dagar i en lugn härlig miljö långt från stress och trafik med suveränt boende och härlig golfbana.

Sand Valley
Hotel Villa pacoldi, Krakow Krakow

Hotel Villa Pacoldi

är beläget i en vacker miljö utanför Polens forna kungliga huvudstad. Här bor man intill den fina golfbanan Krakow Valley G & CC.

Hotel Villa Pacoldi

Golf i Polen

Polens första golfbanan öppnade 1938 i Powsina och det Polska Golfförbundet grundades 1993.
Nu finns 60 anslutna golfklubbar varav närmare tjugo 18 - håls anläggningar. Av Polens 38 miljoner invånarna spelar endast ca 3 500 golf.
Golfbanor i Polen
Golfguide
Visa Golf Joy Travel Resmål på en större karta